Yılda 6000 sayfa bence de gayet iyi bir rakam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Uzun zamandır almak istediğin iki kitaptan biri. Bir türlü almak nasip olmadı. Umarım bir dahaki sefere kesin almış olurum.İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bugün başladım.
Bu mudur ? Budur !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 aralıkta herkesin aksine eğlenceyle değil muhasebeyle geçirdim....
Bunlardan biriside kitap okumayla ilgili olandı.
Yıl boyunca sedece 14 kitap okumuşum. Yaklaşık 6000 sayfa tutuyor. Çok az tabi. Gerçi okuduğum dergileri ve her gün takip ettiğim gazeteleride sayarsak fena değil gibi görünüyor ama yeterli değil.
Bu yıl 50 kitap gibi bir hedef koydum kendime ilk kitabımada başladım..... Bu zamana kadar okuyamadığım Suç ve Cezayı okuyorum.... 400. sayfalara filan geldim bu kitabı okumamakla çok şey kaçırdığımı gördüm...
bitirince duygularımı sizinle paylaşacağım....
öhööööööööö 14 kitap 6000 sayfa

aslında çok da değil bir yıl için ama yine de ne bilem yaaa. utandım kedimden
neyse biz bu yıla bakalım
eee sankim bizim bir yarışma vardı. şubat ayında başlatalım onu Faik abiciğim
Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p
ANS 61 DNMSZ ;)
Yorum
-
Hedefim bu yıl 50 kitap.... İnşallah okurum sende beni geçersen çok ama çok memnun olurum.....İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöhööööööööö 14 kitap 6000 sayfa

aslında çok da değil bir yıl için ama yine de ne bilem yaaa. utandım kedimden
neyse biz bu yıla bakalım
eee sankim bizim bir yarışma vardı. şubat ayında başlatalım onu Faik abiciğim 
Bu arada Suç ve Ceza Bittikten sonra
Sefiller
Vadideki Zambak
Madam Bovary
gibi kitapları sıraya koydum..... Onlarıda okudukça siz değerli arkadaşarımla paylaşacağım....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.01.2010, 18:48.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
50 kitap rahatlıkla okunabilir. Şahsen ben bir kitabı 3-4 günde bitiriyorum. Tek sorun kitap bulmasıİlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHedefim bu yıl 50 kitap.... İnşallah okurum sende beni geçersen çok ama çok memnun olurum.....
Sefiller
Vadideki Zambak
Madam Bovary
gibi kitapları sıraya koydum..... Onlarıda okudukça siz değerli arkadaşarımla paylaşacağım....
Şimdiye kadar sorduğum kişilerin hep ortak cevabı oldu: "Muhteşemler".İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDan BROWN kitapları hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Bende bu yüzden Dan Brown kitaplarını almak istiyorum. Hayırsız sınıf arkadaşımda var, hala daha 2 senedir adamın kitaplarını bana verecek
Yorum
-
Trabzon Şehrinin İslamlaşma ve Türkleşmesi ( 1461 - 1583 )İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon tarihi hakkinda (daha çok Osmanli dönemine dair) önerebileceginiz bir kitap varmi?
Lowry, Heath W.
Yorum
-
abi sefillerden bi öncesine, "Monte Kristo Kontu" (Alexander Dumas) ekle derim ben dünya klasiği olarak...İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHedefim bu yıl 50 kitap.... İnşallah okurum sende beni geçersen çok ama çok memnun olurum.....
Sefiller
Vadideki Zambak
Madam Bovary
gibi kitapları sıraya koydum..... Onlarıda okudukça siz değerli arkadaşarımla paylaşacağım....
"Fareler ve İnsanlar" ı da şiddetle tavsiye ederim...Bordo Mavi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

yine de varım
hodri meydan ççç sonra burda paylaşırız kim ne kadar okumuş
Yorum