Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• msn de rar dosyaları yollayamıyorum güvenlik hatası veriyor, sanırım artık rar dosyalarının içide taranıyormuş ve exe uzantılarını engelliyormuş, uzantıyı değiştirmekten başka bir çözümü yok mu?
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Güvenlikten tarama için bir antivirüs seçin...
      Daha doğrusu kurulu antivirüsün yerini gösterin..
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        msn de rar dosyaları yollayamıyorum güvenlik hatası veriyor, sanırım artık rar dosyalarının içide taranıyormuş ve exe uzantılarını engelliyormuş, uzantıyı değiştirmekten başka bir çözümü yok mu?
        Çalıştırılabilir dosyaları (uzantısı .exe olanları) MSN Messenger herhangi bir duruma karşı (truva atı, virüs) koymak için engelliyor. O yüzden sisteminizde kurulu bir bir antivirüs programı Messenger'a göstermeniz gerekiyor.

Yorum

msn de rar dosyaları yollayamıyorum güvenlik hatası veriyor, sanırım artık rar dosyalarının içide taranıyormuş ve exe uzantılarını engelliyormuş, uzantıyı değiştirmekten başka bir çözümü yok mu?
          Basit bir cözüm istiyorsaniz dosyanin sonundaki exe uzantisini silin.
          Karsi taraf dosyayi aldiktan sonra exe uzantisini tekrar yazsin.
          Ama en mantiklisi msn ayarlarindan antivirüs sekmesindeki tarama bölümünü kapatmak veya antivirüs programinizi ayarlamak.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak W_O_L_D_A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşım virüs prograların hepsi işe yarar ama senin nasıl kulanıcagına baglı sadece pc korusun diyorsan avast güncelmelerini kendi yapsın daha iyi bişey istersen ben sana NOD32 yada Kaspersky veya AVİRA ANTİVİR kulana bilirsin hangi amacla kulamak istedine baglı artık vürüs progralmarı sadece virüsleri temizlemek için degil pc bakımı pc acıklarını kapatmak içinde kulanılmaktadır.
            eyvallah sagol
            I am titanium

Yorum

• Nokia cep telefonundan çektiğimiz videoları nasıl mpeg yada wma ya çevirebiliriz?Bildiğiniz program var mı acaba?
              Yeterki ONUR'suz
              olmasın
              aŞk
              !

Yorum

• En ideali ve kullanışlısı Total Video Converter..
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Total Video Converter
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En ideali ve kullanışlısı Total Video Converter..
                    İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Total Video Converter
                    teşekkürler..
                    Yeterki ONUR'suz
                    olmasın
                    aŞk
                    !

Yorum

• vistada sistem geri yükleme yapamıyorum. daha doğrusu kendi istediğim bir tarihe geri gidemiyorum. "grup ilkesi" tarafından devre dışı bırakıldığı yazıyor, ne yapmam gerekiyor???
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

vistada sistem geri yükleme yapamıyorum. daha doğrusu kendi istediğim bir tarihe geri gidemiyorum. "grup ilkesi" tarafından devre dışı bırakıldığı yazıyor, ne yapmam gerekiyor???
                        Bilgisayar üzerinde birden fazla mı kullanıcı hesabı var? Eğer cevabınız evet ise ve sonradan oluşturulan bir kullanıcı hesabı kullanıyorsanız (bu bilgisayarın ağa kayıtlı olmadığını düşünüyorum) daha doğrusu admin olarak sistemi açamıyorsanız geri yükleme noktası oluşturamazsınız (Group Policy). Eğer admin olarak açabiliyorsanız ve oluşturamıyorsanız bunu grup ilkesini değiştirerek gerçekleştirebilirsiniz. Elimin altında halihazırda XP olduğu için Vista'da bunu nasıl yapabileceğiniz için birşeyler söylemiyorum ama http://www.chip.com.tr/konu/Profesyo...ak_9267_3.html burayı inceleyerek kendiniz ayarlayabilirsiz. Gerçi bu ayarları yapmak risk almaktır ama biraz kurcalayarak gerçekleştirebilirsiniz.
                        Not: Sanırsam siz geri yükleme yapabiliyorsunuz ama istediğiniz bir tarihe değilde Vista tarafından tanımlanış en son bilgisayarın düzgün olarak çalıştığına inandığı yere geri yükleme yapıyorsunuz. Belki bu Vista'nın bir güvenlik tedbiridir ama gene de dediğim yerden değiştirilebileceğini düşünüyorum.
                        En son ceserdar tarafından düzenlendi; 24.01.2009, 02:41.

Yorum

• Youtube'a Kesin Çözüm.

Bu program sayesinde hiçbirşey yapmadan direk youtube'a girebilirsiniz.Sadece programı yüklemeniz yeterli.Forum içinde çoğu arkadaşımızın bu sorundan muzdarip olduğunu videoları izleyemediklerini gördüğüm için bu programı yayınlamaya karar verdim.Artık tunellerle uğraşmayın.

Program Adı: Youtube Jacker 4
                          Boyut:5 mb
                          Lisans:Ücretsiz
                          Üretici:Ceyka

Download
                          En son TSigalko tarafından düzenlendi; 08.09.2009, 16:30.
                          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                          N.F.Kısakürek

Yorum

• bende bunu kullanıyorum ama paylaştığın için teşekkürler
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• ilhana teşekkürlerimi sunarak ben de bu programı kullanıyorum diyip hava atmak istiyorum

tunnel tunnel geziyodum önceden

kurulumu filan accaip basit kesinlkle tavsiyedir

teşekkürler TSigalko
                              *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Bende bunu kullanıyorum
                                Ama yine de teşekkürler Maxim TsigaLko(Dinamo Minsk) abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim