Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şimdi aklıma yeni bir öneri geldi.Ama bunu bir daha ki turnuvada deneriz.

1.ye kulüp üyeliği mesela...

Öğrenci ise zaten fiyat 310 TL'ye iniyor.Ki çoğu kişi öğrenci.10 Tl toplanır ve daha da iyi bir ödül olur gibime geldi

Yorum

Beni de Yazın bakalım
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi aklıma yeni bir öneri geldi.Ama bunu bir daha ki turnuvada deneriz.

1.ye kulüp üyeliği mesela...

Öğrenci ise zaten fiyat 310 TL'ye iniyor.Ki çoğu kişi öğrenci.10 Tl toplanır ve daha da iyi bir ödül olur gibime geldi
        Reyis sen misyon , vizyon olarak harcanıyorsun . Fikir güzel değil mükemmel

Artık o da okey turnuvasına ha ?
        Twitter Adresim

Yorum

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu çok çok iyimiş
          Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu çok çok iyimiş
            Bence de o zaman bunu yapalım sistem olarak ama bana biri yardımcı olmalı .
            Twitter Adresim

Yorum

Reyis sen misyon , vizyon olarak harcanıyorsun . Fikir güzel değil mükemmel

Artık o da okey turnuvasına ha ?
              Okey dedin eski günleri yad edelim.
              Son okey turnuvasında Şampiyon biz olmuştuk
              Ortim Serkan'dı

Miraç Harun vs ne iddaalı takımları şarampole atmıştık ey gidi günler )
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Yaz Ahmet.
                Özkan SÜMER

Yorum

Yaz hacı yaz.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaz Ahmet.
                    İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaz hacı yaz.
                    Turnuva epey zevkli olacak
                    Twitter Adresim

Yorum

Arkadaşlar turnuva katılımın hızına göre 32 veya 64 kişilik olacak .

Katılım ücreti 5 tl olacak . Tam Kesin olmamakla beraber eğer 64 kişi katılırsa ilk üçe fiyat aralığına göre forma hediye edilecek . Örn : 1.YE en pahalı 2.ye sonrası gibi .

Göndereceğiniz hesap numarasını , yarın bildireceğim . Yönetim kurulundan biriyle görüştükten sonra . Eğer para artarsa BMN HAVUZ'a aktarılacak . Yardım , organizasyon gibi harcamalarda kullanılmak üzere .

Kurallar :

1- Fikstür benim tarafımdan çekilecek . 64 kişi arasından başlayacak turnuvada zaman sıkıntısı sebebiyle . Her 2 günde bir üst tur maçları düzenlenecek .
                      2- Gün belirlendikten sonra rakibiniz olan kişiyle ikili diyalog kurarak (face,msn ) zamanı ayarlayabilirsiniz .
                      3- Oyununu 3 gün içerisinde mazeret bildirmeden oynamayanlar elenmiş sayılacak .
                      4- Oynayacağınız zamanı ve yeri burda yazarsanız izleyici olabiliriz .
                      5- Oyun bitiminde print screen ile foto eklerseniz hatıra olur
                      6- Oyun mekanı , www.gamyun.net izleyici yeri var diye orayı seçtim .

Son Kural : Maçlar 7 de biter şekilde yapılacak . Karışıklık olmaması sebebiyle gamyunda önceden hazırlık maçı olarak maç yapmanızı tavsiye ediyoruz .

Listeyi tekrar hazırlıyoruz . İlk isim yine benim fikirlerinize açığız bu arada

1-Ahmet Başkaya
                      2-Bıyıklıoğlu
                      3-mesopliya
                      4-Dursun Vural
                      5-Serdar Dilekoğlu
                      6-hamdi_61
                      7-Adem Erdoğan
                      8-Anıl Caner

~~~~

Turnuva sistemi büyük ihtimal şu şekilde olacak http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=13150 (Burçak Abi'ye saygılar )

Kurallar da o şekilde . Okuyun lütfen .

1. BMN Tavla Turnuvası (Sitenin şuanki hali için taşınması esnasında oluşan aksaklılar sebebiyle Turnuva tamamlanamamıştı)
                      2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
                      3. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu : FİNCHER
                      4. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu kim olacak bakalım ?

Arkadaşlardan sonrasını okumadım sen yazdıysan iyi bişeydir ekle beni de
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlardan sonrasını okumadım sen yazdıysan iyi bişeydir ekle beni de
                        Adamsın sen
                        Twitter Adresim

Yorum

Şampiyonlardan UNİQUE alttasın Seni de bekliyoruz
                          Twitter Adresim

Yorum

Şampiyonlardan UNİQUE alttasın Seni de bekliyoruz
                            Yaz bakalım

Yorum

Beni de ekleyin bakalım.Acemiyim aslında ama kimbilir ACEMİ ŞANSI
                              Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

İlk 11'i tamamladık sırtımız yere gelmez artık
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X