- iki adet 5-4'lük skorla bir üst turdayım Şuanda burası mahşer günü gibi taraftarlar bu galibiyetle çıldırdı adeta Berat'ı tebrik ederim resmen ceza sahası içinde geçti maç ama çok çetin bir mücadeleydi , zokoranın son dakikadaki golüyle turu geçtik , son 16'ya kaldık mutluyuz , inşallah bu performansımı önümüzdeki maçlarada yansıtmak istiyoruz
Tebrik ediyorum abi .Forma için her yol mübah olduğunu gösterdin
Ayrıca birşey sormak istiyorum.Durum 2-2 ve Sedat abinin pulu benim topladığım yerde ve mars ediyorum(Pullu mars) 3 sayı değerinde değil mi ??
En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 11:23.
Ayrıca birşey sormak istiyorum.Durum 2-2 ve Sedat abinin pulu benim topladığım yerde ve mars ediyorum(Pullu mars) 3 sayı değerinde değil mi ??
- Berat hala pullu marsın peşinde ççç ya şimdi Berat yorgun mars etti benim 1 tane nacizane pul orda kalmış , düşündü ne yapayım ne edeyim hah dedi pullu ması icad edeyim ama yermiyim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Pullu mars diye birşey var olmakla beraber her site ya da her oyunda geçerliliği yok bu kuralın.Görülen o ki gamyunda da geçerli değilmiş.Diğer bir adı da tavlamadır.
Biz de maçımızı bu akşam yapacağız Gökçebey61 ile Play65ten.
Pullu mars diğer deyimle eşşek marsı diye bir şey var dediğin gibi 3 puan olur .
Ama herkes bilmiyor bakarsan , bu sebeple karşıdaki oyuncuyla baştan anlaşman lazım . Sedat Abi anlaşılan epey şaibeli bir şampiyonluk yaşayacak ilk maçtan belli oldu .
Mesopliya vs unique --------> 5-4 , 5-4 (2-0)
foxx61 vs hamdi_61
ahamitokutan vs Badaloğlu bsimsek1984 vs UğuR -----------> 5-3 , 5-0 (2-0)
Külünkoğlu vs crépuscule Samet İslamoğlu vs Adem Erdoğan --------> 5-1 , 5-2 (2-0)
Mustafa vs fincher -----> 3-5 , 0-5 (0-2)
Dursun Vural vs Hüseyin ----------> 0-5 , 4-5 (0-2)
Bıyıklıoğlu vs hAtes ---------> 2-5 , 5-0 , 1-5 (2-1)
Sansar61 vs Anıl Caner SEDAT vs Berat Akçay ----------> 5-4 , 5-4 (2-0)
Gökçebey vs maniack61
freze vs Mehmet Ç
Tamu vs mAz Ahmet Başkaya vs cagdasdeniz4242 1-5 , 5-1 , 5-1 (2-1 ) Hüseyin İlkin vs Serdar Dilekoğlu ----------> 2-5, 5-2 , 5-2 (2-1)
Üst tura çıkanlar
Mesopliya ,bsimsek1984 , Samet İslamoğlu , Hüseyin , Ahmet Başkaya , Hüseyin İlkin , SEDAT , hAtes
Yorum