[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
bmp. uzantılı fotoları nasıl Jpeg. e çevirebilirim ?
Daha önce herhangi bir siteden fotoyu bilgisayarıma farklı kaydet dediğimde jpeg olarak kaydediyordu.
şimdilerde bmp uzantılı kaydediyor nedense..
Picasa 3 ü yükledikten sonra bu şekilde oldu sanki..
Picasa da Kolaj yapmak istiyorum ama bmp uzantılı olduğu için fotolar bulamıyorum fotoları picasada.
nasıl Jpege çeviirim kısa yoldan ?
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
bmp. uzantılı fotoları nasıl Jpeg. e çevirebilirim ?
Daha önce herhangi bir siteden fotoyu bilgisayarıma farklı kaydet dediğimde jpeg olarak kaydediyordu.
şimdilerde bmp uzantılı kaydediyor nedense..
Picasa 3 ü yükledikten sonra bu şekilde oldu sanki..
Picasa da Kolaj yapmak istiyorum ama bmp uzantılı olduğu için fotolar bulamıyorum fotoları picasada.
nasıl Jpege çeviirim kısa yoldan ?
Paint ile açıp jpeg olarak farklı kaydedebilirsin.
Bi program indirdim ve verdiğiniz bu site ile başka bir siteyi denedim fakat buralardan dosya resim gibi kayıt oluyor yani tam olarak Word gibi durmuyor neyse verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim yine de..
Açık öğretim sorularını indiricem de pdf olarak bulabildim sadece doc olarak bulamıyorum..
arkadaşlar benim internet belli aralıklarla sürekli gidip geliyor.sinir hastası olcam.modemim air tires markalı.modemdeki adsl lambası dakkada bir gidip geliyor.aranızda böyle bir sorun yaşamış olan var mı.nasıl çözebilirim bu sorunu
Yorum