İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
26.10.2018 tarihinde (Haftaya Cuma ) liste sonlandırılacak dostlar...
O zamana kadar isim yazdıranlarla aksiyon alırız...
1 hafta daha var...
Ondan sonra katılmak isteyenler de olursa, asıl listeye ekleriz...
1-Adem Erdoğan
2-Oğuz Zeytin
3-Faruk Berber
4-Bayraktaroğlu
5-İlker Yazıcıoğlu
6-Uğur Kalyoncu
7-Gökhan Uzun
8-Hakan Kurt
9-Faik Yılmaz
10-beratikaEn son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 21.10.2018, 00:02.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Öyle bir aksiyon yavaştan olsun ki ona göre karar verelim..Benim okuduğum kitapların çoğu Bursa'da..Çalıştığım yere kargo haftada 1 gün geliyor sonra geç kalıp mahcup olmayalım.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle26.10.2018 tarihinde (Haftaya Cuma ) liste sonlandırılacak dostlar...
O zamana kadar isim yazdıranlarla aksiyon alırız...
1 hafta daha var...
Ondan sonra katılmak isteyenler de olursa, asıl listeye ekleriz...
1-Adem Erdoğan
2-Oğuz Zeytin
3-Faruk Berber
4-Bayraktaroğlu
5-İlker Yazıcıoğlu
6-Uğur Kalyoncu
7-Gökhan Uzun
8-Hakan Kurt
9-Faik Yılmaz
Yorum
-
Sevgili Uğur,İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir aksiyon yavaştan olsun ki ona göre karar verelim..Benim okuduğum kitapların çoğu Bursa'da..Çalıştığım yere kargo haftada 1 gün geliyor sonra geç kalıp mahcup olmayalım.
Burada biz bizeyiz,kimse kimseye mahçup olmaz...
Biliyoruz birbirimizi...
Kimimiz müsait olamayacak,kimimiz geç okuyacak, gönderemeyecek...
Bunları aşarız, sorun değil...
Maksat muhabbet...Arafilboylu
Yorum
-
Abi böyle olmasın bence, sürprizi bozulur çünkü. Bahsettiğin gibi olduktan sonra, listeden beğendiğini o kişi gidip alsa da olur kitabevinden.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöylede yapabiliriz aslında.....
3 ya da 5 kitaptan oluşan bir liste yayınlarız hediye edeceğimiz kişi bu listeden seçer hediyesini......
( gerçi ben hepsinide isteyebilirim ya neyse
)
Bence tamamen sürpriz olması açısından alınacak kitabın görülmemesi daha ilgi çekici olacaktır.
İlker'in mesajına da katılıyorum ayrıca, mahcup olunacak kimse yok bu listede
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Jose Saramago- Körlük
" Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir" İbni Sina
Kitap aslında herkesin bakar ama görmeyen doğal kör olduğunu..
Elimizdekini kaybetmeden yetinmeyi ve şükretmeyi bilmediğimizi.
Ve insanoğlunun ve hayatın acımasız yanına vurgu yapıyor..
Vallahi ben beğendim ,imla kullanımı bazen karışıklık yaratsa da çok vakit kaybettirmiyor hemen toparlayabiliyorsun.
Zamanla diğer kitaplarını da okuyabileceğimi düşünüyorum..Kabil çok övülüyor mesala.
Yorum
-
Körlük'ten sonra Görmek kitabını okuyunİlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJose Saramago- Körlük
" Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir" İbni Sina
Kitap aslında herkesin bakar ama görmeyen doğal kör olduğunu..
Elimizdekini kaybetmeden yetinmeyi ve şükretmeyi bilmediğimizi.
Ve insanoğlunun ve hayatın acımasız yanına vurgu yapıyor..
Vallahi ben beğendim ,imla kullanımı bazen karışıklık yaratsa da çok vakit kaybettirmiyor hemen toparlayabiliyorsun.
Zamanla diğer kitaplarını da okuyabileceğimi düşünüyorum..Kabil çok övülüyor mesala.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Arkadaş okuyor şuan onu da..Ben elimdekileri bitirir sonra alır okurum diye düşünmüştüm ama olmazsa sıcağı sıcağına onu da okuyayım..İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKörlük'ten sonra Görmek kitabını okuyun
Yorum
-
Latin Edebiyatı'nı çok severim...
Gabriel Garcia Marquez'in tüm eserlerini okudum...
Saramago'nun Körlük ve Görmek eserlerini de okudum...
Körlük pek memnun etse de Görmek aynı aynı etkiyi uyandırmadı bende ama konu ve içerik itibriyle okunmayı hakeden bir kitaptı...Arafilboylu
Yorum
-
Geçtiğmiz günlerde burada da dile getirdiğim üzere, Victor Hugo'nun Sefiller romanının 3 ciltlik tam metnine başlamıştım ve dün gece itibariyle bitirdim.
2000 sayfalık tam metni, uygun bir zamanınızda okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar...
Piyasada satılan tam metin olmayan eser de fazla kopuk değil anlatım itibariyle ama bu tarz baş yapıtların tam metin okunması gerektiğine inananlardanım...
Tam metni okuyunca, eserde yer alan kahramanların, eskiden bir şekilde yollarının kesistiğini görüyorsunuz ve o zaman daha bir merakla okuyorsunuz romanı.
Keza esere hayranlığım bir kez daha arttı...
Şiddetle tavsiye ederim tam metni okumanızı ve kitaplığınızda bulundurmanızı...
En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 24.10.2018, 09:04.Arafilboylu
Yorum
-
Garanti Bankası'yla çalışmıyorum, o nedenle kendim denemedim. Bir arkadaşım söyledi: D&R Bonus Kampanyası varmış. Bu aya D&R'de kullanılmak üzere bir miktar bonus yüklemişler kartına. Bonus kullanıcısı kitap dostları sistemlerini kontrol etsin.
*
D&R ve idefix stoklarında olmayan kitapları göndermiyor. İki hafta ses çıkmıyor arayıp sormazsanız. Sonra kitabın olmadığı bilgisini lütfediyorlar. İnternetten alacaksam artık kitapyurdu'ndan şaşmam.
*
Bu arada TÜYAP yaklaştı. 10-18 Kasım'da... Liste kabarmıştı. 2019 için yüklemeye başlayalım. Gidecek olan varsa haberleşelim.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.10.2018, 09:48.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
D&R'ın kampanyasında 2. kitaba %50 indirim var.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaranti Bankası'yla çalışmıyorum, o nedenle kendim denemedim. Bir arkadaşım söyledi: D&R Bonus Kampanyası varmış. Bu aya D&R'de kullanılmak üzere bir miktar bonus yüklemişler kartına. Bonus kullanıcısı kitap dostları sistemlerini kontrol etsin.
*
D&R ve idefix stoklarında olmayan kitapları göndermiyor. İki hafta ses çıkmıyor arayıp sormazsanız. Sonra kitabın olmadığı bilgisini lütfediyorlar. İnternetten alacaksam artık kitapyurdu'ndan şaşmam.
*
Bu arada TÜYAP yaklaştı. 10-18 Kasım'da... Liste kabarmıştı. 2019 için yüklemeye başlayalım. Gidecek olan varsa haberleşelim.
Bazı şartları var.
Garanti kartınız olmasına gerek yok, d&r kartı da yeterli kampanyadan faydalanmak için...
Geçtiğimiz haftasonu ben de faydalandım...
Arafilboylu
Yorum
-
Harper Lee'nin ilk ve tek romanı ama yazar bu romanla Pulitzer ödülünü aldı...
Filmi de vardır, izleyenler bilir...
Yılalr önce okumutum, dün gece kitapları düzenlerken elime geldi yeniden okumaya başladım.
Bir çok detayı unutmuştum, keyifle okuyorum tekrar...
Amerika'da bir kasabada geçen ırkçılık üzerine bir roman.
Efsane bir romandır, tavsiye ederim...
* Bülbülü Öldürmek...
* Harper Lee...
* Sel Yayınları...
Arafilboylu
Yorum
-
Bu arada sayımız 10...
Yarın liste sonlandırılacak...
İsim yazdırmak isteyen arkadalar için son 2 gün...
1-Adem Erdoğan
2-Oğuz Zeytin
3-Faruk Berber
4-Bayraktaroğlu
5-İlker Yazıcıoğlu
6-Uğur Kalyoncu
7-Gökhan Uzun
8-Hakan Kurt
9-Faik Yılmaz
10-beratika
11-ihsan candasEn son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 29.10.2018, 00:43.Arafilboylu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum