Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Sırrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporlu. Geçen gün Beyaz Show'da söylemişti. Hatta isterlerse Trabzonspor'a marş bile yapacaklarını söylediler Rafet El Romanla..
    Obaaaa çok sevındım sagolasın
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saygın Soysal'ın olduğu karede arkadaki sakal ve bıyığı olanıda sanki gazeteci eleştirmen Yüksel Aytuğ'a benzettim...

Benzemiyorda değil hani...
      Serkan güzel benzetmişsin
      Bmn|Bursa
      Trabzonspor'lular Birliği
      ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Benzemek ne kelime.Aynısı.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Grup seksendört un solisti, Tuna Velibaşoğlu akcabatli ve Trabzonsporlu... Onunla teke tek konustugumda dediydi, sonra butun grup ile konusuyorken digerleri de Tuna'nin bizim orali oldugunu soyledi... yani kesin
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• dergimizin yeni sayısında gökhan birben ile bir söyleşi yapılmış acaba kendisi Trabzonsporlu mu??

Yorum

• İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Normalde Asi dizisinde Saygın Soysala bir gıcık gidiyordum ama Burda Trabzonsporlu olduğunu öğrenince acayip sempatim oldu adama
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• öykü -berk
                  yusuf güney
                  gece yolcuları(hepsi değil bir yada iki tanesi)
                  sunay akın
                  huysuz virjin
                  fatih akın
                  .....................................

Yorum

• İlk olarak oguzlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rafet el roman aslen trabzonlu mu bilen varmi?
                    şenol güneş hayranlığı yüzünden trabzonsporlu oldu
                    BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Normalde Asi dizisinde Saygın Soysala bir gıcık gidiyordum ama Burda Trabzonsporlu olduğunu öğrenince acayip sempatim oldu adama
                      trabzon lisesinden mezun
                      müdürle epeyi kapışmışlar galiba
                      müdür anlatıyodu ama hatırlamıyorum tam
                      BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kocaelinin yarisi zaten trabzon dan gitme
                        Samsunda Öyle Hatta Zonguldak yuzde 90 Trabzondan Gitme))
                        Maşallah Atalarımız Çok Çalışmış))
                        Bende Boyle Çalışmayı Dusunuyorum))
                        Evlendikten Sonra Trabzonsporun Nufusu 12 daha Fazlalaşacak Sanirim

Yorum

• İlk olarak Ömer ERKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Samsunda Öyle Hatta Zonguldak yuzde 90 Trabzondan Gitme))
                          Maşallah Atalarımız Çok Çalışmış))
                          Bende Boyle Çalışmayı Dusunuyorum))
                          Evlendikten Sonra Trabzonsporun Nufusu 12 daha Fazlalaşacak Sanirim
                          61 Cocuk

Yorum

• İlk olarak birkaN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            61 Cocuk
                            61 Tane : ))))Hepsine Bakacak Param Ve Onlarin Gelişimi İçin İlgilenecek Zamanım Olsun Seve Seve İsterim: ))))

Ama Saldım Çayıra Mevlam Kayıra O Olmaz: )))) 12tanesi Benden 49'u SHÇEK'ten

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilk çıktıkları zamanlar sezon açılışına gelmişlerdi devre arası çıkmışlardı galiba.. ben o zaman maratondaydım yukarı çok çağırdık ama polis izin vermemişti
                              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Grup seksendört un solisti, Tuna Velibaşoğlu akcabatli ve Trabzonsporlu... Onunla teke tek konustugumda dediydi, sonra butun grup ile konusuyorken digerleri de Tuna'nin bizim orali oldugunu soyledi... yani kesin

Arkadaşımın halasının oğlu bu Tuna
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X