Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yılda 6000 sayfa bence de gayet iyi bir rakam.

Yorum

• Faik, nazar almayasun.!

Yorum

• Bugün başladım.

Bu mudur ? Budur !
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bende suç ve cezayı bugün bitirdim müthiş bir kitap dosteyevskiye nedense azdır nasıl yazmış bu eseri

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugün başladım.

Bu mudur ? Budur !
            Uzun zamandır almak istediğin iki kitaptan biri. Bir türlü almak nasip olmadı. Umarım bir dahaki sefere kesin almış olurum.
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Dan BROWN - Kayıp Sembol (Lost Symbol)

Bitmek üzere bitirince yorumlarımı yazıcam şimdilik şu kelime yeterli .

Muhteşem . . . =)
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                31 aralıkta herkesin aksine eğlenceyle değil muhasebeyle geçirdim....

Bunlardan biriside kitap okumayla ilgili olandı.

Yıl boyunca sedece 14 kitap okumuşum. Yaklaşık 6000 sayfa tutuyor. Çok az tabi. Gerçi okuduğum dergileri ve her gün takip ettiğim gazeteleride sayarsak fena değil gibi görünüyor ama yeterli değil.

Bu yıl 50 kitap gibi bir hedef koydum kendime ilk kitabımada başladım..... Bu zamana kadar okuyamadığım Suç ve Cezayı okuyorum.... 400. sayfalara filan geldim bu kitabı okumamakla çok şey kaçırdığımı gördüm...

bitirince duygularımı sizinle paylaşacağım....

öhööööööööö 14 kitap 6000 sayfa aslında çok da değil bir yıl için ama yine de ne bilem yaaa. utandım kedimden neyse biz bu yıla bakalım eee sankim bizim bir yarışma vardı. şubat ayında başlatalım onu Faik abiciğim
                Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  öhööööööööö 14 kitap 6000 sayfa aslında çok da değil bir yıl için ama yine de ne bilem yaaa. utandım kedimden neyse biz bu yıla bakalım eee sankim bizim bir yarışma vardı. şubat ayında başlatalım onu Faik abiciğim
                  Hedefim bu yıl 50 kitap.... İnşallah okurum sende beni geçersen çok ama çok memnun olurum.....

Bu arada Suç ve Ceza Bittikten sonra

Sefiller
                  Vadideki Zambak
                  Madam Bovary

gibi kitapları sıraya koydum..... Onlarıda okudukça siz değerli arkadaşarımla paylaşacağım....
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.01.2010, 18:48.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ama ama ben ders de çalışmaya başladım bu ara yine de varım 1 şubat- 1 mart arası hodri meydan ççç sonra burda paylaşırız kim ne kadar okumuş
                    Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Dan BROWN kitapları hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
                      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                      **Latocan**

Yorum

• Hakan Yılmaz Çebi: İsrailin Şifresi...

Uzun zamandır rafımda idi ama yeni başladım okumaya oldukça ilginç...
                        Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

Hedefim bu yıl 50 kitap.... İnşallah okurum sende beni geçersen çok ama çok memnun olurum.....

Sefiller
                          Vadideki Zambak
                          Madam Bovary

gibi kitapları sıraya koydum..... Onlarıda okudukça siz değerli arkadaşarımla paylaşacağım....
                          50 kitap rahatlıkla okunabilir. Şahsen ben bir kitabı 3-4 günde bitiriyorum. Tek sorun kitap bulması

İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dan BROWN kitapları hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
                          Şimdiye kadar sorduğum kişilerin hep ortak cevabı oldu: "Muhteşemler".

Bende bu yüzden Dan Brown kitaplarını almak istiyorum. Hayırsız sınıf arkadaşımda var, hala daha 2 senedir adamın kitaplarını bana verecek
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Trabzon tarihi hakkinda (daha çok Osmanli dönemine dair) önerebileceginiz bir kitap varmi?

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon tarihi hakkinda (daha çok Osmanli dönemine dair) önerebileceginiz bir kitap varmi?
                              Trabzon Şehrinin İslamlaşma ve Türkleşmesi ( 1461 - 1583 )
                              Lowry, Heath W.

Yorum

Sefiller
                                Vadideki Zambak
                                Madam Bovary

abi sefillerden bi öncesine, "Monte Kristo Kontu" (Alexander Dumas) ekle derim ben dünya klasiği olarak...

"Fareler ve İnsanlar" ı da şiddetle tavsiye ederim...
                                Bordo Mavi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim