Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hasan CemaL i '' kİmse kızmasın kendimi yazdım'' isimli kitabını aylar sonra ancak bitirebildim.

Yazarın anlattıklarına göre tüm ihtillalerde dönemin solcularının parmağı var.

İhtilal zamanlarını ve dönemin Devrim dergisinin konularıyla ilgili detaylar ağırlıkta

Yorum

• prof dr.suna kili. -ataürk devrimi ;bir cagdaslasma modelini -okumanızı tavsiye ederim...tüm ikinci cumhuriyetcilere,sözde bugunun solcularına inat okunması gereken dünün ve bugunun kazanımlarıını anlatan günümüz kosullarında nasıl yasadıgımızı gözden gecirebileceginiz harika bir kitap iş bankası yayınlarından....

Yorum

• "Seri Katil Ansiklopedisi"

Herkese tavsiye ederim.Kitapta Türk katil yok.Yabancı bir yazardan çeviri yapılmış.Onun için cümleler biraz farklı.İçerik olarak -Türk katillerden bahsetmediği için- biraz eksik diyebilirim.Kurban resimlerine yer vermemesi kitabı biraz insancıl kılmış.

Yorum

• Arkadaslar evren, uzay,zaman.madde.paralel evrenler,makrodan mikroya hayat, islamla baglantısı,ilgisini çeken arkadaşlar.TAŞKIN TUNA yı okumasını şiddetle tavsiye ederim.
          BİR İSTANBULA AŞIGIM....
          .....BİRDE SANA....
          ..Ts..

Yorum

• BİRİNCİL KAYNAKLARDAN OSMANLI TARİHİ - KAYI Prof.Dr.Ahmet Şimşirgil

Osmanlı'nın o efsanevi kuruluş hikayesini ,İstanbul'un fethine kadar olan Osmanlı tarihini bilimsel bir dille anlatan çok güzel bir kitap.Yeni şeyleri öğrenmek büyük bir zevk verdi bana. Hele bir de sade bir dille anlatılmış olması çok güzel. Atalarımızın devlet yönetim anlayışının nasıl olduğunu ve Osmanlının neden 600 yıl ayakta kalabildiğini bu kitapla bir kez daha anlayacaksınız.Sade bir dille yazılması da kitabı dahada okunabilir kılıyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kitap. Özellikle Osmanlı tarihine merakı olanlar için.
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bu kitabı tavsiye etmiyorum : 11. Yazıt

Fantastik romanlara hep hayran olmuşumdur. Herkes Wilbur Smith de Wilbur Smith diye tutturdu. Aldım 11. Yazıt adlı kitabını, 30. sayfadan sonra sonunun nasıl olacağını tahmin etmiştim. Ayrıca sıkıcıydı. (Gerçi filmi olsa eminim güzel olurdu) Parlak cildine ve kalınlığına bakıp "bu kesin süperdir" demeyelim. Ben ettim siz etmeyin.

Yorum

• üstad derim..
                .............
                'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                ............

Yorum

• "BÜYÜK UYANIŞ"
                  Prof. DR. Oktay SİNANOĞLU

bildiğiniz ama önemsemediğiniz gerçeklerin aslında ne kadar tehdit edici unsurlar olduğunu görüp, her sayfasında: "-evet ya aynen böyle oluyordu demekki bu nedenden dolayı imiş", deyip kendinizi alamayacağınız, okuduktan sonra açıkçası biraz paranoyaklaşacağınız tek kelime ile tüm türk gençlerinin mutlak okuyup arkadaşlarınada okutması gereken bir eser. Şiddetle ve hiddetle tavsiye ederim.. kitap derlemelerden oluşmuştur. ve bu kitaptan önce okusanız daha iyi olur ama "bye bye türkçe ve türk aynştaynı" okuyun... çok ülken (süper) bir üçleme..

Yorum

• "BÜYÜK UYANIŞ"
                    Prof. DR. Oktay SİNANOĞLU

bildiğiniz ama önemsemediğiniz gerçeklerin aslında ne kadar tehdit edici unsurlar olduğunu görüp, her sayfasında: "-evet ya aynen böyle oluyordu demekki bu nedenden dolayı imiş", deyip kendinizi alamayacağınız, okuduktan sonra açıkçası biraz paranoyaklaşacağınız tek kelime ile tüm türk gençlerinin mutlak okuyup arkadaşlarınada okutması gereken bir eser. Şiddetle ve hiddetle tavsiye ederim.. kitap derlemelerden oluşmuştur. ve bu kitaptan önce okusanız daha iyi olur ama "bye bye türkçe ve türk aynştaynı" okuyun... çok ülken (süper) bir üçleme..

Yorum

• paulo coelho
                      simyacı
                      ilginç bir kitap soyut ögeler bolca geçiyor ve insanın çizdiği yolda,kaderinin ona çizdiği yolda kısacası yüreğinin götürdüğü ilerlemesini tavsiye eden bir kitap...güzel...
                      ...anti-klişe timi...

Yorum

• Bir İsyancının İzleri--Turhan Feyizoğlu--
                        68 yılında başlayan Sol hareketin öncülerinden olan Deniz,Yusuf ve Hüseyini anlatıyor bence okunması gereken bir kitap
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Karanlığa Okunan Ezanlar, Nihat Genç...

Benim son günlerde olduğum gibi "yoğunlaşma" sorunu yaşıyor ve kısa denemelerle hem eğlenmek, hem bilgi sahibi olmak, hem de düşünmek istiyorsanız çok hoş bir kitap.

Bu arada komik bir anektod:
                          Boztepe'de kitabı okurken 15 dakika içinde 2 tanış gördüm. İlki yanımdan geçerken "naber" dedi, oturdu, kştabı görünce de "habu komonistin kitabını niye okuyosun" diye sordu.

O kalktı, başka bir arkadaş geldi masaya. Sohbet ediyorken "Ohooo Emrah, sen de modaya uymuşsun, ezan falan..." gibi bir şey söyledi.

Kitap aynı kitap, ben aynı ben, Boztepe aynı Boztepe...

Alem milletiz vesselam

Yorum

• En son derin devlet adlı kitabı okudum.Ve sonuç olarak çok sevdiğim siyasetten soğudum.Ama herkes okusun.Birde hemşerimiz Nihat Gencin kitaplarını okumanızı istiyorum.

Yorum

• uzun hıkaye bosver :-))
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İsveç`in Nobel`i, Fransa ve Sevr Rüyası, Danimarka`da Kopenhag Kriterleri, Vatikan`ın küresel valsi ve diğerleri... Banu Avar`la 17 Avrupa ülkesinin geçmişi ve bugünü satırlar arasında! Sınırlar Arasında programının Avrupa yolculuklarını HANGİ AVRUPA kitabında topladık. Türkiye denilince aklına Ermeni ve Kürtler gelen, elleri soykırımlarla kirli, kendi halkını, Kopenhag kriterleri bir yana, minimum insan haklarından mahrum bırakan, her köşesinde ayrılık rüzgarları esen bir Avrupa! Barış ve demokrasi meleği kuzey ülkeleri silah satışında rekor kırıyor. Amerikan üsleri İskandinavya`dan sonra İrlanda`ya da yerleşiyor... Sözde İslamcı tarikatlara destek artıyor ama İslam en büyük düşman olarak niteleniyor. Avrupa adeta yeni bir haçlı seferine hazırlanıyor. İşte böyle bir Avrupa, Türkiye`ye `kriterler` dayatıyor! Bu kriterler, en yetkili Batılı ağızlardan yorumlanıyor. TRT’de yayınlanırken önemli bölümleri ekranda yer alamamış röportajlar, okurun ilgi ve bilgisine sunuluyor. Bakın Batı Türkiye`ye kendini nasıl da açıkça anlatıyor... Anlamak isteyenlere…

Not:Şiddetle Tavsifedir Kime Yalakalık Yaptığımızı Rüyadan Uyanıp görelim
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim