Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Divx download

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Divx download

arkadaslar burda film paylasimiyapmk istiyorum.. ne dersiniz? elimizdeki guzel, yeni filmelri fln buraya koyup burdan indirelim..

konu kapatilmazsa sewinrim..Edited by: omer61
    "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

iyi düsünmüsssün abi bence istek film oLsun[img]smileys/smiley2.gif[/img]
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Bence de iyi bir fikir..Film nereden nasil indirilir birbirimize yardimci olalim..

Yorum

rapidden upload yapacaz abi forumtr de var bu[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
          rapidden upload yapacaz abi forumtr de var bu[img]smileys/smiley2.gif[/img]

eet forumtr de war.. iste bizm forumumzdada olsun istedm..
          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

ok de rapid ten sadece 50 mb upload ediliyooo.

divx için yeter mi sizce[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            FxY

Yorum

Bu konuda çesitli paylasim programlari var. Bir tanesi de emule [img]smileys/smiley1.gif[/img]Emule kullananlar için bi Trabzopnspor belgeseli linki veriim bare [img]smileys/smiley17.gif[/img]
              cd1: ed2k://|file|TrabzonSpor_Belgesel_CD1_Kar_MA.mpg|490273364|0 3B2C63516E532835E213E089A26FE1D|/

cd2: ed2k://|file|TrabzonSpor_Belgesel_CD2_Kar_MA.mpg|490659148|9 B7EA5391126E4402637514E002522F1|/

Edited by: Gölge Oyunu
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

golge oyunu

bu hangi belgesel elimde bi tane var da su ts club larda satilanmi içerigini biraz anlatsan bosu bosuna indirmesek[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Belgeseli daha indirmedim Efrasiyab. HDkim su an ful dolu. Sirada bekliyor yane anliican [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

emule den kolay indiriliyor.Buraya sadece linklerini koyabiliriz herkes programi kurup indirir.
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

emule çok büyük mü ?

bi atsaniz suraya da ilk onu kursak

veya dc++
                      FxY

Yorum

ve emule nin son versiyonu hangisi onu indirelim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        FxY

Yorum

kardes dc yigeç emule en baba kullanim programi biraz yavas ama saglamdir falsosu, virüsü suyu buyu olmaz, bi filmi indirmek için 4 gündür bekliyorum mesela bilgisayar sabah aksam açik ama en güvenlisi emule

http://www.emule-project.net

hem de türkçe bi site orada sizi yönlendiriyorlar...
                          bir lafa bakarım laf mı diye,
                          bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Arkadaslar, ed2k linklerini indirebilmeniz için size emule,edonkey alternatifi Overnet programinin linkini veriyorum. Programin özelligi; emule ve edonkey kullananlar bilir, "vermeden almak allaha mahsustur olayini ortadan kaldiriyo". Yani 0 (sifir) upload yaparak download a izin vermesi. Programi kurun;

1) Sol üstte Options kisminda Network'ü seçin

2) Max.Downloads "0" olarak kalsin. (0=Unlimited)

3) Max.upload "1" olarak kalsin.

4)Line Speed: 512K adsl için 60, 1024 için 120, 2048 için 240 olabilir.

5) Ve can alici nokta.Altta programin kullancagi portlar var. TCP ve UDP diye. Modeminizin Marka ve modeline göre internette küçük bir arastirma yaparak port açmaniz gerekiyor-Port açma emule ve edonkey için de geçerlidir.Açmazsaniz Low id alirsiniz.

6) Portlari açtiktan sonra programi tekrar baslattiginizda sol alt kösed "Connected" "Open" ibarelerini görmeniz gerekiyor. Genelde "Connected" yazar ama yaninda eger "Unclear" ya da "Firewalled" yaziyorsa sorun var demektir. Port açmayi dogru yaptiginizdan ve eger windows firewall kullaniyosaniz "overnet" programinin "özel durumlarda" oldugundan emin olun. Tüm ayarlariniz dogru ise ve yine de "Open" yazisini göremiyorsaniz programi kapatip tekrar baslatmayi deneyin. Genelde 1-2 deneme sonunda baglanir.

7) Eger dosya indirmede yavasliktan yana sikayetiniz varsa kaynak sayisini kontrol edin. Fazla kaynak=Hizli download.

Her türlü sorununuzda sorularinizi beklerim.

Saygilar

http://rapidshare.de/files/7717107/O..._v0.52.exe.htm l

Rar dosyasinin sifresi: z85kby3

Yorum

bu overnetin arsivi nasil emulede her istedigimi bulabiliyorum mesela
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim