Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benimkide geçti görebiliyorum
    @Abi ben göremiyorum ama

Ahamitokutan para hesaba geçti,teşekkürler...

Yorum

• aksam yatiracagim, artik kac günde gecer onu bilmiyorum

Yorum

• Arkadaşlar HSBC bankamatikten haftasonu yatırsak sorun olur mu acaba? Yani yatırabilir miyiz?
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar HSBC bankamatikten haftasonu yatırsak sorun olur mu acaba? Yani yatırabilir miyiz?
          7/24 yatırabilirsiniz...

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            7/24 yatırabilirsiniz...
            Teşekkür ederim. Ben de yarın yatıracağım inşallah bir aksilik olmazsa.
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Play 65 te seyircili oyun var.

Yorum

• Hem yenildik hem de ödemeyi yaptık....
                Bilgilerinize ..
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hem yenildik hem de ödemeyi yaptık....
                  Bilgilerinize ..
                  Sen cansın Uğur abi

Madem ödemeyi yapıyorsunuz niye yeniliyorsunuz , yenildiyseniz ödeme niye yapıyorsunuz
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @Abi ben göremiyorum ama

Ahamitokutan para hesaba geçti,teşekkürler...
                    Hala gözükmüyormu bizim para hesapta
                    Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Son zamanlarda tavlada çok başarısızdım tavla öğrettiğim adamlara bile alay konusu oluyorum.

Samet de fena tokatladı dün akşam. Kendisini tebrik ederim.

Mesut'un hesabına az önce yatırdım.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Ahmet, Mesut

Uşaklar, bu turnuvanın bu kadar hızlı başlayacağını tahmin etmemiştim. Maçlar başlamış ben daha yeni farkettim. Ancak benim özel bir durumum var. Eğer bana müsade ederseniz ben maçımı 4 Temmuz akşamı oynayayım. Neden? diye soracak olursanız bu akşam kız kardeşimin kınası var, yarın düğün hazırlıkları, Pazar günüde düğünümüz var. Ben şu anda iş yerindeyim, rakibimde iş yerinde ve müsait değilmiş.İş çıkışı zaten dediğim gibi kına işleri var, misafirlerimiz var o yüzden ben bu maçı Pazar günü de dahil yapamayacağım. Eğer müsade ederseniz pazartesi akşam 18.30'dan sonra ancak müsait olacağım. Yok olmaz derseniz de, o zaman boynumuz kıldan incedir. Rakibimize bir üst turda başarılar dilemekten başka bir şey elimden gelmez.

Karar yetkili arkadaşlarındır.
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyin İlkin biz ne zaman oynayalım
                          Bugün uygunum. Herhangi bir zaman diliminde olur.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahmet, Mesut

Uşaklar, bu turnuvanın bu kadar hızlı başlayacağını tahmin etmemiştim. Maçlar başlamış ben daha yeni farkettim. Ancak benim özel bir durumum var. Eğer bana müsade ederseniz ben maçımı 4 Temmuz akşamı oynayayım. Neden? diye soracak olursanız bu akşam kız kardeşimin kınası var, yarın düğün hazırlıkları, Pazar günüde düğünümüz var. Ben şu anda iş yerindeyim, rakibimde iş yerinde ve müsait değilmiş.İş çıkışı zaten dediğim gibi kına işleri var, misafirlerimiz var o yüzden ben bu maçı Pazar günü de dahil yapamayacağım. Eğer müsade ederseniz pazartesi akşam 18.30'dan sonra ancak müsait olacağım. Yok olmaz derseniz de, o zaman boynumuz kıldan incedir. Rakibimize bir üst turda başarılar dilemekten başka bir şey elimden gelmez.

Benim için sorun yok,ayrıca oynamak isterim;oynamadan üst tura çıkmak istemem .yetkili arkadaşlar yapar bişeyler ne olacak
                            from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet, Mesut

Abicim bu mesajını elbet rakibin de görür bizim için hiç bir sıkıntı yok maçı bir gün kaydırırız . Kuraları çekeriz , diğer maç için süreniz biraz daha kısıtlı olur .

Tabiki oynayacağınız rakip için de sorun yoksa ki olacağını sanmıyorum . Hayırlı olsun bu arada allah daim etsin .
                              Twitter Adresim

Yorum

• demin para yatırmaya gittim yatıramadm kendi hesabıma para yatırma die bi seçenek bulamadım bu parayı interetten iş ankası hesabımdan sizin hesaba yatıra şansım yokmu
                                EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                                KAZIM KOYUNCU
                                MEHMET DALMAN

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X