messenger'ımı kaybettim hükümsüzdür.
Sebebini anlayamadığım bir şekilde messengerım yok oldu.Ekranda görünüyor tıklayınca hata raporu verip duruyordu.Tamamen kaldırıp yeniden yükledik fakat yine giremiyorum hata raporu vermeye devam ediyor.
Çözüm için fikri olan,benzer olay yaşamış olan biri varsa yardım lütfen...
abi bi ara bende de oluyordu. SXE diye bir program var onu indir. nasıl çözüyor bilmiyorum ama bana da bir arkadaş tavsiye etmişti. her msne girmeden önce açıcaksın ama. simge durumuna kucultunce kayboluyor ztn.
snra msn aynen devam =)
iyi bi laptop almak istiyorum önerisi olan ? =) geçen bostancı electroworld de hp bulmstm bi tane 3 gun icin 1600 litaydı nrmal fyatı 2200. 6 gb ram i5 işlemci ekran kartı 1 gb 320 gb harddisk. kaçırdık bi kere =)
Bilgisayarımda birden fazla fan var ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Hiç fan sesi gelmiyor ve bilgisayarım birkaç saat içinde aşırı derecede ısınıyor. Hatta bugün bi ara ekran açılmadı. Kasa açık olduğu halde ekranda sinyal yok yazısı geldi. Bilgisayarı kapatıp 1 saat sonra açtıktan sonra normale döndü bilgisayarım. Acaba ekran kartının yada bilgisayarın aşırı derecede ısınmasından olabilir mi?
Bilgisayarımda birden fazla fan var ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Hiç fan sesi gelmiyor ve bilgisayarım birkaç saat içinde aşırı derecede ısınıyor. Hatta bugün bi ara ekran açılmadı. Kasa açık olduğu halde ekranda sinyal yok yazısı geldi. Bilgisayarı kapatıp 1 saat sonra açtıktan sonra normale döndü bilgisayarım. Acaba ekran kartının yada bilgisayarın aşırı derecede ısınmasından olabilir mi?
Kasayı açtım ve temizledim ama sorun devam ediyor. Kasa açıkken bilgisayarı açıp bi deneyim dedim. Bir baktım Kasanın arkasındaki fan çalışmıyor. Diğer fanlar çalışıyor. Bilgisayarımda yanılmıyorsam 4 fan var. 2si harddiskte, biri yan tarafta diğeride arka tarafta. Ayrıca bir kaç tane soğutucu var. Kablolara baktım sanki bi sorun yokmuş gibi. Ben yapabilirmiyim? Acaba ne yapsam? Bilgisayarcıya gitsem ne kadara halleder acaba?
Kasayı açtım ve temizledim ama sorun devam ediyor. Kasa açıkken bilgisayarı açıp bi deneyim dedim. Bir baktım Kasanın arkasındaki fan çalışmıyor. Diğer fanlar çalışıyor. Bilgisayarımda yanılmıyorsam 4 fan var. 2si harddiskte, biri yan tarafta diğeride arka tarafta. Ayrıca bir kaç tane soğutucu var. Kablolara baktım sanki bi sorun yokmuş gibi. Ben yapabilirmiyim? Acaba ne yapsam? Bilgisayarcıya gitsem ne kadara halleder acaba?
Kasanın arkasında ki fan derken , power suplley fanı mı ?
Yorum