Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kız kulesinde bir kızılderili==> sunay akın
    hoş bi kitap sunay akınla sohbet edermiş gibi onu karşımda ve tüm kitabı anlatırken hayal etmemek elde değil
    !!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Empatiye birazda olasılık ın devamı niteliğinde bakmanı söyleyebilirim.. 3. seri kitabıda pek uzak sayılmaz bu konuda...
      zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• süperrrrrrrr bir kitap..
        verdıgın sozun esırı olacagına vermedıgın sozun efendısı (OLLL) ...

Yorum

• İlk olarak TS İKBAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süperrrrrrrr bir kitap..
          neresi süperrrrrrrmis bu kitabin bir yazarmisin kardesim...
          burda gelip Nurcular icin üstü kapali propaganda yapmaya
          calismani hic uygun bulmuyorum.. zaten hep böyle üstü
          kapali bir sekilde nurcular insanlari kendilerine cekmeye calisiyor..
          örnegin ispanyada türk ispanyol dostlugu adi altinda bir dernek
          kurarlar, görem tüm Türkiye yi burda temsil ederler ve türk erasmus ögrencilerini oraya cesitli organizasyonlara davet ederler, ama demezler ey ahali bizim arkamizda nurcu cemaati var bu dernegi finansiye eden, türk ögrencilerde bu bir nevi "tuzak"dan habersiz adamlarin kucaklarina yürürler, sonra yirmi ögrenciden birini kendi amaclari icin kazanabildilerme amaclarina ulasmislardir zaten..

Ondan Trabzonsporlu yandaslarim ayni yazar Mehmet Akar´dan "Dava Adami" yaninda "Gül Adam" veya "Secdede bir ömür" kitaplarini size önermeden edemiycem.. Nedenmi?

cünkü bunlar süperrrrrrrrrrrrr kitaplar, süperrrrrrrrrrrr edebiyat eserleri

Yorum

• Arkadaşım burada Karl Marxın kitapları hakkında yorum yapılıyorsa onun içinde neden yapılmasınki....

Ona göre süper olur sana göre hiç olmaz......

Bende Recep İvedikten nefret ediyorum ama filme giden arkadaşlarıma saygı duyarım....

Kitap okuyan insanlar zaten okuduklarını sentez yapabilen iyiyle kötüyü ayırabilen insanlardır. Merak etme kimse bir kitap okudu diye fikirlerinden caymaz. Hatta sana karşıt fikirlerin kitaplarını okumanı özellikle tavsiye ederimki onun ruh, düşünce dünyasınıda bilesin.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Son okuduğum kitap Turgut Özakman ın Diriliş kitabı.. Kitap Çnakkale savaşını belgelere dayandırarak anlatmasıyla belgesel tadında...Çanakkaleye geziye gittiğinizde nerede ne olmuş gün gün hepsini öğrenebilir gezerken o günleri gözünüzün önüne getirebilirsiniz kitap sayesinde..Ama malesef akıcılıktan yoksun bir kitap..Şu çılgın Türkler kitabındaki tadı alamadım..

Yorum

• En son köprüyü okudum daha önce de okumuştum bir daha okudum.. Herkese tavsiye ederim rahmetli efsane vali hemşehrimiz Recep Yazıcıoğlunun mücadelesini anlatıyor.. Ayşe Kulin-Köprü....

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  neresi süperrrrrrrmis bu kitabin bir yazarmisin kardesim...
                  burda gelip Nurcular icin üstü kapali propaganda yapmaya
                  calismani hic uygun bulmuyorum.. zaten hep böyle üstü
                  kapali bir sekilde nurcular insanlari kendilerine cekmeye calisiyor..
                  örnegin ispanyada türk ispanyol dostlugu adi altinda bir dernek
                  kurarlar, görem tüm Türkiye yi burda temsil ederler ve türk erasmus ögrencilerini oraya cesitli organizasyonlara davet ederler, ama demezler ey ahali bizim arkamizda nurcu cemaati var bu dernegi finansiye eden, türk ögrencilerde bu bir nevi "tuzak"dan habersiz adamlarin kucaklarina yürürler, sonra yirmi ögrenciden birini kendi amaclari icin kazanabildilerme amaclarina ulasmislardir zaten..

Ondan Trabzonsporlu yandaslarim ayni yazar Mehmet Akar´dan "Dava Adami" yaninda "Gül Adam" veya "Secdede bir ömür" kitaplarini size önermeden edemiycem.. Nedenmi?

cünkü bunlar süperrrrrrrrrrrrr kitaplar, süperrrrrrrrrrrr edebiyat eserleri
                  Yazılan her eserde göz nuru, alın teri, gönlünün penceresinden bakışlar vardır. İşte önemli olan o pençereye çıkmak, o istikamete bakmak, bakılanı görmek anlamaktır.

Şimdi önerilen bir kitabı öyle bir yorumladınki, zannettimki önerilen bu kitabı Fuser 10 kez okudu, okuduğunu anlatıyor. Merak ettim bende yorumu okudum, ancak ifadeleri tam anlayamadım, çünkü bu yorumda ne emek, ne göz nuru ne de alın teri var.

Halbuki önerilen kitabı bir kez okusan, anlayacaksınki ben çok farklıyım, zira Dava Adamını okudum, diyeceksin. Birde nurculuk diye gizliden tehlikeli göstermeye çalıştığın kelimenin Kur'an-ı Kerimde bir ayetin karşılığı olduğunu, davanın kendi davası olmadığı, sizin davanız olduğu kanaatına kesinlikle varmak kötü birşeymi diye kendine sorarken, mana itibarı ile rahatladığını hissedeceksin.

Sevgilerimi sunarım.
                  En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 01:45.
                  BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Hacı Murat da çok güzeldi

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    HACI MURAT

Yazarı : Tolstoy

Ruslara karşı savaşı destanlaşan Şeyh Şamil’ in en yakın adamı Hacı Murat’ ın Ruslara teslim olmasından trajik biçimde ölmesine kadar geçen kısa süredeki hayatını anlatıyor. Bunu yaparken dönemin kültürünü, yaşayışını ,farklı milletlerin özelliklerini de aktarıyor. Tarihsel olayların o zamanın şartlarına göre irdelenmesi gerekir. Bu romanda anlatılan iğrenç gelen ayrıntılar o dönemin bir gerçeğidir.

Mesela Osmanlı kafa kesiyordu diyenler o zamanın şartlarını bilmeden konuşuyorlarç Bu tip kitaplarda bu gerçeği görmemize yardım ediyor.

Kurgusal anlamda pek başarılı bulmasamda tarafsızlığı nedeniyle okunmaya değen bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Not: Tolga Arkadaşım elimde bir kaç tane daha kitap var. Onları bitirince Umut' uda okuyacağım. Veda ile ilgili değerlendirmelerimide geniş bir zamanda yazacağım. Bir kaç satır yetmez diye düşünüyorum.

Kardeşim, Hacı Murat kitabı da çok güzeldi, ama ben alttaki kitapta okuduğum Hacı Muratı daha çok sevdim, yine benim tarzım, ACITAN KİTAP SERİSİNE devam:-)

Kafkas Kartalı İmam Şamil Destanı, Murat Yeşil

Murat Yeşil
                    BABIALİ KÜLTÜR YAYINCILIĞI

İmam şamil destanı bundan yüz elli yıl kadar önce kafkasyada yaşanmış bir hürriyet mücadelesidir. Sevgi ve cesaretin kaynağı olan yüreğine tutunmuş bir insan ve o insanın yanında acıları, sürgünleri, yenilgi ve zaferleri tatmış bir halk vardır karşımızda.
                    Kafkas dağlarının yamaçlarında yirmi beş yıl boyunca süren bir hürriyet koşusuydu bu...
                    Murat Yeşil'in, bölge halkından dinledikleri ve onlarca kaynağı tarayarak derledikleriyle yazdığı bu romanı kimi zaman sevinç, kimi zaman hüzünle...ama her zaman
                    'gerçek'lerden doğduğunu görerek okuyacaksınız.
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• esir şehrin insanları / kemal tahir
                      gercekten okunması gerekn bır kıtap savaş vakıtınde istanbul un insanlarının halını anlatıyor...
                      Hastikoz

Yorum

• Turgut Özakman' ın Diriliş adlı kitabına başladım geçen hafta..

Yazım yeteneği açısından yetersiz belki ama konuşur gibi anlatımı ile okunabilitesi yüksek..

Kımıl kımıl bilgi dolu kitapta
                        En son Great White tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 14:03. Sebep: ekleme
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Turgut Özakman' ın Diriliş adlı kitabına başladım geçen hafta..

Yazım yeteneği açısından yetersiz belki ama konuşur gibi anlatımı ile okunabilitesi yüksek..

Kımıl kımıl bilgi dolu kitapta
                          Sadece Çanakkale Savaşı değil 1. Dünya Savaşınıda güzel bir biçimde anlatıyor. Özellikle Sarıkamş Harekatını anlatan bölümlerinde bayağı etkilendim....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Vampir'e aşık olan bir kızın kendi gözlem ve yaşadıklarını anlatan roman tadında bir kitap.
                            Basit bir dille anlatılmasına rağmen sürükleyici bir yapıda...

Heycanla sayfaları çevireceksiniz
                            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                            **Latocan**

Yorum

• Haftada bir kitap bitiren biri olarak.Son günlerde Abdülhamitte takmış durumdayım.Onlar ilgili bulduğum tüm eserleri okumaktayım.Tavsiye edebileceğim bir kitap.Zaten kısa anlatımında herşeyi kısaca açıklamış yazar.

Abdulhamid ve Masonlar

Orhan Koloğlu

POZİTİF YAYINLARI

Bu eser, masonluğun ilkelerini değil, toplumsal rolünü incelemektedir.Abdulhamid sadece Türk tarihinin değil, yaşadığı dönem uluslararası sorunlarının de en çok tartışılan kişilerinden biri, Masonluk ise 18.yüzyıldaki örgütlenmesinden beri dünyanın her tarafında en çok tartışılan konuların başındadır.İkisinin yanyana gelmesinin ilgi çekmemesi mümkün değil.

Bu çalışmasında Orhan Koloğlu, gizli bir kurum olarak Avrupa'da beliren ve dinler dışı bir nitelik taşımak iddiasındaki Masonluğun İslam Alemi'ne girişini, yayılışını ve en üst yönetim kademelerince benimsenişinin gelişimini anlatıyor.Mason olan tek Sultan/Halife V.Murat yerine geçen kardeşi II.Abdülhamid'in, siyasi amaçlarla kullanılmak istenen kurumu etkisizileştirmek için kullandığı yönteml
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abdulhamid ve Masonlar

Orhan Koloğlu

POZİTİF YAYINLARI
                                Bir dönem masonlara takmıştım kafayı. Masonlukla ilgili kitap, gazete, jurnal ne bulduysam okumuştum. Diyebilirim ki Masonları en iyi anlatan kitaplar Orhan Koloğlu'nun.
                                İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim