İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!
Daraltma
X
-
Anıl ile yaptığım maç wimbledon tenis turnuvasındaki maçlar gibiydi.kısaca anlatayım
ilk set çok çekişmeli geçse de Hamdi nin yaptığı basit hatalar sayesinde Anıl ın 5-2 üstünlüğüyle bitti.(1-0)
İkinci sete Anıl hızlı başladı ancak oyunda dengeyi kurarak, üst üste rakibinin servisini kıran hamdi durumu lehine çevirdi ve 5-2 lik oyunla durumu eşitledi.(1-1)
Daha sonra iki oyuncu Setlerde durum 1-1 iken, yağmur yağma olasılığı yüzünden karşılıklı anlaşıp maçın tie break setine bir gün sonra devam etmek üzere anlaştılar.
Ertesi gün hava müsait şartlar uygun olunca (database error u saymazsak tabi) maç kaldığı yerden devam etti.Tie break setine hızlı başlayan Anıl servis kırarak(mars yaparak) 2-0 öne geçti.fakat Hamdi ninde Anıl a bir süprizi vardı.oda servis kırdı(mars yaptı)(bence oyunda kader anıydı)
2-2 den sonra hamdi sürekli öne geçti anıl da sürekli kovaladı.Ancak durum 4-4 iken Hamdi nin servis kırmasına çok az kalmıştı ki Anıl sakatlanarak oyuna devam edemedi ve tie break setini 5-4 alan hamdi setlerde durumu 2-1 e getirerek adını yarı finale yazdırdı.(2-1)
Maç sonunda iki tarafta fairplay ruhuyla hareket ederek birbirlerini tebrik etti. Anıl "Son oyunu yaptık. Hamdi beni eledi. Süper oyunlardı. Devam etmek ister, hatta finali hamdi ile yapmak isterdim." derken, hamdi "güzel oyundu,oynarken çok zevk aldım.iki tarafta haketmişti ama yapacak birşey yok.kazandığım için mutluyum.Anıl ı centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 10:31.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnıl ile yaptığım maç wimbledon tenis turnuvasındaki maçlar gibiydi.kısaca anlatayım
ilk set çok çekişmeli geçse de Hamdi nin yaptığı basit hatalar sayesinde Anıl ın 5-2 üstünlüğüyle bitti.(1-0)
İkinci sete Anıl hızlı başladı ancak oyunda dengeyi kurarak, üst üste rakibinin servisini kıran hamdi durumu lehine çevirdi ve 5-2 lik oyunla durumu eşitledi.(1-1)
Daha sonra iki oyuncu Setlerde durum 1-1 iken, yağmur yağma olasılığı yüzünden karşılıklı anlaşıp maçın tie break setine bir gün sonra devam etmek üzere anlaştılar.
Ertesi gün hava müsait şartlar uygun olunca (database error u saymazsak tabi) maç kaldığı yerden devam etti.Tie break setine hızlı başlayan Anıl servis kırarak(mars yaparak) 2-0 öne geçti.fakat Hamdi ninde Anıl a bir süprizi vardı.oda servis kırdı(mars yaptı)(bence oyunda kader anıydı)
2-2 den sonra hamdi sürekli öne geçti anıl da sürekli kovaladı.Ancak durum 4-4 iken Hamdi nin servis kırmasına çok az kalmıştı ki Anıl sakatlanarak oyuna devam edemedi ve tie break setini 5-4 alan hamdi setlerde durumu 2-1 e getirerek adını yarı finale yazdırdı.(2-1)
Maç sonunda iki tarafta fairplay ruhuyla hareket ederek birbirlerini tebrik etti. Anıl "Son oyunu yaptık. Hamdi beni eledi. Süper oyunlardı. Devam etmek ister, hatta finali hamdi ile yapmak isterdim." derken, hamdi "güzel oyundu,oynarken çok zevk aldım.iki tarafta haketmişti ama yapacak birşey yok.kazandığım için mutluyum.Anıl ı centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.:Bayrağımız:
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım mAz-fincher eşleşmesini bekliyoruz. Haberdar mı arkadaşlar birbirinden acep ?Kuraları çekip cumaya kadar idare edebilirseniz çok iyi olur.Kabul etmezseniz,şartları zorlamak zorunda kalacağım.Bu haftasonu bu turnuvayı bitirebiliriz inşallah...
- Alıntı
Yorum
-
Çeyrek Final Maçları
Anıl Caner vs hamdi_61 ----->5-2 , 2-5 , 4-5 (1-2)
Hüseyin vs Külünkoğlu ----------> 5-4 , 5-1 (2-0)
ahamitokutan vs SEDAT -------> 5-4 (1-0)
mAz vs fincher -------> Oynanmadı .
Yarı Finalistler
hamdi_61 , Hüseyin , ahamitokutan ...
Yarı Final Kurası bu gece çekilecek .
Fincher ve mAz en kısa sürede maçını yaparsa memnun oluruz.
- Alıntı
Yorum
-
Hakkinizi helal edin!
Arkadaslar,
BMN Tavla Turnuvasina katildim..
5TL katilim ücretini yatirmak istedim.
5 Euro aktarmak istedim. Yalniz benden 13 Euro kesildi, ve organizatöre 50 cent gecti cogunun bildigi gibi.
Cimri felan demeyintam tamina 13 Euro gitti 50 cent icin.
Ben denedim. Olmadi. 5 TL icin simdi belki 20 Euro harcamayalim .
Ben kisacasi katilimcilardan haklarini helal etmesini istiyorum
Konu kapatilacaksa bu mesaj Turnuva basligina gecsin, ama kimse görmez orada bunu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüreğime indirdiğin için sağol.
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoluğundan çocuğundan çıksın o para .
İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah belanı versin
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bisey oldu sanidm ya
neyseki önemli bisey yokmus
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletin duygularıyla oynamaya utanmıyor musun ...
Türkiye senin gibiler yüzünden bu halde ...
Türkiye benim gibileri yüzünden bu haldeyse, dua et!! Daha beter olabilirmis!!
O son sözün varya....
- Alıntı
Yorum
-
Çeyrek Final Maçları
Anıl Caner vs hamdi_61 ----->5-2 , 2-5 , 4-5 (1-2)
Hüseyin vs Külünkoğlu ----------> 5-4 , 5-1 (2-0)
ahamitokutan vs SEDAT -------> 5-4 (1-0)
mAz vs fincher -------> 5-1 , 2-5 , 5-4 (2-1)
Yarı Finalistler
hamdi_61 , Hüseyin , ahamitokutan , mAz
Yarı Final Kurası bu gece çekilecek .
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum