INSALLAH BEN DE ING. ÖGRETMENI OLACAGIM ILERIDE BIR IKI SENE IÇERISINDE BU MUTLULUGU SIMDIDEN YASIYORUZZZ. VE BU ISE GÖNÜL VERMIS BÜTÜN HERKESIN ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLI OLSUN.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
24 Kasim Ögretmenlerimizi Unutmayalim
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hani hep deriz ya bu sorunun çözümü egitim diye..böylesine mukaddes,onurlu bir görevi layikiyla yerinegetirme çabasinda olan, bu millet için degerli,pirlanta gibi vatan evladi yetistirme arzu ve sevdasinda olan tüm ögretmenlerimizin bu güzel günlerini kutlarimm...
Yorum
-
ögretmenlerimiz aldiklari 3 kurus maasin artmasi için miting düzenlediler ankara da polisin onlari bir coplayisi vardi ki sok oldum
örgütlü bilinçli toplum olmayalim kuzu gibi olalim inek gibi olalim önümüze ne koyarlarsa onu yiyelim istiyorlar
ayni polisler hiz but tahrir denen saklaban örgutun cuma namazi cikisi rejim karsiti olan gösterisini ise sadece uzaktan izlemeyi tercih etmisti
ben bu duruma ya aglarim ya da gülerimEdited by: Efrasiyab<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
-
İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildi
ögretmenlerimiz aldiklari 3 kurus maasin artmasi için miting düzenlediler ankara da polisin onlari bir coplayisi vardi ki sok oldum
örgütlü bilinçli toplum olmayalim kuzu gibi olalim inek gibi olalim önümüze ne koyarlarsa onu yiyelim istiyorlar
ayni polisler hiz but tahrir denen saklaban örgutun cuma namazi cikisi rejim karsiti olan gösterisini ise sadece uzaktan izlemeyi tercih etmisti
ben bu duruma ya aglarim ya da gülerim
Arkadasim babam bir polis emeklisi ve onunda görevi oydu.
Kendisinin anlattigi eger üsttekiler dagitin olay derse öyle seninde dedigin gibi jopluyoruz ama ama memurlar grev yapiyorsa aynen söyle diyoruz
"kusura bakmayin bizimde görevimiz bildiginiz gibi bu ve fazla olacak ama bizim içinde daha yüksek sesle bagirin.ve jop"
ama buda eminim düsündügün zaman onlarin görevi oldugunu kendi içinde bulacaksin.
digerlerine saldirmamalarida üstlerinin emir vermemesidir.Polislik bisey yok.
Saygilarimla...Bir ögretmen adayi olarkta bunlari yazdigimi belirtmek isterim.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
@semih
aman haa yanlis anlama lafim tabi ki polislere degil polislere boyle emir veren serefsizlere ya da bu serefsizlerle ayni seyi dusunen polislere yanlis anlasilma olmasin da[img]smileys/smiley17.gif[/img]<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
Yorum