Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Otomobil Haberleri ve Modifiye

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fransizlarin arabalarini genel olarak parca, parca degilde modul, modul üretmesi bile bence bir fransiz otomobilinden uzak durmak icin yeterli nedendir

arabayi ucuza satayimda tamirde kaziklayiyim demenin en basit örnegi bu, cok bariz

2 yil opelde calismis biri olarak performans/ ekonomi bakimindan önerilecek 1 no lu marka chevroletlerin opel klonlaridir

tabii bu konuda satin alirken dikkatli olunmali, ayni kaportalarin ici daihatsu olanlarida var, opel olanlarida
    chevrolet ayni modelin 2 versiyonunuda avrupa piyasasinda satisa sunmusdu...

pegeot 308 modelinde konusursak ayni siniftaki chevrolet cruze öneririm

kaporta disi herseyi opel astra sadece %60-70 fiyatina, tabiki sadece m22 otomatik 6 vites sanziman ile
    m22 okadar iyki fiat´ada fransizlarada satiyorduk

f serisi opel sanzimani olan opellerden uzak durulmasini tavsiye ederim, 80 li yillarin teknolojisi ve opelin sert düsüsünün bu piyasada en önemli nedenlerindendir

gm in sahibi oldugu dönemde opele yaptigi en büyük kazikti bu klon arabalar, müsteriler icin bir nimet
    böyle gm chevrolet markasini hic bir kurus gelisime harcamadan avrupaya soktu.
    pesinede opeli ,bir süreligine, kendisi ile piyasada rekabete sokup iyi fiyata sattilar...
    Chevrolet Türkiye piyasasından çekildiği için sürekli piyasası düşüyor. Ben hazır para ile almayacağım aracı. Bir miktar kredi çekeceğim. Hepten zarar etmemek için Chevrolet benim adıma mantıklı tercih değil ne yazık ki...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Chevrolet Türkiye piyasasından çekildiği için sürekli piyasası düşüyor. Ben hazır para ile almayacağım aracı. Bir miktar kredi çekeceğim. Hepten zarar etmemek için Chevrolet benim adıma mantıklı tercih değil ne yazık ki...
      yükselen marka degerinede öyle önem veriyorsan mazda avantajli gözüküyor

2 yil icinde diesel motorlari gibi kendinden yakiti patlatan otto motorlarini piyasaya süreceklerini bildirmistiler

bunu basarirsalar en cok deger kazanan marka olurlar

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      90'larda Türkiye'de muhteşem bir Mazda furyası vardı. Sonra buradaki reklam ve pazarlama faaliyetlerini boşladılar. Ciddi bir satış, servis ve destek ağı sorunları var.

Öyle yenilikçi bir motorla kotarabilecekleri basit bir durum yok ortada.
      mercedes, toyota veya bmw diyorsun gibi

sen kararini vermis gibisin, her konuda zirve diyorsan beklentini bu 3 premium markasindan baskasi karsilamaz...
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.04.2018, 15:14.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yükselen marka degerinede öyle önem veriyorsan mazda avantajli gözüküyor

2 yil icinde diesel motorlari gibi kendinden yakiti patlatan otto motorlarini piyasaya süreceklerini bildirmistiler

bunu basarirsalar en cok deger kazanan marka olurlar

90'larda Türkiye'de muhteşem bir Mazda furyası vardı. Sonra buradaki reklam ve pazarlama faaliyetlerini boşladılar. Ciddi bir satış, servis ve destek ağı sorunları var.

Öyle yenilikçi bir motorla kotarabilecekleri basit bir durum yok ortada.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Hanimin özel tasarladigi Trabzonspor logusu baya yakismis. Instagramdan aldim, takilmayin #saymasallaha
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hanimin özel tasarladigi Trabzonspor logusu baya yakismis. Instagramdan aldim, takilmayin #saymasallaha
            Ali Memnunmusun Arteondan Özellikleri Nelerdir Biraz Acarmisin ?
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              70.000 TL dolaylarında alınacak en iyi "otomatik" araç hangisidir?

Aklımda bir iki seçenek var ama yönlendirmemek adına yazmıyorum.
              Bu paralara çıkmadan, arayışımı 2011 model Subaru İmpreza alarak noktaladım. 3 hafta kadar oldu. Memnunum genel olarak.
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Memnunmusun Arteondan Özellikleri Nelerdir Biraz Acarmisin ?
                simdiye kadar cok memnunum. 150 PS dizel motorlu araba ve 4,8-5,1L arasi yakiyor. Cok komforlu ve neredeyse tüm güvenlik sistemleri var icinde. Arka koltuklar ve bagaj yeri cok genis ve rahatlikla onunla izine gidebilirsin. Yani simdiye kadar negatif birsey görmedim. aklinda kalan sorular varsa buyur sor.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  simdiye kadar cok memnunum. 150 PS dizel motorlu araba ve 4,8-5,1L arasi yakiyor. Cok komforlu ve neredeyse tüm güvenlik sistemleri var icinde. Arka koltuklar ve bagaj yeri cok genis ve rahatlikla onunla izine gidebilirsin. Yani simdiye kadar negatif birsey görmedim. aklinda kalan sorular varsa buyur sor.
                  Bende izine Gitmek Icin Araba Ariyorum Ama hala Kararsizim Iste aklima bu baslik geldi Bakayim derken Sana denk geldim Yanliz Biraz Pahalilar Arteonlar

Ben Devam Bakayim Bütceme Uygun ne var Yada Tavsiyede Kabul ediyorum

Bütcem 15-20 bin arasi
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• cok tesekkurler

Yorum

• Rica ederim
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bir sorum var.

Eylül 2023'de hasarlı kaza yaşanmış. Olayı yaşayan kişi, 100% kusursuz olarak tespit edilmiş. Ardından bir hukuk bürosu tarafından aranmış. Araçtaki değer kaybını karşı taraftan tahsil edeceklerini söylemiş. Tahsil edilen değerden, anlaştıkları bir oranı da kendileri alacakmış.

Soru şu:

Bu tahsil edilecek değer belli midir?
                        Takibi e-Devlet üzerinden yapılıyor mu?
                        Tahsilat normal şartlarda ne kadar sürede gerçekleşiyor?

Not: Sigorta firmasına danışılmış, konunun dışında olduklarını söylemiş.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir sorum var.

Eylül 2023'de hasarlı kaza yaşanmış. Olayı yaşayan kişi, 100% kusursuz olarak tespit edilmiş. Ardından bir hukuk bürosu tarafından aranmış. Araçtaki değer kaybını karşı taraftan tahsil edeceklerini söylemiş. Tahsil edilen değerden, anlaştıkları bir oranı da kendileri alacakmış.

Soru şu:

Bu tahsil edilecek değer belli midir?
                          Takibi e-Devlet üzerinden yapılıyor mu?
                          Tahsilat normal şartlarda ne kadar sürede gerçekleşiyor?

Not: Sigorta firmasına danışılmış, konunun dışında olduklarını söylemiş.
                          geri çıkarken bir araç benim sol çamurluğu ezmişti. %100 kusurlu taraftı.
                          kaskonun mini onarımından yaptırmak üzere anlaşmalı servise bırakmıştım.
                          araç servise bırakılınca bu işi takip edenler exper raporuna göre aracın ne kadar değer kaybı yaşadığını tespit ediyor ve araç sahibini arıyorlar.

beni de aramışlardı.
                          arayan avukatlık bürosuna değer kaybını tahsil etmeleri için noterden vekalet vermiştim.
                          sonra süreci onlar takip ettiler.yaklaşık 1 sene sonunda belirlenen değer kaybını iban hesabıma yatırmışlardı.
                          bu işi yapan avukatlar alınacak toplam paranın % 20 sini kendileri alacak şekilde çalışıyorlar.

1 sene uzamasının sebebide şuydu.
                          normalde ibanıma yatırmak üzere belirlenen değer kaybını vekalet verdiğimiz avukat bir üst mahkemeye taşıyor. rakamı yükseltmek için.
                          rakam yükselince kendi komisyonuda arttığı için.

tabi bu işler e devlet ürinden kendinide yapabiliyorsunuz. yok ben uğraşmayayım diyorsanız yukarıda anlattığım gibi vekalet veriyorsunuz.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                          Çalışıyor...
                          X