Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lİvaneli'nin, yine uzun süredir bir kenarda bekletip, ancak okuma imkanı bulabildiğim bir diğer kitabı...

Tarihi Bizans kalıntıları üzerine insa edilen Konstantiniyye otelinin açılış gecesinde masada oturan İstanbul sosyetesinin ve otel çalışanlarının hayatlarına giriyor bu sefer yazar...

Konstantiniyye Oteli/ Zülfü Livaneli /Doğan Kitap...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Köy Enstitüleri ilginç bir konu... Baştan söyleyeyim, çok bilgi sahibi olmadığım için taraf değilim. Bu konuda Nejdet Sançar'ın ciddi verilere dayalı eleştirel birkaç makalesi vardı. Farklı bir pencereden bakmak isterseniz size ulaştırabilirim.
      Geç oldu biraz kusura bakmayın [emoji4] nejdet sançar ın bir kaç makalesini okumuştum köy enstitüleriyle ilgili fakat belki sizin söylediğiniz farklı olabilir incelemekten zarar gelmez
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• 2018-46. Kitap Hayal Kahramanları - Sunay Akın

Redkit , Temel Reis , Süpermen.Hangimiz izlemedik , hangimiz uçma hayalleri kurmadık izlerken. Hangimiz Redkit gibi gölgemizden hızlı ateş etmeye çalışmadık. İşte Sunay Akın ufak bir yolculuğa çıkarıyor bizi bu kitabında.

Sunay Akın 2.kitabını bitirdiğim bir yazar. Uslubu çok tatlı , eleştiriken bile kırmıyor naifçe yapıyor işini. Araya merak edilesi hikayeler sıkıştırıyor , okunabilirliği artırıyor. Engin bilgi birikiminden de kırıntılar sunuyor her seferinde.

Mesela Redkit neden Redkit'tir. Orjinali Lucky Luke yani Şanşlı Luke iken neden Redkit deriz bir O'na. Hep merak etmişimdir bunu. Bu kitaptan öğrendim. Bu ve bunun gibi bir çok anektodu öğrenip hep özlem duyduğumuz geçmişe ufak bir yolculuk yapmak isterseniz Sunay Akın okuyun. Yani genel olarak beğeneceğinizi düşünüyorum.

saygılar , hürmetler, iyi okumalar
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2018-46. Kitap Hayal Kahramanları - Sunay Akın

Redkit , Temel Reis , Süpermen.Hangimiz izlemedik , hangimiz uçma hayalleri kurmadık izlerken. Hangimiz Redkit gibi gölgemizden hızlı ateş etmeye çalışmadık. İşte Sunay Akın ufak bir yolculuğa çıkarıyor bizi bu kitabında.

Sunay Akın 2.kitabını bitirdiğim bir yazar. Uslubu çok tatlı , eleştiriken bile kırmıyor naifçe yapıyor işini. Araya merak edilesi hikayeler sıkıştırıyor , okunabilirliği artırıyor. Engin bilgi birikiminden de kırıntılar sunuyor her seferinde.

Mesela Redkit neden Redkit'tir. Orjinali Lucky Luke yani Şanşlı Luke iken neden Redkit deriz bir O'na. Hep merak etmişimdir bunu. Bu kitaptan öğrendim. Bu ve bunun gibi bir çok anektodu öğrenip hep özlem duyduğumuz geçmişe ufak bir yolculuk yapmak isterseniz Sunay Akın okuyun. Yani genel olarak beğeneceğinizi düşünüyorum.

saygılar , hürmetler, iyi okumalar
          Sunay Akın aslında şairdir. Şiir kitaplarını da tavsiye ederim şiire ilgin varsa.
          Şiir kitapları haricindeki diğer kitapları aynı türdür.Geçmişten küçük hikayeler...
          Geçmişten şimdiye yolculuğu çok iyi anlatan bir adam Sunay Akın...
          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sunay Akın aslında şairdir. Şiir kitaplarını da tavsiye ederim şiire ilgin varsa.
            Şiir kitapları haricindeki diğer kitapları aynı türdür.Geçmişten küçük hikayeler...
            Geçmişten şimdiye yolculuğu çok iyi anlatan bir adam Sunay Akın...
            Şiiri severim ama serbest şiiri değil kafiyeli uyaklı eski şiirleri severim .

Bunun dışında Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiir kitapları da güzel..... Askerde okumuştum.

Yorum

• Şiire oldum olası ısınamadım ya, okumayı sevsem ilk okuyacağım yazar Orhan Veli Kanık olurdu sanırım.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şiire oldum olası ısınamadım ya, okumayı sevsem ilk okuyacağım yazar Orhan Veli Kanık olurdu sanırım.
                İskender Pala kitaplarını öneririm.....

Divan Şiiri ile ilgili genellikle.....

Adamlar 2 satırla dünyayı anlatmış..... Hem bir olay anlatıyor hem tam tersini anlatıyor aynı beyitle mesela......

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şiire oldum olası ısınamadım ya, okumayı sevsem ilk okuyacağım yazar Orhan Veli Kanık olurdu sanırım.
                  Al benden de o kadar... Yavuz Bülent, Atsız, Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu, Mehmed Emin Yurdakul dışında pek şiir okuyamadım doğrusu.

Kendime zaman ayırabilirsem, küçüklüğümden beri karıştırdığım Behçet Kemal Çağlar ile Faruk Nafiz Çamlıbel'i okumak istiyorum.

Forumdaki Edebiyat öğretmeni arkadaşlar bu şairlerimiz hakkında bilgi verseler ne güzel olur...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Demek ki eski romantiklerden bir ben, bir de Faik hoca kalmış
                    Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor bizi mutlu etmiyor ne varsa kitaplarda var..

Bu hafta okuduğum kitaplar ;

İhsan Oktay Anar Puslu Kıtalar Atlası

Kafka- Dönüşüm
                      İhsan Oktay Anar en beğendiğim türk yazarlardan birisidir. Okumadıysanız Amat'ı öneririm.
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: ds.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 100.0 KB 
Kimlik: 11212950

Okumadım ama listeme ekledim, en kısa zamanda okuyacağım.

Bir de böyle paylaşalım
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lİvaneli'nin, yine uzun süredir bir kenarda bekletip, ancak okuma imkanı bulabildiğim bir diğer kitabı...

Tarihi Bizans kalıntıları üzerine insa edilen Konstantiniyye otelinin açılış gecesinde masada oturan İstanbul sosyetesinin ve otel çalışanlarının hayatlarına giriyor bu sefer yazar...

Konstantiniyye Oteli/ Zülfü Livaneli /Doğan Kitap...
                          Zülfü Livaneli bağımlılık yapıyor ben de yeni bu kitabı sipariş verdim. Okumadıysan Serenad da mükemmel bir kitap İlker, gerçi bence bütün romanları güzel de bu apayrı.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zülfü Livaneli bağımlılık yapıyor ben de yeni bu kitabı sipariş verdim. Okumadıysan Serenad da mükemmel bir kitap İlker, gerçi bence bütün romanları güzel de bu apayrı.
                            Öyle Adem, yazdığını okutan türden bir adam Livaneli...Serenad'ı okudum,o da çok güzel...Serenad, çok iyi bir dram, enfes bir hikaye...Ama 'Kardeşimin Hikayesi' nin üzerimdeki etkisi ondan çok daha fazla...
                            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İhsan Oktay Anar en beğendiğim türk yazarlardan birisidir. Okumadıysanız Amat'ı öneririm.
                              Suskunlar ve Puslu Kıtalar Atlasını okudum..

İlk alışveriş listeme ekleyeceğim inşallah hocam sağ olasın.

Yorum

• Uşaklar Selçuk Altun'un "Kitap İçin 1 " kitabını bulabileceğim bir yer var mı?

Ne internette ne kitapçılarda hiç bir yerde bulamıyorum....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim