Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bmn Yilin Oscarlari/Bmn 2005 Awards

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Degerli
    arkadaslar,

Iki
    kategoride ödüle layik gösterildigimi görüyor ve herkese ayri ayri tesekkürü borç
    biliyorum. Arada bir yerlerde Fietra (Osman)’in kendi oylarini kullanirken,
    araya bir kategori sikistirip beni “yilin
    kayip yazari[/b]” ilan etmesi belki de daha gerçekçiydi. Gerçi bu teshisi
    yazilarimi çok uzun bulan, hâttâ ara sira bu durumla dalga geçen bir kardesimin
    yapmis olmasi da tam bir ironi örnegi… Ama dedigim gibi hiç de gerçekten uzak
    bir yaklasim degil.

Dogrusunu söylemek
    gerekirse, 2005 senesinde 2004’teki performansimi gösteremedim. Bunda en büyük
    etken, son derece genel ve temel konulari yazi konusu yapip, spesifik konulara
    fazlaca girmeyisim olsa gerektir. E Allah’in günü de genel ve temel konu
    çikmiyor, dönüp dolasip ayni konu üzerinde de yazi yazilmiyor. Yine de bu durum
    üretkenlige engel teskil etmemeliydi tabii…

2005
    senesindeki yazilarimin çogunlugunun usûl üzerine yogunlastigini
    söyleyebilirim. Özelde forumdaki tartismalarda, genelde de Trabzonspor
    taraftarinin ortalama egilimlerinde müsahade ettigim zaaflara vurgu yapmaya
    çalistim. Sik yazmadigim için sitem eden arkadaslar oldu. Haksiz degillerdi
    belki ama yazacagim yazilarin iki kutba ayrilmis taraflarin kavgalarinda taraf
    olmaktan baska bir seye yaramayacagini düsündüm. Geçen yil forumda agirlik
    teskil eden konulari söyle bir göz önüne getirirsek, söylemek istedigim daha
    iyi anlasilir sanirim.

Benim
    meselem münazara olsa, tartisma olsa, bunlardan zevk aliyor olsam, hiçbir
    kurali kaideyi çignemeden karsimdakini paçavraya çevirip, her lafin altindan
    kalkip, her türlü tartismadan galip çikabilirim. Fakat niyetim bu degil, böyle
    bir davranis tarzinin BMN’ye, ne Trabzonspor’a ve ne de Trabzonspor’luluga en
    ufak bir katkisi olmaz. Sirf bu yüzden kendi açtigim basliklarda bile gerilimin
    yükselmeye basladigi zamanlarda tartismaya devam etmedigim oldu.

Neyse,
    konuyu dagitmayalim, yeni tartismalara meydan vermeyelim. Layik olmadigim halde
    bana iki kategoride ödül verilmesine vesile olan arkadaslarin bu davranisini ayni zamanda “2006’da senden daha yüksek bir performans
    bekliyoruz[/b]” seklinde nazik bir uyari olarak algiliyor ve herkese tekrar
    tesekkür ediyorum. Her yil sonu bu basligi güncelleyip geleneksel hale getiren
    Fatih kardesim ise özel bir tesekkürü hakediyor.

Bu
    gelenegin ilerleyen yillarda kurumlasmasini, özel geceler düzenleyip ödüllerin
    törenle verilmesini temenni ediyoruz. Insallah zamanla o da olacaktir.

Sevgiler,
    selamlar…

Yorum

İlk olarak Momentus tarafından gönderildi
      Benim meselem münazara olsa, tartisma olsa, bunlardan zevk aliyor olsam, hiçbir kurali kaideyi çignemeden karsimdakini paçavraya çevirip, her lafin altindan kalkip, her türlü tartismadan galip çikabilirim.

Devil's advocate (Seytanin avukati) filminde seytani oynayan Al Pacino'nun efsane bir repligi vardir: "Vanity is my favorite sin". Türkçe'si : "Kibir en sevdigim günahtir". Kibir günah midir gerçekten bilmem ama yazinin bu kismi filmdeki repligi hatirlatti bana.

Yorum

İlk olarak Momentus tarafından gönderildi
        Degerli arkadaslar,

Iki kategoride ödüle layik gösterildigimi görüyor ve herkese ayri ayri tesekkürü borç biliyorum. Arada bir yerlerde Fietra (Osman)?in kendi oylarini kullanirken, araya bir kategori sikistirip beni ?yilin kayip yazari? ilan etmesi belki de daha gerçekçiydi. Gerçi bu teshisi yazilarimi çok uzun bulan, hâttâ ara sira bu durumla dalga geçen bir kardesimin yapmis olmasi da tam bir ironi örnegi? Ama dedigim gibi hiç de gerçekten uzak bir yaklasim degil.

Yilin ayip yazari mi yapsaydim acaba abi

Ben dalga geçtigimi hatirlamiyorum sadece ben bisey anlamadim yahu diye yazmistim.Onun arkasinda baska bisey var aslinda ama neyse.

Bin selam[img]smileys/smiley17.gif[/img]
        keyif adamı ..

Yorum

Seçene de seçilenlere de tesekkürler. Tesekkürler de...

Gollerimizi ekleyen Tunganyan'a bir ödül verilmemis olmasi yazik olmus.

Tunganyan; Mansiyon ödülü senin...

Insallah ikinci yarida Trabzonspor'da isler düzelecek ve sana daha çook is düsecek.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Seçene de seçilenlere de tesekkürler. Tesekkürler de...

Gollerimizi ekleyen Tunganyan'a bir ödül verilmemis olmasi yazik olmus.

Tunganyan; Mansiyon ödülü senin...

Insallah ikinci yarida Trabzonspor'da isler düzelecek ve sana daha çook is düsecek.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

eyvallah abi düsünmen yeter.

insallah ikinci yari bana çoooooooooookk fazla is düser...Edited by: tunganyan
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
            Çalışıyor...
            X