Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• john naisbitt den megatrends adlı kitap ve murat toktamışoğlu dan kot pantolonlu yönetici adlı kitap lazım bana yüksek lisans dersim için. hiçbir yerde bulamadım. elinde olan var mıdır bu kitaplardan?

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okuldaki öğretmenimin önerisi ile okumaya başladım, güzel bir kitaba benziyor.

Kitabı dün gece bitirdim ve hoşuma gitti...
      Patasana adamsın!
      Hamiş

Yorum

• " Murat Menteş - Dublörün Dilemması " okuyan yok mudur ? Yok ise tavsiye edeyim arkadaşlar..

Hakkında okuduğum en müthiş yorum ise;

Dublörün dilemması kuskusuz bir pop-kültür ürünü ama, diyelim, dudu gibi degil eleanor rigby gibi bir pop-kültür ürünü. gece yatmadan önce belli belirsiz yüregimize dokunup gecen düslerin, kaygilarin ve avuntularin oralarda bir baskalari tarafindan da paylasildigini gösteren ve bu yüzden bize artik yalniz olmadigimizi mustulayan, insan olmaktan aci ya da utanc degil mutluluk ve gurur duymamizi saglayan bir kitap. ve galiba en nihayetinde de bize hayatin bazen tatli oldugunu, sevenlerin kanatli oldugunu hatirlatan bir kitap. hepimize kutlu olsun.
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kitabı dün gece bitirdim ve hoşuma gitti...
          Patasana adamsın!
          161 civarındayım daha :P
          7

Yorum

• Ben kendimi kitap okuyan birisi olarak tanimlardim ama burada bahsettiginiz yazarlarin hic bir kitabini okumadigimi farkettim. Turk yazarlari okumayarak gercekten bir seyleri kaciriyor muyum sizce ?
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben kendimi kitap okuyan birisi olarak tanimlardim ama burada bahsettiginiz yazarlarin hic bir kitabini okumadigimi farkettim. Turk yazarlari okumayarak gercekten bir seyleri kaciriyor muyum sizce ?
              Kesinlikle..
              Özkan SÜMER

Yorum

Ben kendimi kitap okuyan birisi olarak tanimlardim ama burada bahsettiginiz yazarlarin hic bir kitabini okumadigimi farkettim. Turk yazarlari okumayarak gercekten bir seyleri kaciriyor muyum sizce ?
                Bence birşey kaybetmiyorsun.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle..
                  İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence birşey kaybetmiyorsun.
                  Neden sizce ?
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kitabı kafandan sil, "Aşkın Gözyaşlarını" oku birde.
                    Ismarladim, Aski okuduktan sonra cogu kisi aynisini söyledi ilginc
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• hero or villian....kahraman mi?....kotu cocuk mu?.....

bence ilki....

el diego....maradona....
                      ıslak imza....

Yorum

• Tezer Özlü - Kalanlar
                        Ferit Edgü'nün müthiş notlarıyla başlayan, Tezer Özlü'nün Pavese'nin ve kendi düşüncelerinin izinden gittiği enfes bir kitap.

Jerzy Kosinski - Boyalı Kuş
                        Küçük bir çocuğun gözünden Nazi işgali; şiddet öğeleriyle beraber sunulmuş. Çoğu filmden bile iyi.
                        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Boş konuşuyoruz, boş!... Bütün bir ömür içinde söylediğimiz bir milyon
                          kere bir milyon laf, arayıp da bulamadığımız tek cümle için... Arayıp da
                          bulamadığımız, aranıp da bulur gibi olduğumuz, bulur gibi olup da yine
                          elden kaçırdığımız, elden kaçırıp da tekrar bulur gibi olduğumuz, tekrar
                          bulur gibi olup da artık aramaya lüzum görmediğimiz tek cümle için... O
                          cümle nedir, o cümle?...
                          Ben o cümleyi biliyorum. Fakat bütün
                          mevcutlarla beraber, bütün cümlelerin içinde eridiği ve yok olduğu tek
                          bir kelime biliyorum. Her an söyleyip de hiçbir an hakikatine
                          yaklaşamadığımız tek kelime:
                          ''Allah''
                          Gerisi boş, bomboş konuşmaktan, bir hastalıklı dırdırdan başka nedir ki?..
                          Ah, keşke ben, ''Allah'' kelimesinden başka ağzımdan tek söz çıkmayan bir dilsiz olsaydım!

(N.F.K. - Çerçeve-2'den)
                          Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

Neden sizce ?
                            Kuru kuruya bir hayal ürünü bir senaryo okumuyorsun sadece.

Sana birşeyler de katıyor.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Peyami Safa'nın "Sözde Kızlar" romanını bitirdim en son.
                              daha önce hiçbir kitabını okumamıştım, arkadaşımın tavsiyesiyle okudum ve beğendim.
                              Cumhuriyet döneminde Türk gençliğinin yaşadığı yozlaşmayı konu alan bir kitap. Hikayesi ve kahramanları çok geniş olan bir kitap değil ama yazarın dili sayesinde kendini okutturuyor.
                              Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Önerilen kitapları okumayı seviyorum, önerdiler okudum
                                Dördüncü Boyut - Alex Garland
                                Kurgusu iyiydi!
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim