Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
ya benim pc ye format attim ama anakartin cd'sini bulamadim bu yüzden su an bilgisayarda ses yok kurulumunu yapmak lazim anarktin cd'si veya programi her neyse bunu nasil ögrenebilirm ögrendikten sonra bu sesin kurulumu için gereken programi nette bulabilirmiyim?
tesekkürler
ilk sorun benden olsun [img]smileys/smiley5.gif[/img]update edebilecegim norton haricinde iyi bir anti-virüs sistemi önerebilir misiniz?
En Iyi Anti Virus Sistemi Kaspersky dir www.download.com adresinden ulasabilirsin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
ilk sorun benden olsun [img]smileys/smiley5.gif[/img]update edebilecegim norton haricinde iyi bir anti-virüs sistemi önerebilir misiniz?
En Iyi Anti Virus Sistemi Kaspersky dir www.download.com adresinden ulasabilirsin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
ya bunun methini çok duydum daha önce yükledim de ama bilgisayri çok yavaslatiyor. sendede oluyor mu yoksa benle alakali bir durum mu? ve hangi versiyonunu önerirsin? piyasada çok var
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
pc cillin internet security 2006 hakkinda bilgisi olan varmi?
kardes pccillin 2002 kullanmistim ama update edilemeyordu ve ayrica çokta pasif kaliyordu. ben hiç memnun olmadigimdan simdi baska programlar ariyorum. ama 2006 nasildir onuda bilmiyorum
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
ya bunun methini çok duydum daha önce yükledim de ama bilgisayri çok yavaslatiyor. sendede oluyor mu yoksa benle alakali bir durum mu? ve hangi versiyonunu önerirsin? piyasada çok var
Kaspersky Anti-Virus Personal v5[1].0.142 HARPOON bu versionu.
ben cafe isletiyorum be tum makinalrda bu var otomatik gucelliyor zaten hiç bir sorun yasamiyorsun.. tum virüs programlari gibi buda birazz yavaslatiyor ama öle söylendigi kadar degil. cok kullanisli bence tavsiye ederim.. tedarik edemeyenlerede yardim ederim..
ya benim pc ye format attim ama anakartin cd'sini bulamadim bu yüzden su an bilgisayarda ses yok kurulumunu yapmak lazim anarktin cd'si veya programi her neyse bunu nasil ögrenebilirm ögrendikten sonra bu sesin kurulumu için gereken programi nette bulabilirmiyim?
tesekkürler
kardes önce kasati ac anakart ne marka bak sonra bulmasi kolay olur ses kartini ..
benim de bi sorum var.norton internet security açikken netten download acceleratorler vasitasiyla herhangi bisey indiremiyorum.nortonu kapatmam gerekiyor,buda çok güvenli degil.bunun için bi çözümü olan varmi?
benim de bi sorum var.norton internet security açikken netten download acceleratorler vasitasiyla herhangi bisey indiremiyorum.nortonu kapatmam gerekiyor,buda çok güvenli degil.bunun için bi çözümü olan varmi?
nortonu kaldir bence norton virus zaten[img]smileys/smiley4.gif[/img]kaspersky kullan derdin bitsin ya da baska bi virus programi..
Yorum