Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    messenger'ımı kaybettim hükümsüzdür.
    Sebebini anlayamadığım bir şekilde messengerım yok oldu.Ekranda görünüyor tıklayınca hata raporu verip duruyordu.Tamamen kaldırıp yeniden yükledik fakat yine giremiyorum hata raporu vermeye devam ediyor.
    Çözüm için fikri olan,benzer olay yaşamış olan biri varsa yardım lütfen...
    abi bi ara bende de oluyordu. SXE diye bir program var onu indir. nasıl çözüyor bilmiyorum ama bana da bir arkadaş tavsiye etmişti. her msne girmeden önce açıcaksın ama. simge durumuna kucultunce kayboluyor ztn.
    snra msn aynen devam =)

Yorum

• iyi bi laptop almak istiyorum önerisi olan ? =) geçen bostancı electroworld de hp bulmstm bi tane 3 gun icin 1600 litaydı nrmal fyatı 2200. 6 gb ram i5 işlemci ekran kartı 1 gb 320 gb harddisk. kaçırdık bi kere =)

Yorum

• Yurtdışında yaşayanlar HTC HD2 telefonunun o ülkedeki fiyatını söyleyebilirler mi ?

Yorum

• Bilgisayarın kablosunu takınca direk bilgisayar açılıyor.

Nasıl iş anlamadım

Yorum

• Bazı sitelere girince yada bazı sitelerin içinde ekrana küçük görüntüler gelir ya. Bunları kapat dediğimizde başka sayfalar açılır bunu çözümü yokmu..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Mozilla kullanıyorsan var. Eklenti ile çözülebiliyor.
              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilgisayarın kablosunu takınca direk bilgisayar açılıyor.

Nasıl iş anlamadım
                Biostan yapılır o ayar..
                Yalnız biosun ne olduğunu bilmiyor isen kurcalamanı tavsiye etmem..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Bilgisayarımda birden fazla fan var ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Hiç fan sesi gelmiyor ve bilgisayarım birkaç saat içinde aşırı derecede ısınıyor. Hatta bugün bi ara ekran açılmadı. Kasa açık olduğu halde ekranda sinyal yok yazısı geldi. Bilgisayarı kapatıp 1 saat sonra açtıktan sonra normale döndü bilgisayarım. Acaba ekran kartının yada bilgisayarın aşırı derecede ısınmasından olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biostan yapılır o ayar..
                    Yalnız biosun ne olduğunu bilmiyor isen kurcalamanı tavsiye etmem..
                    Biosu duydum ama ne olduğunu bilmiyorum

Bilgisayarı açarken ilk girişteki yerden galiba

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mozilla kullanıyorsan var. Eklenti ile çözülebiliyor.
                      Evet Mozilla kullanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yurtdışında yaşayanlar HTC HD2 telefonunun o ülkedeki fiyatını söyleyebilirler mi ?
                        HTC HD2 480-500 €

HTC HD2 LEO 530-550 € civari renktas...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet Mozilla kullanıyorum.
                          Ad Block Plusı yükle.=)
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilgisayarımda birden fazla fan var ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Hiç fan sesi gelmiyor ve bilgisayarım birkaç saat içinde aşırı derecede ısınıyor. Hatta bugün bi ara ekran açılmadı. Kasa açık olduğu halde ekranda sinyal yok yazısı geldi. Bilgisayarı kapatıp 1 saat sonra açtıktan sonra normale döndü bilgisayarım. Acaba ekran kartının yada bilgisayarın aşırı derecede ısınmasından olabilir mi?
                            Kasayı açtım ve temizledim ama sorun devam ediyor. Kasa açıkken bilgisayarı açıp bi deneyim dedim. Bir baktım Kasanın arkasındaki fan çalışmıyor. Diğer fanlar çalışıyor. Bilgisayarımda yanılmıyorsam 4 fan var. 2si harddiskte, biri yan tarafta diğeride arka tarafta. Ayrıca bir kaç tane soğutucu var. Kablolara baktım sanki bi sorun yokmuş gibi. Ben yapabilirmiyim? Acaba ne yapsam? Bilgisayarcıya gitsem ne kadara halleder acaba?

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kasayı açtım ve temizledim ama sorun devam ediyor. Kasa açıkken bilgisayarı açıp bi deneyim dedim. Bir baktım Kasanın arkasındaki fan çalışmıyor. Diğer fanlar çalışıyor. Bilgisayarımda yanılmıyorsam 4 fan var. 2si harddiskte, biri yan tarafta diğeride arka tarafta. Ayrıca bir kaç tane soğutucu var. Kablolara baktım sanki bi sorun yokmuş gibi. Ben yapabilirmiyim? Acaba ne yapsam? Bilgisayarcıya gitsem ne kadara halleder acaba?
                              Kasanın arkasında ki fan derken , power suplley fanı mı ?
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ad Block Plusı yükle.=)
                                Yükledim hocam sağolasın..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim