İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
512 nin yanına 1 gb lik alsam ikisini birden kullansam çalışırmı..Yada şöyle sorayım En iyi performansı nasıl verir.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer söylediğin bu anakart ise bu 2 gb'ı destekliyor ama mhz değerleri aynı.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Çalışır sorun olmaz ama sen yine de 512'nin mhz değeri ne ise aynı o değerde 1 gblık olan bir ram almalısın...Aynı marka da olursa iyi olur.Markası ne ramin ?İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle512 nin yanına 1 gb lik alsam ikisini birden kullansam çalışırmı..Yada şöyle sorayım En iyi performansı nasıl verir.
Yorum
-
Valla Murat Veritech olması lazım. Mhz de 400 yanılmıyorsam..İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışır sorun olmaz ama sen yine de 512'nin mhz değeri ne ise aynı o değerde 1 gblık olan bir ram almalısın...Aynı marka da olursa iyi olur.Markası ne ramin ?Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Murat Veritech olması lazım. Mhz de 400 yanılmıyorsam..
O markadan bulamadım ama linktekiler de işi görür.O ramin üretimi falan durmuş olabilir.
Yorum
-
Bu ram de işini görür galiba.
Yorum
-
Sağolasın Murat yardımların için..İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO markadan bulamadım ama linktekiler de işi görür.O ramin üretimi falan durmuş olabilir.
http://www.hepsiburada.com/liste/dep...&CategoryID=47Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Arkadaşlar bu dizüstü bilgisayarları hakikaten dizinin üstüne koyup da kullanmak sanırım sağlık açısından zararlı. Peki bunu önlemeye yönelik aksesuarlar var mı bildiğiniz?
Hem de genel olarak dizüstü bilgisayar kullanımını kolaylaştıran aksesuar tavsiyelerinizi bilmek isterim.Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Özgür Nero halt etmiş bunun yanında. Tam aradığım program.İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece CD yazmak için kullanacaksan bence Nero'dan daha basit ve kullanışlı programlar var. Nero artık git gide büyümekte ve pcleri oldukça kasmakta.
Sana tavsiyem
Ashampoo Burning Studio v9.20 MultiLaunge
oldukça kullanışlı ve basit bir CD burn programı.
Çok teşekkür ederim
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Renkdaşlar yardım...!!!
Msn şifremi unuttum.Bi hackerlık yapabılen yapsın deliricem
Mevzu şu ben msn şifremi parolamı hatırladan güzel bi şekilde msnye giriyodum ta kii ben pcye format attırana kadar ondan sonra benim msn şifre kayıp.Artık tek çözüm hackerlik biren biri bulsun.Ne gizli yanıtı hatırlıyorum ne de diğer msn şıkkı var her şeeyi unuttum.Yardım edebilenler lütfen
..!!!
Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
Ahh lazum ah
Abilerin yardımcı olur inşallah sana ben pek cakmayrum bu haçkerlikten ama bildiğim bişey var oda hack yapabilmek için o kişiye bir dosya göndererek bilgisayarını takip etmek yoluyla msn adresini şifresini almak kiii
buda senin işine yaramaz
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İnsani yollar dışında, yani bir insanı(genelde adres sahibini) kandırıp bilgi sızdırmak dışında, msn adres parolasını ele geçirmek imkansız gibi bir şey. Karşınıza Microsoft'un sunucularını alıyorsunuz sonuçta. Eskiden hesabın parolasını bulmak için onbinlerce farklı şifreyi art arda denemek gibi bir yöntem vardı ama bir önlem almışlardır herhalde, adı da "wordlist" gibi bir şeydi sanırım.
Böyle durumlarda Hotmail'e bir mail yazıp durumu anlatarak hesabı geri istemekten başka şans yok gibi. Bu yöntemde de onları inandırmak gerek ama deneyip başarılı olanlar var.En son Egemen Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.03.2010, 11:17.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum