Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu mAz!

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2.Tur Eşleşmeleri

bsimsek1984 vs fincher ------------ > 0-5 , 1-5 (0-2)
    hAtes vs vs SEDAT --------> 4-5 (0-1)
    Samet İslamoğlu vs Külünkoğlu 0-5 , 0-5 (0-2)
    mesopliya vs hamdi_61 ------------>5-2 ,0-5 , 4-5 (1-2)
    freze vs ahamitokutan --------------> Hükmen (0-2)
    Hüseyin vs Hüseyin İlkin ----------- > 5-0 , 5-0 (2-0)
    Anıl Caner vs maniack61 ----------------> 5-3 , 5-1 (2-0)
    mAz vs Ahmet Başkaya --------->3-5 , 6-1 , 5-2 (2-1)

Turu Geçenler

SEDAT , Anıl Caner , Hüseyin , hamdi_61,Külünkoğlu , fincher , mAz , ahamitokutan .
    Twitter Adresim

Yorum

• Çeyrek Final Eşleşmeleri

Anıl Caner vs hamdi_61
      Hüseyin vs Külünkoğlu
      ahamitokutan vs SEDAT
      mAz vs fincher

Başarılar arkadaşlar süre 3 gün .

3 gün içerisinde tüm maçlar oynanırsa güzel olur .
      En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 18:20.
      Twitter Adresim

Yorum

• arkadaşlar az önce biten maçın sonucuna göre (ahamitokutan 5 - 4 SEDAT) yarı finale çıkan ilk kişi ben oldum,rakibimi tebrik eder yarı finalde yeni rakibimi beklerim
        from BOGAZIÇI

Yorum

• - Tebrik ederim bende , benim maçlarda hep 5-4 bitti
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hamdi 61 ile çeyrek final maçımız çok çetin geçiyor. hatta öyle çetinki skor 1-1 iken bıraktık. daha sonra devam edeceğiz.

son zarla oyun almalar, anasının nikahından kırmalar falan baya aksiyonlu oyun oluyor. Gamyun tff'den beter vallahi.Şimdiye yarı final biletini almıştık
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar az önce biten maçın sonucuna göre (ahamitokutan 5 - 4 SEDAT) yarı finale çıkan ilk kişi ben oldum,rakibimi tebrik eder yarı finalde yeni rakibimi beklerim
              tebrikler renkdaş eğer 4. olursan sana da TS bilekliği alırız
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• Sona doğru yaklaşıyoruz...

Arka taraftan ücretlerini uzatmayanlar bir zahmet

Yorum

• Salıverildiğim an kefaletimi yatırırım Mesut .
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Mesut hakkini helal et

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mesut hakkini helal et
                      Benden yana helal olsun,ama diğer arkadaşlardan da istemen gerekiyor

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tebrikler renkdaş eğer 4. olursan sana da TS bilekliği alırız
                        bana mı dedin renkdaş.benim 1. olup formayı alma niyetim var ama :P
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• Hüseyin 2-0 Külünkoğlu (5-4) (5-1)

Rakibim kazanmak için her yolu denese de başarılı olamadı (:
                          Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benden yana helal olsun,ama diğer arkadaşlardan da istemen gerekiyor
                            5 lira icin 13 Euro gitti.

5 lira'da tam gecmedi..

Yani 50 cent icin 13 Euro gitti

Yorum

• Mehmet Ç. benim hesabı da kapadığın için teşekkür ederim

Son oyunu yaptık. Hamdi beni eledi. Süper oyunlardı. Devam etmek ister, hatta finali hamdi ile yapmak isterdim.

Yorum

• Anil yanlis anladim Mesut'a 50 cent gitti. Benden 13 Euro kesti

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X