Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben kendi açımdan hatırası olan ve okunmuş kitaplar göndermeyi tercih ediyorum. Ve mümkün oldukça da öyle yapma niyetindeyim lakin size de danışmak istedim. Siz yeni kitaplar mı hediye ediyorsunuz yoksa kendi kütüphanenizden tercih ettiğiniz kitapları mı yollayacaksınız?

Ben yaşanmışlık taşıyan kitapları daha çok sevdiğimi söyleyebilirim kendi adıma.
    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
    (Dozer) Cemil Usta
    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben kendi açımdan hatırası olan ve okunmuş kitaplar göndermeyi tercih ediyorum. Ve mümkün oldukça da öyle yapma niyetindeyim lakin size de danışmak istedim. Siz yeni kitaplar mı hediye ediyorsunuz yoksa kendi kütüphanenizden tercih ettiğiniz kitapları mı yollayacaksınız?

Ben yaşanmışlık taşıyan kitapları daha çok sevdiğimi söyleyebilirim kendi adıma.
      Bu durum kişiden kişiye değişir Gökhan...

Mesela, ben kitaplarımı ödünç olarak bile vermem
      Geri gelmiyor çünkü. Tecrübeyle sabittir.

Kitap hediye etmeyi çok severim ama kendi kitaplarımı değil...
      Ben yeni kitap alıp hediye etmeyi tercih ediyorum her zaman.
      Ama kendi okuduğu kitapları hediye eden de oluyor . Bende çok var o şekilde...

Tercih meselesi...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Ben kendi açımdan hatırası olan ve okunmuş kitaplar göndermeyi tercih ediyorum. Ve mümkün oldukça da öyle yapma niyetindeyim lakin size de danışmak istedim. Siz yeni kitaplar mı hediye ediyorsunuz yoksa kendi kütüphanenizden tercih ettiğiniz kitapları mı yollayacaksınız?

Bende okunmuş kitaplarımı veriyorum.....

Bazende yeni alıyorum.....

Şahsi görüşümdür 2. ya da 3.kez okumayı düşünmüyor isem kitaplarımı veriyorum. Aynı kitabın yenisini alsam kaynakları ekonomik kullanmamış oluyorum , israf ediyorum gibime geliyor. Diğer arkadaşlarımın görüşlerinede sonsuz saygım var ayrı mesele

Genellikle kitap kampanyalarınada okuduğum kitapları veririm. Ha güzel ucuz kitaplar bulursamda onlarıda satın alır eklerim.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Gerçi ben de kitaplarım konusunda çok hassasım. Koleksiyoner de sayılırım. Lakin okuduğun kitabı da hediye etmek bambaşka

Kararsızım.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Gerçi ben de kitaplarım konusunda çok hassasım. Koleksiyoner de sayılırım. Lakin okuduğun kitabı da hediye etmek bambaşka

Kararsızım.
            Biraz acı veriyor kütüphanedeki bir kitabı vermek ama yinede yapılan güzel davranışın lezzeti de bir başka oluyor.....

Ha İskender Palakitaplarını ve Zweig serimi kolay kolay vermem o başka

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz acı veriyor kütüphanedeki bir kitabı vermek ama yinede yapılan güzel davranışın lezzeti de bir başka oluyor.....

Ha İskender Palakitaplarını ve Zweig serimi kolay kolay vermem o başka
              İskender Pala yollayacağım ilk kitap olarak. Beni yakaladınız. Diğer alternatifim de Zweig idi
              (Dozer) Cemil Usta

Yorum

• Ben de satın aldım hediye edeceğim kitabı, çok hassas değilim bu konuda. Seneye belki kütüphanemden gönderirim

[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi kitaplar geldi, çok çok sağ ol
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İskender Pala yollayacağım ilk kitap olarak. Beni yakaladınız. Diğer alternatifim de Zweig idi
                  İskender Üstadın 17-18 tane kitabını okudum daha önce.....

Zweig'in ise tam 19 tane..... İş Bankası Kültür Yayınlarından çıkan kitaplarının 2 tanesi hariç hepsini okudum.

Onlarda çeşitli yazarların tarzlarını ağır bir dille anlatan , dili oldukça ağır olan ve içindeki yazarların kitaplarını okumadığım için tarzları hakkında hakkında bilgi sahibi olamamadığım yazarlar. Yani kitapları okusamda hayalimde canladıramayacağım bu eserleri.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de satın aldım hediye edeceğim kitabı, çok hassas değilim bu konuda. Seneye belki kütüphanemden gönderirim

[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi kitaplar geldi, çok çok sağ ol

Bir şey değil kardeşim. Kitabın bir tanesini mühendis olman nedeniyle seveceğini düşündüğüm için ( ben mühendis olmadığım halde çok merak ediyordum Tesla'yı) diğeri ise pek kıymeti bilinmeyen Bulgakov'un çok sevdiğim , seninde hoşuna gideceğini düşündüğüm için gönderdim....

İyi okumalar dilerim.

Yorum

Bir şey değil kardeşim. Kitabın bir tanesini mühendis olman nedeniyle seveceğini düşündüğüm için ( ben mühendis olmadığım halde çok merak ediyordum Tesla'yı) diğeri ise pek kıymeti bilinmeyen Bulgakov'un çok sevdiğim , seninde hoşuna gideceğini düşündüğüm için gönderdim....

İyi okumalar dilerim.
                      İkisini de severek okurum abi, senden hatıra olacak . Umarım sen de benim gönderdiğim kitabı okumamışsındır ve beğenirsin.

Yorum

İyi okumalar dilerim.
                        Usta ile margarita mı yoksa
                        (Dozer) Cemil Usta

Yorum

Usta ile margarita mı yoksa
                          Its a suprise

Yorum

• Sevgili İhsan, kitaplar Konya'ya doğru yola çıktı. İnşallah beğenirsin...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• e-Devlet yoluyla Halk Kütüphanelerine erişim sağlanacakmış ;

"e-Devlet"e eklenen yeni uygulamayla, halk kütüphanelerine üye olunabilecek, katalog taraması yapılacak ve "e-kitaplara" erişilebilecek.

Yorum

• Bye bye Türkçe ve Görmek bitti.

Bye Bye Türkçe neredeyse üç aşağı beş yukarı Hedef Türkiye'de anlatılanlar ile aynı..

Adam işi gücü bırakmış kendini parçalamış ama ne fayda..

2004 ye Bursa Teyyare Kültür Merkezinde dinleme fırsatı bulmuştum..Orada değindi örneklerin hepsi kitapta da mevcut..

Böyle bir adamın ülkede yeterince tanınmaması ve normal bir kayıp gibi defnedilmesi ülkenin içinde bulunduğu durumun en bariz özeti..

Üzülüyorum ama yapacak bir şeyimiz yok maalesef..Aslında var da çok sınırlı kalıyor işte..

Saramago Görmek' e de başlarken arkadaşım okuma ben özetini anlatayım başka kitaba başla diye yalvardı inat ettim okudum 3 gün boşa gitti başka da diyecek bir şey yok.
                                En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 16:21.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim