Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünlü Karadeniz Kemençesi Sanatçıları

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

arkadaslar kemence ustalari derken rahmetli leri saymiyorum onlarin yeri bir farkli degerli ise cokmu cok.

yasayanlara gelince kemence ustasi dedigimizde

1.yusuf cemal keskin
    2.katip sadi
    3.tahsin terzi
    4.mehmet tak

arkadaslar bu baslik kemence ustalari ile ilgili.
    bir bakdim volkan konak fuat saka kazim koyuncu ibrahim can saymis durmus arkadaslar olayi farkli yerlere cekmisler bir kere kemence ustasi hic biri degilll olay kemence ustalari ise saydiklarim yeterde artar bile.

eskilerden cok var hebsinide rahmetle aniyorum.

Yorum

Varya
      Şeref KARA nın üstüne kemençeci tanımam

Yorum

İlknur Yakupoğlu mükemmel çalıyor kemençeyi.Yorumu zaten tartışılmaz.

Maçkalı Hasan Yavuz ve Gökhan Aydın'ın da çaldığı kemençeler dinlemeye değer ama yorum olarak Hasan Yavuz daha bi dinlemeye değer.Gökhan Aydın'ın biraz daha pişmesi gerekir.

Ben sadece yeni kemençe sanatçılarımızı yazdım. (şimdilik)

Ayrıca "ünlü karadeniz kemençesi sanatçıları" başlığı biraz garip durmuş.Başlık "ünlü kemençe sanatçıları" ya da (ünlü olanlarla sınırlamadan) "kemençe sanatçılarımız" olarak değiştirilse daha iyi olur.
        En son Yeliz tarafından düzenlendi; 23.05.2007, 11:36.

Yorum

Valla hayri yaşar karagülle güzel calıyo sait ucarda öyle
          BMN|KOCAELİ

Yorum

kemenceci dendımı kım tanır kım tanımaz bılmıom ama rahmetlı Bahattin Çamurali'den baska kımse akla gelmemesı lazım.. sımdıkılerdede her ne kadar seslerı guzel olmasada sait uçar ve yusuf cemal keskin güzel çalıo.
            Gurbetçi Gençler.

Yorum

İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kemenceci dendımı kım tanır kım tanımaz bılmıom ama rahmetlı Bahattin Çamurali'den baska kımse akla gelmemesı lazım.. sımdıkılerdede her ne kadar seslerı guzel olmasada sait uçar ve yusuf cemal keskin güzel çalıo.
              övünmek gibi olmasın akrabam olur kendisi ama hüsoya aynen katılıyorum cidden kemençenin babasıdır benim gözümde! şu zamandan da sadece kemençe adına Yusuf Cemal Keskin derim başka bişe demem

Yorum

İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tek geçerim
                aynen katılıyorum sana abi
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

galyanlı şeref kara başkası yalan...

Yorum

İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tek geçerim
                    aynen katılıyorum san abi adam sabaha kadar hşc durmadan 24 saat kemce calıyo ya varmı boyle bi adam
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

İlk olarak gaybana61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      galyanlı şeref kara başkası yalan...
                      Aynen dostum...
                      Abdurrahman DEĞİRMENCİ ile süper bi ikili oluyorlar.....Bazen Hayre Yaşar da katılıyor onlara.... tadına doyum olmuyor

Yorum

selam arkadaaşlar aranıza yeni katıldım kendimi tanıcak bir bölüm bulamadım buradan selam vereyim dedim tanışma başlığının yerni gösterirseniz sevinirim

Yorum

valla benim bildigim en buyuk ustadlardan birisi magurali sinan kayadir

Yorum

En beğendiğim benim hocam

Naci Keskin....
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

yusuf cemal keskinin oğlu yaşar zafer keskin , onay şahin , mehmet bayka bu arkadaşlarda kemencede söz sahibi arkadaşlardır biraz ağır olacak ama piyasadaki bir çok kemenceciyi defalarca ceplerinden çıkarırlar .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X