Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en son yeni çıkan "büyük günahlar" diye bi kitap okudum...

çok değişik ve bilmediğim büyük günahlar okudum..

örnek: bir insana şakasına bıçak,silah vb doğrultmak büyük günahmış.

basit bir kitap değil.hadislerle desteklenmiş anlatılanlar...

okumanızı tavsiye ederim...
    Bordo Mavi

Yorum

• Kuyucaklı Yusuf- Sabahattin Ali

Bazı bölümleri çok fantezi olsada güzeldi.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• kemik bahçesi-Tess gerıtsen
        muhteşem bir kitap
        acı son ama neyse
        herkese tavsiye ederim
        BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• Yer altından notlar --- Dostoyevski

kitaptan anlayan insan bu eseri kaçırmamalı

kitabın en iyi çevirisi iletişim yayınlarından ..

eser üzerinizde iz bırakacaktır... popülaritenin kurbanı olmadığından dolayı sevinçliyim ...

kitaptan faydalanmak isteyenler ... bu eseri okumalı !!

eğitim bir eğitişimdir !!

Yorum

• Nihat Genç - Veryansın ' ı okuyorum, SkyTurk kanalında yaptıkları programdaki konuşmalarından derlenmiş bir kitap.
            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yer altından notlar --- Dostoyevski

kitaptan anlayan insan bu eseri kaçırmamalı

kitabın en iyi çevirisi iletişim yayınlarından ..

eser üzerinizde iz bırakacaktır... popülaritenin kurbanı olmadığından dolayı sevinçliyim ...

kitaptan faydalanmak isteyenler ... bu eseri okumalı !!

eğitim bir eğitişimdir !!
              kesinlikle muhteşem kitap
              yazın okudum bende
              BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• "Öyle bir kitap okumak istiyorum ki elimden bırakamiyim.Soluk alamiyim. "
                diyorsanız işte tam size göre bir kitap.Şu kadarını soylıyım bu kitap yüzünden
                Bordomavi.net e grimeyi bile aksattım.Varın siz düşünün gerisini...
                Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• cristophe grange'den kurtlar imparatorluğu.Pek kitap okumayı sevmem ama bu adamın kitapları bir başka cidden okumanızı tavsiye ederim

Yorum

• Bu Olasılıksız'ı bizde okuyalım bakalım baya sevilen bir kitap..

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İçimizde bir yer // Ahmet altan

Kısa bölümler halinde yazılmış betimlemeleri ile dikkat çekici zevkle okuyacağınız bir kitap... Tavsiye ederim....

ben okumuştum bu kitabı düşündürücü ve insanın kendisini bulabileceği yazılar var

ben en son ;

"Türk'ün Ateşle İmtihanı (Halide Edip Adıvar) " 'nı okudum.kurtuluş savaşının başlangıcı ve cumhuriyetin ilanını anlatıyor.çok güzel bir kitap.kesinlikle tavsiye ederim.anlatım çok ama çok güzel.sanki okurken olayları yaşıyorsunuzve bu yüzden de kitabı bırakamıyorsunuz.her sayfasında büyük bir keyif var.okumanızı tavsiye ederim
                      "son dakika golünü atar,işi penaltılara bırakmayız"Tuğba Sezgin

Yorum

• reşat nuri güntekin-harabelerin çiçeği
                        .....................................

Yorum

• İstanbuldaki arkadaşlar kitapları nerden alıyorlar?
                          Tavsiye edebileceğiniz bir yer?
                          (Bol çeşit ve ucuzluk-yok canım korsanı kastetmedim.- tercih sebebidir.)

Yorum

• Belgelerle Ergenekon
                            Herşey Ümraniye'de Bulunan Bombalarla Başladı...

Şiddetle okumanızı tavsiye ederim.Bugünlerde koparılan yaygaranın ne kadar boş olduğunu devletin resmi belgeleriyle kanıtlıyor.Yazarı tebrik ederim.

Yorum

• Operasyon Ergenekon
                              Gizli Belgelerde Karanlık İlişkiler

"İstihbarat birimleri arasındaki bu çatışma ve güç mücadelesi Çevik Bir zamanında en yüksek seviyeye çıkmıştı. Bir'in, Emniyet'in elindeki ağır silahları istemesi, Emniyet İstihbaratı'nın ve Emniyet'in güçlenmesinden duyduğu endişeyi ortaya koyuyordu. Mehmet Ağar bu isteğe çok sert bir cevap verdi. Bugün bu güç dengesi tamamen değişiyor."

"Kuvvet komutanları Ak Parti'ye darbe yapmayı kararlaştırmışlardı. O gece İlker Başbuğ'u arayan Aytaç Yalman'ın kafasına takılan tek bir soru kalmıştı: Hilmi Özkök'ün hazırlattığı gizli ve özel rapor!"

"O gün, Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın kapısını çalan kişi MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun'du. Atasagun, Yalman'ı iki konuda uyardı ve son sözünü söyledi. Aytaç Yalman, bu görüşmeden sonra oyunun dışına çıktı ve kuvvet komutanlarının planı alt üst oldu!"

"Ergenekon'un 1 Numara'sı, İstanbul Orduevi'nde otururken önündeki gazeteden Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın isminin üstünü çizdi ve yanına bir not yazdı: 'Olmadı Yaşar, olmadı'. Sonrası malum, istihbarat servisleri Ergenekon Operasyonu için düğmeye bastılar."

"Selçuk Üniversitesi'nden bir grup öğretim görevlisi ve öğrenci, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü'nde silah kullanma, bomba yapımı, sabotaj gibi eğitimlere tâbi tutuluyor. Bu kampüs eski Davutpaşa Kışlası'dır. Ergenekon, burayı eğitim alanı olarak kullanıyor."

Dağlıca Baskını'nın perde arkasını araştıran ve kamuoyuna en doğru bilgileri veren Gazeteci Şamil Tayyar, Türkiye'yi sarsacak gizli belgeleri ilk kez bu kitapta yayınlıyor. Dağlıca Baskını'nda görevli ast subayın cebinden çıkan el çizimi mevzi planları, Cumhuriyet Gazetesi'ne atılan bombalar hakkında Makine Kimya Enstitüsü tarafından hazırlanan tetkik raporları, Ergenekon üyelerinin kendi aralarında yaptıkları telefon görüşmeleri, Başbakan R. T. Erdoğan'a emekli bir albay tarafından gönderilen gizli mektup ve kuvvet komutanlarının hazırladığı darbe planları...

Operasyon: Ergenekon, gizli kalmış birçok soruya cevap veriyor...

Yorum

• Karamazov Kardeşler

bir rus klasiği daha... dostoyevski severler okumalı , kalınca bir kitap ama okumaya değer dostoyevskinin zirve yaptığı roman ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim