Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Grange amcanın Kolonisi ni okuyorum şuan 100 sayfa okumuşumdur iyi sardı beni. Onu bitirmeden yeni kitap aldım Açlık Oyunları adında. Koloni bitsin okuyacağım. Varmı bu kitabı okuyan.

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Çıkalı ve olay yaratalı bayağı oldu ama ben Şu Çılgın Türkler kitabını okumaktayım.Yaklaşık olarak 600 sayfalık kitabın yarısını bitirdim ama şu ana kadar abartılacak bir şey görmedim.

Yorum

• Turhan Feyizoğlu--Bir İsyancının İzleri Deniz--

Fırtınalı Yıllarda Deniz Gezmiş'in yaptıklarını hapisteki günlerini anlatıyor
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Gece Evi Serisi :

1-İşaret
          2-İhanet
          3-Seçilmiş
          4-Vahşi
          5-Av
          6-Baştan Çıkarılmış

Herkese tavsiye ederim
          ( ゚д゚)

Yorum

• Faik Yılmaz Seninn Kalsikler merakın yüzünden tekrar klasikleri okumaya başladım Şuan elimde Babalar ve Oğullar var Bu demek oluyorki lise yılklarında okuduğum klasikleri 30 yaşlarımda tekrar okuyacağım
            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Ayşe Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Faik Yılmaz Seninn Kalsikler merakın yüzünden tekrar klasikleri okumaya başladım Şuan elimde Babalar ve Oğullar var Bu demek oluyorki lise yılklarında okuduğum klasikleri 30 yaşlarımda tekrar okuyacağım
              Suç ve Ceza
              Ölü Canlar
              Vadideki Zambak

bu sene büyük bir hızla girdim geçen yılın acısını çıkartacağım inşallah....

Şu andada Gustave Flubertin Madam Bovary sini okuyorum....Az kaldı bitirince fikirlerimi paylaşacağım....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu Fantastik hikayeye kaptırmışım kendimi bile.

İlk cilt olan Dünyanın Gözü bölümünü kısa bir sürede içtim adeta.
                -Ki 800 sayfadır ilk cilt.

Hemen ikincisinin siparişini verdim. O da elimde.
                Hatta okuyorum yine doya doya - Ki bu da 750 sayfa-

Yüzüklerin Efendisi'nden sonra asla bir fantastik roman okuyamam diyordum.

Semih sağolsun!

Yorum

• Okumaya ilgim var ama iş,güç ve alışkanlık edinememe durumları yaş 40 oldu okuduğum kitap belki 5,belki 6.
                  Ama son düzlükte atağa geçtim..Çok merak ettiğim klasikleri okumaya başladım,herkezin ağzında olan Don Kişot'u hep merak ederdim Mançalı Şovalye Don Kişot u okudum,kitap okuma kültürü olanlara tavsiye etmek haddimize değil ama diğer arkadaşlara şidetle tavsiye ederim müthiş bir roman..Arkasından Puşkin'in Yüzbaşının Kızı adlı romanını okudum o da harika,şimdi ise Gorki nin Çocukluğum adlı kitabını okuyorum yarı ettim iyi gidiyor,
                  okumayı herkeze tavsiye ederim ayrı bir dünya imiş
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Limon Ağacı'nı okuyan varmı?
                    Yakında o kitaba başlayacağım.
                    Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni kitabım.

Başladım bugün.
                      Bende başladım ama ilerleyemedim araya sınavlar girdi.

Yeniden başlamayı düşünüyorum
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende başladım ama ilerleyemedim araya sınavlar girdi.

Yeniden başlamayı düşünüyorum
                        Sınavlardan sonra okuyun soluksuz okuyup bir çırpıda bitireceksiniz =)
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Uğur Mumcunun silah kaçakçılığı ve terörü okudum değerli gazeticimize Allahtan rahmet diliyorum süper yazmış gerçekten tarafsız bir şekilde yazması belgelerle yazması o zamanki durumun neden ve nasıl olduğunu anlıyorsunuz

Yorum

• OLASILIKSIZ.Sonu hiç olmamış.Şimdi fazla ayrıntı verip okumayanların hevesini kırmayalım
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• 2009 kitap okuma açısından verimli değildi benim için.İnşaallah bu sene daha azimli olacağım.Jack London'un Martin EDEN'ini bitirdim.Şimdilerde mekanı cennet olsun Ö.Lütfi Mete'nin Allah'sız Müslümanlık adlı kitabını okumaktayım.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• en son fareler ve insanları okudun çok güzeldi tavsiye ediyorum...
                                .....................................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim