Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Son Okuduğunuz Kitaplar Hakkında Yorumlar!..

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimse Bay çekmesin.....

Ben 2 kişiye ayrı ayrı kitap yollayabilirim...... Benim ismimi 2 kere yazın....

Kura işini de yönetici arkadaşlardan birisi isimleri kağıda yazıp halledebilir......

saygılar hürmetler
    Eyvallah Faik hocam, bu işi ben de üstlenebilirim, problem olmaz...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Listenin son hali bu şekildedir. [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] kura işini sonuçlandırıp buradan duyuracak.
      1-Adem Erdoğan
      2-Oğuz Zeytin
      3-Faruk Berber
      4-Bayraktaroğlu
      5-İlker Yazıcıoğlu
      6-Uğur Kalyoncu
      7-Gökhan Uzun
      8-Hakan Kurt
      9-Faik Yılmaz
      10-beratika
      11-ihsan candas

Eşleşmeler belli olunca, artık kim kime kitap gönderecekse karşılıklı olarak özelden adresler alınır ve bir geleneği de başlatmış oluruz...

Fikir sahibi [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] başta olmak üzere, katılan tüm dostlara teşekkürler...
      Arafilboylu

Yorum

• Eşleşmeleri birazdan yayınlarım buradan, genel kanı olumlu yönde olduğuna göre, bu organizasyonu her yıl aynı tarihte olmak üzere gelenekselleştirebiliriz

30 Ekim BMN Kitap Değişim Günü.
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 30.10.2018, 16:55.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Heyecanla bekliyoruz...
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 124.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 19.8 KB 
Kimlik: 11212970
            [MENTION=12064]Gökhan Uzun[/MENTION], [MENTION=34276]Uğur Kalyoncu[/MENTION], [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION], [MENTION=37246]Bayraktaroğlu[/MENTION], [MENTION=38315]ihsan candas[/MENTION], [MENTION=47453]beratika[/MENTION], [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION], [MENTION=3370]Adem Erdoğan[/MENTION], [MENTION=10769]hakankurt1967[/MENTION]

Eşleşmeler yukarıdaki gibidir. Eşleşenler özel mesaj yolu ile adres paylaşımında bulunduktan sonra birbirlerine kitap gönderebilirler

Faik abi senin diğer takımı 1461 yaptım, o da bana denk geldi bir özevlat düşmanı olarak
            En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 30.10.2018, 16:46.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimse Bay çekmesin.....

Ben 2 kişiye ayrı ayrı kitap yollayabilirim...... Benim ismimi 2 kere yazın....

Kura işini de yönetici arkadaşlardan birisi isimleri kağıda yazıp halledebilir......

saygılar hürmetler
              İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyvallah Faik hocam, bu işi ben de üstlenebilirim, problem olmaz...
              Futbolda öyle olur ya ona istinaden espri yapmıştım ben yoksa kimse bay çekmesini tabii

Yorum

• Güzel..

Hayırlı olsun...
                Arafilboylu

Yorum

• Hayırlı olsun..

Şimdi rakibi yakından tanıma vakti

Yorum

• Madeline c. Zilfi- Osmanlı İmparatorluğu'nda Kölelik ve Kadınlar

Osmanlı imparatorluğununda 18. ve 19 yüzyılda yaşanan sosyal düzenlemeler ve kölelik bu kitabın baş konusudur. Kadınların osmanlı toplumundaki yerleri giyiniş tarzları müslüman dünyasındaki kölelik kültürü ele alınmaktadır.

Sosyolojik bir özelliğinin olmasından dolayı okuması da kolay bir kitaptır. Bir kölenin sahibi üzerindeki hakları nelerdir köle nasıl azat edilir. Kölenin evliliği durumunda ortaya çıkan hukuki sonuçlar nelerdir bu soruların bir çoğunun cevabını bulabilirsiniz.Bir köleden doğan çocuğun yaşamsal hakları nelerdir kölenin efendisinden çocuk sahibi olması kendisine ne gibi haklar kazandırır. ııı. Selim ve ıı. Mahmut zamanlarında yapılan reformlar, köleliğin nasıl ticarete dönüştürüldüğünü bu kitabı okuduktan sonra bilgi sahibi oldum.

Son olarakta Osmanlı toplumunda kölelik yoktur algısının ne kadar yanlış bir görüş olduğunu görüyorsunuz. Mahkeme kayıtları bunun en güzel örnekleri.
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]16299[/ATTACH]
                      @Gökhan Uzun, @Uğur Kalyoncu, @Faik Yılmaz, @Bayraktaroğlu, @ihsan candas, @beratika, @Oğuz ZEYTİN, @Adem Erdoğan, @hakankurt1967

Eşleşmeler yukarıdaki gibidir. Eşleşenler özel mesaj yolu ile adres paylaşımında bulunduktan sonra birbirlerine kitap gönderebilirler

Faik abi senin diğer takımı 1461 yaptım, o da bana denk geldi bir özevlat düşmanı olarak

NBA play-off eşleşmeleri gibi olmuş Faruk Hoca...

İhsan Arkadaşımın paylaştığı kitaplar dikkatimi çekmişti. Zor durumda kaldığımı hissediyorum. İnşallah tercihimi beğenir, daha da önemlisi okumadığı bir kitabı gönderirim.

Bütün arkadaşlara selamlar...

Bir aydır iş ve ev değişikliğinden dolayı kitaplara ara vermek zorunda kalmıştım. 1 Kasım'la birlikte özlem sona eriyor, sevenler kavuşuyor.

- Türk Yurdu Ekim 2018 Sayısı

Türk Birliği ve Doğu Türkistan'la alakalı iki dosya hazırlanmış. Konuya ilgi duyanlara tavsiye ederim.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

[ATTACH]16299[/ATTACH]
                        [MENTION=12064]Gökhan Uzun[/MENTION], [MENTION=34276]Uğur Kalyoncu[/MENTION], [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION], [MENTION=37246]Bayraktaroğlu[/MENTION], [MENTION=38315]ihsan candas[/MENTION], [MENTION=47453]beratika[/MENTION], [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION], [MENTION=3370]Adem Erdoğan[/MENTION], [MENTION=10769]hakankurt1967[/MENTION]

Trabzonsporla eşleşmişiz, hayırlı uğurlu olsun.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• 2018- 49.Kitap Terörün Gizli Efendileri - Dünyayı Armageddona zorlayanlar -Cevdet Saral....

2018 yılına 50 kitap hedefiyle başladım. Çok şükür 49 tanesi bitti bu kitap ile. Şu an 50.sindeyim..... Hedefi biraz aşacağım kısmetse. Neyse kitaba dönelim Emniyetin çeşitli birimlerinde çalıştıktan sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü'de yapan Cevdet Saral'ın uzmanlık alanı olan terör üzerine yaptığı geniş kapsamlı bir çalışma bu eser. Benim gibi araştırma meraklıları haricinde herkeste bilmez bu kitabı. Büyük bir merakla aldım. Merakımı kısmen karşıladığını söyleyebilirm.

Yalnız Cevdet Bey kavramlarda ve tanımlarda çok çok fazla takılmış. Gereksiz yere uzatmış bazı yerlerde. Terörün mübalağasız 100 çeşit tanımı var mesela. Okuyucuyu sıkıyor asıl konudanda uzaklaştırıyor bu durum. Birde bazı yerlerde gereksiz tekararlar yapılmış. Edebi bir eser değil sonuçta ama kitabın okunabilirliğinide düşünmek lazım değilmi ?

Neyse terörün tanımı ,
                          Teröre yol açan etkenler ,
                          Terörün iç ve dış destekçileri ,

gibi konular arasında ilerlerken dünyanın en büyük terör grupları ile ilgilide önemli bilgilere rastladım. Mesela IRA, mesela cani ve bölücü örgüt Pkk gibi.....

Mantar nasıl rutubetli yerde olur ise teröründe bir oluşma hikayesi var. Devletlerin yanlış ve benmerkezli politikaları , güç kazanma isteği, bu güce ulaştıktan sonra da kaybetmeme isteği gibi etmenlerin demokratik ülkeleri bile zaman teröre yönlendirdiğini anlatmış Sayın Cevdet Bey....

Herkese değil ama konunun ilgililerine tavsiye ederim.

saygılar bol okumalı günler dilerim.
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

[ATTACH]16299[/ATTACH]

01.11.2018 tarih yani bugün 11:45 itibari ile Faruk Berber Kardeşime ve Adem Erdoğan Kardeşime emanetlerini yolladım.....

Faik ve 1461Faik olduğumdan dolayı ve iki Trabzonspor takımıda rakiplerine 2 gol attığından dolayı bende ikişer kitap yolladım.....

5 'er gol atsaydık 5 tane kitap yollayacaktım......

İyi okumalar dostlarım....

Bir kez daha BMN Bordomavinet oluşumunun en kaliteli taraftar oluşumu olduğunu ispat etmiş olduk.....

İstisnaları saymıyorum tabi.....

İyiki varsınız iyiki kitap gönderebileceğim kaliteli dostlarım var....
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.11.2018, 12:57.

Yorum

• Türk Yurdu'nun ekim sayısı gibi Türk Edebiyatı'nın da kasım sayısında ilgilendiğim bir konuya dosya hazırlanmış: Bahaettin Karakoç.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.11.2018, 13:51.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sevgili Dostlar.....

Bu kampanya olsun başka kitap gönderileriniz olsun mümkün mertebe Ptt Kargo ile göndermeye çalışın.....

Çok sembolik rakamlara kitap gönderilebiliyor. 3 lira gibi 5 lira gibi.....

Gerçi şirketlerin anlaşmalı olduğu Kargo firmalarıda aşağı yukarı aynı bedellere gönderebiliyor lakin herkes şirketle çalışmıyor.....

Kargoya vereceğimiz fazladan paralar ile yeni kitaplar alabiliriz....

Birde bir aralar okullar için kitap kampanyaları düzenler idik...... Bir süredir üzerimize ölü toprağı atılmış gibi bekliyoruz.....

Bu konuda da bir şeyler yapalım..Bir okula güzel bir kütüphane yaptıralım... İçinide kitap dolduralım.... Ben elimden geleni yapmaya hazırım bu konuda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim