Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
pili çıkarıp denedim ve oyunda pc kapandı. sorun sanırım adaptör.İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePili çıkarıp doğrudan prizden elektrik alıp denedinizmi.Pil veya ısınma ile ilgili de bir durum olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepili çıkarıp denedim ve oyunda pc kapandı. sorun sanırım adaptör.
İşine yarayabilir.
Yorum
-
bütün güç ayarlarını denedim. oyuna girince direk pili kullanmaya başlıyor. pili çıkarıp oyuna girdiğimde fps sorunum yoktu ama direk kapandı. adaptör sorunlu sanırım. teşekkürler yardım için.İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Birbirine bayağı yakın özellikte 2 tvİlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar arkadaşlar. Şu ikisi arasında kaldım.
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-5...ydu-alici.html
Ben olsam Sony tercih ederim marka deneyimlemelerime göre
buradan özellik kıyaslatabilirsin,
fiyat avantajına göre de karar verilebilir fırsat varsaBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Daha önceden kıyaslamayı yapmıştım oradan. Normal şartlar altında LG istiyodum ancak kullanıcı yorumları, tv karşılaştırması vs. sebeplerden ibre Sony’e döndü.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Laptop'un üzerinde güçlendirici vb. gibi bir cihaz takılı mı?İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar evde laptop açıp wi-fi bağlanmak istediğimde bağlantı kopuyor....Sadece bilgisayarı açınca oluyor hiçbir elektronik alet ile bağlanamıyorum.....Sıkıntıyı bir türlü bulamadım...Var mıdır çaresini bilen...
Yorum
-
Sadece laptop şarj cihazı ile kablosuz mouse usb takılı....İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaptop'un üzerinde güçlendirici vb. gibi bir cihaz takılı mı?
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece laptop şarj cihazı ile kablosuz mouse usb takılı....
Burada aynı sorunu yaşayanların çeşitli çözüm yolları mevcut.Bir okuyun,biri işinize yarayabilir.
Yorum
-
Çok sağol renktaş...Bu forumlardaki her şeyi denedim...Modem arayüzüne girip kanal değiştirmeye kadar....Fayda etmedi...Farklı bir şey çıkar belki diye buraya yazdım....İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.technopat.net/sosyal/kon....829678/page-2
Burada aynı sorunu yaşayanların çeşitli çözüm yolları mevcut.Bir okuyun,biri işinize yarayabilir.
Yorum
-
Ozaman söylüyorum,birisi de adaptörün modeme etki ettiğini,adaptörü çıkarınca düzeldiğini yazmış.Bunu da denemekte fayda var (:İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok sağol renktaş...Bu forumlardaki her şeyi denedim...Modem arayüzüne girip kanal değiştirmeye kadar....Fayda etmedi...Farklı bir şey çıkar belki diye buraya yazdım....
Yorum
-
Ben yasadıgın sorunu anlayamadım evdeki wifi cihazına laptopun ıle baglanınca laptopunda baglantı mı kopuyor yada laptopun ıle baglanınca butun cihazların baglantısı mı gidiyor yada var olan modemın baglantısımı gıdıyor sorunu daha net anlatırsan belkı yardımcı olabılırımİlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar evde laptop açıp wi-fi bağlanmak istediğimde bağlantı kopuyor....Sadece bilgisayarı açınca oluyor hiçbir elektronik alet ile bağlanamıyorum.....Sıkıntıyı bir türlü bulamadım...Var mıdır çaresini bilen...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Bilgisayarı açtığım zaman modem bağlantıyı kesiyor...İnternet lambası kırmızı yanıyor...Ara ara gelip gidiyor....Ama bilgisayarı açmazsam internet bağlantısı sorun olmuyor....İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yasadıgın sorunu anlayamadım evdeki wifi cihazına laptopun ıle baglanınca laptopunda baglantı mı kopuyor yada laptopun ıle baglanınca butun cihazların baglantısı mı gidiyor yada var olan modemın baglantısımı gıdıyor sorunu daha net anlatırsan belkı yardımcı olabılırım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum