Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Suç ve Ceza yı ben okumadım. Kitapçıya sormuştum geçen ay Milli Eğitim Bakanlığının kitabı varmış pembe kapaklı . Orjinali yokmuş bende almadım. Vamıdır orjinal kapaklı piyasada.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gogol'un Ölü Can'larına başladım.......

Gerçi daha yeni başladım ama betimlemeleri çok güzel değinmeden edemeyeceğim.....

Romanın kahramanı şehre girdiğinde sanki yanında siz varmışsınız gibi hissetitiyor. Hayal gücünü harekete geçiriyor....

Çok güzel bir seçim abi.
      Aynı etkiyi sende de bırakırsa eminim sen de çılgın gibi Gogol kitabı arar, benim gibi Gogolsporlu olur çıkarsın. )

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Suç ve Ceza yı ben okumadım. Kitapçıya sormuştum geçen ay Milli Eğitim Bakanlığının kitabı varmış pembe kapaklı . Orjinali yokmuş bende almadım. Vamıdır orjinal kapaklı piyasada.
        İş Bankası Yayınları'nda bulabilirsin Gökhan.
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İş Bankası Yayınları'nda bulabilirsin Gökhan.
          Bilmiyordum Semih sağolasın. Milli Eğitimin kitabı çok kötü yahu. İş Bankası iyiymiş.
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• dünya klasikleri timaş yayınarından okunur...benden söylemesi...en iyi çevirmenler orda çnkü..
            Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bilmiyordum Semih sağolasın. Milli Eğitimin kitabı çok kötü yahu. İş Bankası iyiymiş.
              Ne demek rica ederim.

İyidir İş Bankası Yayınları.
              Çeviri kalitesi de çok iyidir.
              "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
              Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Kitabın konusunu baştan söyleseler okumazdım. Allah'tan söylenmemiş.

Charles Dickens hayal gücünü iyi konuşturmuş burada. Kitapta önemsiz gördüğünüz karakterler, bir süre sonra kilit role bürünebiliyor.

Tam olarak mutlu bir sonla bitmemesi ise içimde kalmadı değil.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok güzel bir seçim abi.
                  Aynı etkiyi sende de bırakırsa eminim sen de çılgın gibi Gogol kitabı arar, benim gibi Gogolsporlu olur çıkarsın. )
                  Gerçekten anlatımı çok güzel....

Dostoyevskinin insan odaklı düşüncelerini irdeleyen tarzına karşın Gogolda daha çok çevre betimlemeriyle süslü bir anlatım var....

Kitabı tam bitirmeden yorum yapmak doğru değil ancak kısa zamanda bitireceğimi düşünüyorum....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Çok güldük ağlamayalım....

Çerez tadında okuyacağınız günümüz ilginçliklerine ve çarpıklıklarına dikkat çeken eğlenceli bir kitap..
                    Romanlardan sıkılan yeni bir nefes almak isteyen okurlara tavsimdir
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

• dostoyevski okumak tiryakilik yapar..okumadıysanız kumarbaz'ı mutlaka okuyun...
                      poetricus

Yorum

• Son dönemde okuduğu kitaplar. Yanlarında yıldız olanları özellikle öneririm

Ayşe Kulin - Köprü *
                        Orhan Veli - Müfettişler Müfettişi *
                        Erdal Sarızeybek - İhaneti gördüm *
                        Berthe Gauilis - Çankaya Akşamları *
                        Kadir Çalışıcı - Valilerin de Öyküleri vardır *
                        Ersal Yavi - Kurtarılan bir ülke nasıl batırılır? *
                        Grigory Petrov - Beyaz Zambaklar Ülkesinde *

Yorum

• Belki yeri değil ama en alakalı başlık olduğundan buradan paylaşayım istedim.

3.Çukurova kitap fuarı 12-17 Ocak tarihleri arasında Adana Tüyap fuar alanında açılacak.

Etkinlikler kapsamında Banu Avar, İpek Ongun, Senai Demirci, Erdal Sarızeybek, Ataol Behramoğlu gibi birçok yazar ve gazetecinin söyleşileri olacak.
                          Özellikle Banu Avar'ın söyleşisine katılmanızı tavsiye ederim. Geçen yıl gayet güzel, doyurucu bir söyleşisi olmuştu.

Fuarın daha detaylı etkinlik programına http://www.cukurovakitapfuari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.
                          Adana ve çevresinde olan arkadaşlara, katılmak isteyenlere duyrulur.

TSira- Şükran
                          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dostoyevski okumak tiryakilik yapar..okumadıysanız kumarbaz'ı mutlaka okuyun...
                            Evet, bir yandan da yazarın kendisini daha iyi tanımış oluruz.
                            Tiryakilik konusuna katılıyorum

Yorum

• Sayfa 61

:meşale1:

Yorum

• İskender abi 61. sayfa olmasa başlığa uğrayacağın yok haa.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim