Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar N73 var bende telefon sürekli kapanıyor ya bataryayı takdığım yerde bi problem var ya da bataryada nedenini bi türlü anlayamadım gitti..

Ayrıca N81 8GB nasıl sizce..?
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Iyi bir upload sitesi bilen varmi? Buyuk bir dosyayi upload etmem lazimda.
      1

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar N73 var bende telefon sürekli kapanıyor ya bataryayı takdığım yerde bi problem var ya da bataryada nedenini bi türlü anlayamadım gitti..

Yok mu cevap verecek baba yiğit..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Iyi bir upload sitesi bilen varmi? Buyuk bir dosyayi upload etmem lazimda.

Dosya boyutu 400 gb'a kadar ise, www.netload.in sitesini kullanabilirsin.

Yorum

• Bilgisayarda nedenini bilmediğim şekilde XpDefender dosyası türedi ve pcdeki virüslerden dolayı vs. programları engelliyor. Programlarda da taratmama rağmen xpdefender bulunamıyor bu lanet şeyden nasıl kurtulabilirim.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar N73 var bende telefon sürekli kapanıyor ya bataryayı takdığım yerde bi problem var ya da bataryada nedenini bi türlü anlayamadım gitti..

X#7370# yapıp formatla .

Fakat yedeklerini almayı unutma.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Serdar hazır burdayken bende sana bi soru sorayım

i.e'la sıkıntı yaşıyorum.. hata falan veriyor.. bu yüzden mozilla kurdum ancak hiçbir sayfaya giremiyorum. bembeyaz bir ekran var. hata mesajı dahi göremiyorum yani.. chrome'u da denedim o da yemedi.. sebebi ne ola ki?

hdd 6.4 gb idarelik kullanıyorum.. formatta veya yüklemede bi sıkıntı mı oldu acep?
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  X#7370# yapıp formatla .

Fakat yedeklerini almayı unutma.
                  Daha önce format atmıştım şimdi yine attım fakat olmadı değişen birşey sanırım batarya hafif derece sallanıyor ondan dolayı arkaya kağıt koyuyorum bazen kapanma olmuyor ama sıkça bataryanın ısındığına şahit oldum telefondan memnunum ama bu yüzden değiştirmek istiyorum..

Neyse yine kağıt koyucaz anlaşılan ya da yeni bi batarya alsam iyi olur..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serdar hazır burdayken bende sana bi soru sorayım

i.e'la sıkıntı yaşıyorum.. hata falan veriyor.. bu yüzden mozilla kurdum ancak hiçbir sayfaya giremiyorum. bembeyaz bir ekran var. hata mesajı dahi göremiyorum yani.. chrome'u da denedim o da yemedi.. sebebi ne ola ki?

hdd 6.4 gb idarelik kullanıyorum.. formatta veya yüklemede bi sıkıntı mı oldu acep?
                    Egemen,

Alttaki linkte Hdd test programında tara daha sonra bana bilgi ver

İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha önce format atmıştım şimdi yine attım fakat olmadı değişen birşey sanırım batarya hafif derece sallanıyor ondan dolayı arkaya kağıt koyuyorum bazen kapanma olmuyor ama sıkça bataryanın ısındığına şahit oldum telefondan memnunum ama bu yüzden değiştirmek istiyorum..

Neyse yine kağıt koyucaz anlaşılan ya da yeni bi batarya alsam iyi olur..
                    Başka bir batarya ile telefonunuzu deneyin.

Sorun çözülürse ''batarya arızalıdır''.

Bu arada bataryada sorunun ısınma gibi bir durumdan söz etmişsin.

Bildiğiniz üzere bataryalarda patlama olabiliyor en kısa zamanda değiştirin.
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Daha önce eset smart security 3 versiyonunu kullanıyordum. Sınırsızdı. Bi siteden indirmiştim. Windows 7'ye geçince bunu kabul etmediği için bende eset smart security 4 versiyonunu kurdum. Bunun cracklısını bulamadım. Her ay internetten seriallerini girip kullanıyorum. Sorum şu:
                      eset smarty security 3 ile 4 versiyonu arasında ne fark var? Sınırsız cracklenmiş antivirüs ile her ay key girilen anti virüs arasında ne fark var? İkisi de tam sürüm olarak kullanılıyor mu bu şekilde?

Yorum

Alttaki linkte Hdd test programında tara daha sonra bana bilgi ver
                        http://www.gezginler.net/modules/myd...-tune&lid=5006
                        Bende merak edip tarattım bilgisayarımı bu programla. Beni de bilgilendirirsen sevinirim Serdar

Yorum

• Sağol Serdarım format her şeyin ilacı..

bulaşan virüs svchost.exeyle alakalı bir şeydi, windows updatei falan da engellediği için çözüm bulamadım, dayadım formatı
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İskender Abi,

Error Scan bölümü görsem daha net bilgi verebilirim.

Seagate 250 GB HDD biraz düşükmüş

Egemen,

Keşke hayatta istediğim zaman istediğimiz şeye format atsak
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

İskender Abi,

Error Scan bölümü görsem daha net bilgi verebilirim.

Seagate 250 GB HDD biraz düşükmüş

Bu arada Serdar Seagate 250 GB HDD biraz düşükmüş derken? Cidden düşükmü?

Yorum

• İskender Abi,

O gözüken yeşil yerlerin dışında kırmızı olan yerler HDD'de Bad sector olduğu anlamına geliyor.

Yani HDD'inde bozuk kümeler var , buda şu anlama geliyor HDD değiştirmen gerektiği.

Garantisi var ise garantiye gönder yok ise değiştiriniz

Bunun dışında bilgisayar'ın özelliklerini bilmiyorum fakat şuanda 2 TB HDD'lık olduğunu göz önüne alırsak takdir edersin ki çok düşük kalıyor
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim