Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmeti ilk turdan evine geri yollayana parasını iade ediyorum ççç ççç
    Akıllı ol

Şampiyonluk benim forma benim
    Twitter Adresim

Yorum

• maç güzel de yarın iş bekler...
      from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha açamadın mı susamı
        Cilingiri cagirdim, yarin acar

4 saat bununlan ugrasilirmi ya..

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Turnuva maçı sonucu...

UğuR: 3-5 :bsimsek1984
          UğuR: 0-5 :bsimsek1984

Maç için teşekkürler UğuR abi..
          Rakibimi tebrik ediyorum....
          Bundan sonra ki turlarda başarılar diliyorum....
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Maalesef yollayamazsınız...
            belli bir masraf karşılığında hesabı olan bankadan yollayabilir
            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Şu an 2-1 yeniliyorum
              Twitter Adresim

Yorum

• bizde Dursun Vural'la başlıyoruz birazdan (: 24 deyiz bizde (: edcba benim dursunvural'da arkadaş. Öğrenmek isteyenleri davet ediyorum (:
                Gurbetçi Gençler.

Yorum

Arkadaşlar katılım ücretlerini göndereceğimiz hesap numarası belli oldu.En kısa zamanda yatırmaya özen gösterelim.

Mesut Bıyıklıoğlu
                  Hsbc Bank
                  Adapazarı Şubesi
                  Hesap No:540 1026874 270 00
                  Iban No:TR 8700 1230 0540 1026 8742 7000

Not:Açıklamaya kullanıcı adınınızı yazarsanız iyi olur.

Ayrıca Hsbc Atm'lerinden kendi hesabıma para yatırmayı tıklayarakta para yatırabilirsiniz.

Atm'den para nasıl yatırılır?

Hsbc Bankasının Atm'sine gidip giriş tuşuna basıp kendi hesabıma para yatırmayı seçiyorsun.Oradan diğer ödemeleri tıklıyorsun.Hesap numarasını yazıyorsun.İsmimin ilk karekterleri ile soyadımın son karekterleri orada gözükecek.Eğer isim ve soyisimde hata var ise hesap numarasını yanlış yazmıssın demektir.Hesap numarasınıda yazdıktan sonra Atm'nin para haznesine 5 TL'yi bırakıyoruz arkadaşlar.Ondan sonra onaya basıyoruz ve bilgi fişimizi alıyoruz.Atm'den yatıranların bilgi fişi alması çok önemli.Çünkü kimin yatırdığını saatine bakarak öğreneceğiz.
                  bunu ahmet'in konu başlığına yaptığı açıklama mesajına eklersek iyi olur.

Ayrıca HSBC de hesabı olanlar ücretsiz havale yapabilirler, diğer bankalardan da maximum 1,50 tl masrafla tutarı hesaba eft yapabilirler.

Haftasonları tüm gün hafta içleri ise sabah 09:00 - 17:00 arası haricinde yapacağınız tüm eftler bir sonraki iş gününe devreder.

Ayrıca parayı yatıran kişinin havale veya eft açıklama kısmına bmn tavla turnuvası ve nicklerini yazmalarıda daha uygun olur diye düşünüyorum.
                  Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Sonucu yazıyorum: mesopliya:2 unique:0 (5-4, 5-4)

Çok çekişmeli ve zevkliydi, kendisine bundan sonraki turlarda başarılar.
                    Bu arada az önce parayı ilgili hesaba EFT ile gönderdim, muhtemelen yarın öğlene kadar hesaba geçer.

Yorum

• rakibim unique yi kıran kırana geçen izlenmeye değer müthiş bit karşılaşma sonunda 5-4 ve 5-4 lük iki oyunla yenmiş bulunmaktayım.

unique yi müthiş oyunundan dolayı tebrik eder kendisiyle ilk turda karşılaşmış olmaktan duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim.

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunu ahmet'in konu başlığına yaptığı açıklama mesajına eklersek iyi olur.

Ayrıca HSBC de hesabı olanlar ücretsiz havale yapabilirler, diğer bankalardan da maximum 1,50 tl masrafla tutarı hesaba eft yapabilirler.

Haftasonları tüm gün hafta içleri ise sabah 09:00 - 17:00 arası haricinde yapacağınız tüm eftler bir sonraki iş gününe devreder.

Ayrıca parayı yatıran kişinin havale veya eft açıklama kısmına bmn tavla turnuvası ve nicklerini yazmalarıda daha uygun olur diye düşünüyorum.
                        @Abi ilk sayfadaki Ahmet'in yazısına ekledik...

@Ahmet Başkaya Yazıklar olsun sana.Ben şaka yapmıştım,sen daha ilk turdan by by gibisin Başkaya:1 Çağdaş:3

Yorum

• Arkadaşlar eğer Çağdaş'a yenilirsem ki yenilecek gibi gözüküyorum para göndermenize gerek yok turnuva iptal
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk oyun 5-1 çağdaş
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk oyun 5-1 çağdaş
                              O kadar iddialı konuştun boşmuş hepsi demek
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Oynayacak arkadaşlara önerim gamyunda oynamayın çok abartılı çift geliyor .

Şu an 3-0 öndeyim 2.oyunda.
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X