Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden 5 değil de 10

Mesut cebe para indiriyor
    Ben ona 10 lira yolladığımda o 5 lirayı kendi cebinden katacak turnuva hesabına.Eğer bu aralar kontör alacaksa dediğin doğru bu yüzden ama kontöre ihtiyacı yoksa bir avantajı olmuyor onun için de.

Neyse o sorun değil zaten,ben şu parayı öyle yada böyle vereyim,üstümden kalksın da.Sonra parayı yatırmadı kaçtı olmasın.Zaten mesaj sayımız az diye 1001 çeşit senaryo uydurulur hakkımda

Yorum

• Bu işi 3 günde hallediyoruz .
      Twitter Adresim

Yorum

• foxx61 , Sansar61 , Tamu , crepuscule , Maniack61 , Freze , hakankurt1967 ...

Arkadaşlar 5 lirayı hızlı bir şekilde gönderirseniz biz de yarışmayı kazanan üyelere mahçup olmayız .
        Twitter Adresim

Yorum

• Arkadaşlar ödemeyi internet'ten yapabilirim ancak alıcının kimlik numarası gerekiyor özel mesaj olarak gönderebilirseniz ödemeyi bugün yapabilirim gecikme için kusura bakmayın aklımdan çıkmıştı...

Yorum

• Turnuvada ikinci olan Hüseyin'in de ödülü gönderilmiştir arkadaşlar...

Güle güle kullan Hüseyin...

Yorum

• 2012 BMN Tavla Şampiyonası

edit
              En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 01.09.2012, 00:44.
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• edit Bir daha başlık açarsam bu nedir yahu
                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X