Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anıl Caner vs hamdi_61
    Hüseyin vs Külünkoğlu
    ahamitokutan vs SEDAT
    mAz vs fincher
    Sanırım mAz-fincher eşleşmesini bekliyoruz. Haberdar mı arkadaşlar birbirinden acep ?
    Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Anıl ile yaptığım maç wimbledon tenis turnuvasındaki maçlar gibiydi.kısaca anlatayım

ilk set çok çekişmeli geçse de Hamdi nin yaptığı basit hatalar sayesinde Anıl ın 5-2 üstünlüğüyle bitti.(1-0)

İkinci sete Anıl hızlı başladı ancak oyunda dengeyi kurarak, üst üste rakibinin servisini kıran hamdi durumu lehine çevirdi ve 5-2 lik oyunla durumu eşitledi.(1-1)

Daha sonra iki oyuncu Setlerde durum 1-1 iken, yağmur yağma olasılığı yüzünden karşılıklı anlaşıp maçın tie break setine bir gün sonra devam etmek üzere anlaştılar.

Ertesi gün hava müsait şartlar uygun olunca (database error u saymazsak tabi) maç kaldığı yerden devam etti.Tie break setine hızlı başlayan Anıl servis kırarak(mars yaparak) 2-0 öne geçti.fakat Hamdi ninde Anıl a bir süprizi vardı.oda servis kırdı(mars yaptı) (bence oyunda kader anıydı)

2-2 den sonra hamdi sürekli öne geçti anıl da sürekli kovaladı.Ancak durum 4-4 iken Hamdi nin servis kırmasına çok az kalmıştı ki Anıl sakatlanarak oyuna devam edemedi ve tie break setini 5-4 alan hamdi setlerde durumu 2-1 e getirerek adını yarı finale yazdırdı.(2-1)

Maç sonunda iki tarafta fairplay ruhuyla hareket ederek birbirlerini tebrik etti. Anıl "Son oyunu yaptık. Hamdi beni eledi. Süper oyunlardı. Devam etmek ister, hatta finali hamdi ile yapmak isterdim." derken, hamdi "güzel oyundu,oynarken çok zevk aldım.iki tarafta haketmişti ama yapacak birşey yok.kazandığım için mutluyum.Anıl ı centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.
      En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 10:31.
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anıl ile yaptığım maç wimbledon tenis turnuvasındaki maçlar gibiydi.kısaca anlatayım

ilk set çok çekişmeli geçse de Hamdi nin yaptığı basit hatalar sayesinde Anıl ın 5-2 üstünlüğüyle bitti.(1-0)

İkinci sete Anıl hızlı başladı ancak oyunda dengeyi kurarak, üst üste rakibinin servisini kıran hamdi durumu lehine çevirdi ve 5-2 lik oyunla durumu eşitledi.(1-1)

Daha sonra iki oyuncu Setlerde durum 1-1 iken, yağmur yağma olasılığı yüzünden karşılıklı anlaşıp maçın tie break setine bir gün sonra devam etmek üzere anlaştılar.

Ertesi gün hava müsait şartlar uygun olunca (database error u saymazsak tabi) maç kaldığı yerden devam etti.Tie break setine hızlı başlayan Anıl servis kırarak(mars yaparak) 2-0 öne geçti.fakat Hamdi ninde Anıl a bir süprizi vardı.oda servis kırdı(mars yaptı) (bence oyunda kader anıydı)

2-2 den sonra hamdi sürekli öne geçti anıl da sürekli kovaladı.Ancak durum 4-4 iken Hamdi nin servis kırmasına çok az kalmıştı ki Anıl sakatlanarak oyuna devam edemedi ve tie break setini 5-4 alan hamdi setlerde durumu 2-1 e getirerek adını yarı finale yazdırdı.(2-1)

Maç sonunda iki tarafta fairplay ruhuyla hareket ederek birbirlerini tebrik etti. Anıl "Son oyunu yaptık. Hamdi beni eledi. Süper oyunlardı. Devam etmek ister, hatta finali hamdi ile yapmak isterdim." derken, hamdi "güzel oyundu,oynarken çok zevk aldım.iki tarafta haketmişti ama yapacak birşey yok.kazandığım için mutluyum.Anıl ı centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.
        bravooooooooooooo:Bayrağımız:
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanırım mAz-fincher eşleşmesini bekliyoruz. Haberdar mı arkadaşlar birbirinden acep ?
          Haberdarız da iş dolayısıyla ben şehirdışındayım ve bu sıralar müsait olamıyorum.Otelde kalıp,mobilize yaşıyorum Kuraları çekip cumaya kadar idare edebilirseniz çok iyi olur.Kabul etmezseniz,şartları zorlamak zorunda kalacağım.Bu haftasonu bu turnuvayı bitirebiliriz inşallah...

Yorum

• Çeyrek Final Maçları

Anıl Caner vs hamdi_61 ----->5-2 , 2-5 , 4-5 (1-2)
            Hüseyin vs Külünkoğlu ----------> 5-4 , 5-1 (2-0)
            ahamitokutan vs SEDAT -------> 5-4 (1-0)
            mAz vs fincher -------> Oynanmadı .

Yarı Finalistler

hamdi_61 , Hüseyin , ahamitokutan ...

Yarı Final Kurası bu gece çekilecek .

Fincher ve mAz en kısa sürede maçını yaparsa memnun oluruz.
            Twitter Adresim

Yorum

• Hakkinizi helal edin!

Arkadaslar,

BMN Tavla Turnuvasina katildim..

5TL katilim ücretini yatirmak istedim.

5 Euro aktarmak istedim. Yalniz benden 13 Euro kesildi, ve organizatöre 50 cent gecti cogunun bildigi gibi.

Cimri felan demeyin tam tamina 13 Euro gitti 50 cent icin.

Ben denedim. Olmadi. 5 TL icin simdi belki 20 Euro harcamayalim .

Ben kisacasi katilimcilardan haklarini helal etmesini istiyorum

Konu kapatilacaksa bu mesaj Turnuva basligina gecsin, ama kimse görmez orada bunu

Yorum

• Yüreğime indirdiğin için sağol.

Yorum

• Çoluğundan çocuğundan çıksın o para .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Allah belanı versin

Yorum

• bende bisey oldu sanidm ya
                      neyseki önemli bisey yokmus

Yorum

• Milletin duygularıyla oynamaya utanmıyor musun ...

Türkiye senin gibiler yüzünden bu halde ...
                        En son -Samet tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 23:34.
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• (5-1) (2-5) (5-4) sonuçlarla maçı 2-1 kazanmış bulunmaktayım. Güzel oyun için Fincher'a teşekkür ederim.
                          insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• Şampiyonun eve dönme vakti,rakibimi tebrik ederim...
                            En son fincher tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 23:50.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yüreğime indirdiğin için sağol.
                              Özü dilerim. Korkutmak istemedim

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çoluğundan çocuğundan çıksın o para .

İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah belanı versin
                              Sen demedin mi diger üyelerde helal etmeli diye?!

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende bisey oldu sanidm ya
                              neyseki önemli bisey yokmus
                              Yok abi, korkacak durum yok..

İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Milletin duygularıyla oynamaya utanmıyor musun ...

Türkiye senin gibiler yüzünden bu halde ...
                              Utaniyorum!!!!

Türkiye benim gibileri yüzünden bu haldeyse, dua et!! Daha beter olabilirmis!!

O son sözün varya....

Yorum

• Çeyrek Final Maçları

Anıl Caner vs hamdi_61 ----->5-2 , 2-5 , 4-5 (1-2)
                                Hüseyin vs Külünkoğlu ----------> 5-4 , 5-1 (2-0)
                                ahamitokutan vs SEDAT -------> 5-4 (1-0)
                                mAz vs fincher -------> 5-1 , 2-5 , 5-4 (2-1)

Yarı Finalistler

hamdi_61 , Hüseyin , ahamitokutan , mAz

Yarı Final Kurası bu gece çekilecek .
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X