İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Otomobil Haberleri ve Modifiye
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChevrolet Türkiye piyasasından çekildiği için sürekli piyasası düşüyor. Ben hazır para ile almayacağım aracı. Bir miktar kredi çekeceğim. Hepten zarar etmemek için Chevrolet benim adıma mantıklı tercih değil ne yazık ki...
2 yil icinde diesel motorlari gibi kendinden yakiti patlatan otto motorlarini piyasaya süreceklerini bildirmistiler
bunu basarirsalar en cok deger kazanan marka olurlar
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90'larda Türkiye'de muhteşem bir Mazda furyası vardı. Sonra buradaki reklam ve pazarlama faaliyetlerini boşladılar. Ciddi bir satış, servis ve destek ağı sorunları var.
Öyle yenilikçi bir motorla kotarabilecekleri basit bir durum yok ortada.
sen kararini vermis gibisin, her konuda zirve diyorsan beklentini bu 3 premium markasindan baskasi karsilamaz...En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.04.2018, 15:14."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Öyle yenilikçi bir motorla kotarabilecekleri basit bir durum yok ortada.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Hanimin özel tasarladigi Trabzonspor logusu baya yakismis. Instagramdan aldim, takilmayin #saymasallaha
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hanimin özel tasarladigi Trabzonspor logusu baya yakismis. Instagramdan aldim, takilmayin #saymasallahaGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70.000 TL dolaylarında alınacak en iyi "otomatik" araç hangisidir?
Aklımda bir iki seçenek var ama yönlendirmemek adına yazmıyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Memnunmusun Arteondan Özellikleri Nelerdir Biraz Acarmisin ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdiye kadar cok memnunum. 150 PS dizel motorlu araba ve 4,8-5,1L arasi yakiyor. Cok komforlu ve neredeyse tüm güvenlik sistemleri var icinde. Arka koltuklar ve bagaj yeri cok genis ve rahatlikla onunla izine gidebilirsin. Yani simdiye kadar negatif birsey görmedim. aklinda kalan sorular varsa buyur sor.Yanliz Biraz Pahalilar Arteonlar
Ben Devam Bakayim Bütceme Uygun ne varYada Tavsiyede Kabul ediyorum
Bütcem 15-20 bin arasiGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Bir sorum var.
Eylül 2023'de hasarlı kaza yaşanmış. Olayı yaşayan kişi, 100% kusursuz olarak tespit edilmiş. Ardından bir hukuk bürosu tarafından aranmış. Araçtaki değer kaybını karşı taraftan tahsil edeceklerini söylemiş. Tahsil edilen değerden, anlaştıkları bir oranı da kendileri alacakmış.
Soru şu:
Bu tahsil edilecek değer belli midir?
Takibi e-Devlet üzerinden yapılıyor mu?
Tahsilat normal şartlarda ne kadar sürede gerçekleşiyor?
Not: Sigorta firmasına danışılmış, konunun dışında olduklarını söylemiş.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorum var.
Eylül 2023'de hasarlı kaza yaşanmış. Olayı yaşayan kişi, 100% kusursuz olarak tespit edilmiş. Ardından bir hukuk bürosu tarafından aranmış. Araçtaki değer kaybını karşı taraftan tahsil edeceklerini söylemiş. Tahsil edilen değerden, anlaştıkları bir oranı da kendileri alacakmış.
Soru şu:
Bu tahsil edilecek değer belli midir?
Takibi e-Devlet üzerinden yapılıyor mu?
Tahsilat normal şartlarda ne kadar sürede gerçekleşiyor?
Not: Sigorta firmasına danışılmış, konunun dışında olduklarını söylemiş.
kaskonun mini onarımından yaptırmak üzere anlaşmalı servise bırakmıştım.
araç servise bırakılınca bu işi takip edenler exper raporuna göre aracın ne kadar değer kaybı yaşadığını tespit ediyor ve araç sahibini arıyorlar.
beni de aramışlardı.
arayan avukatlık bürosuna değer kaybını tahsil etmeleri için noterden vekalet vermiştim.
sonra süreci onlar takip ettiler.yaklaşık 1 sene sonunda belirlenen değer kaybını iban hesabıma yatırmışlardı.
bu işi yapan avukatlar alınacak toplam paranın % 20 sini kendileri alacak şekilde çalışıyorlar.
1 sene uzamasının sebebide şuydu.
normalde ibanıma yatırmak üzere belirlenen değer kaybını vekalet verdiğimiz avukat bir üst mahkemeye taşıyor. rakamı yükseltmek için.
rakam yükselince kendi komisyonuda arttığı için.
tabi bu işler e devlet ürinden kendinide yapabiliyorsunuz. yok ben uğraşmayayım diyorsanız yukarıda anlattığım gibi vekalet veriyorsunuz.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
Yorum