Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporlu Ünlüler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Mesela yine ünlülerden ben varım
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bilmeyen Yoktur Herhalde Volkan Konak Fanatik TRABZONSPOR`ludur...Hatta Trabzonspora Marş bile yapmıştır...Helal Memleketine İhanet Etmiyor Adam...
      Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Hay Cezasının Allah cezasını versin.Belli biraz geyik yaptık ama bilmeyen üzerinden prim yaptığımızı düşünecek
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ronaldinho`da TRABZONSPOR`luymuş..
          Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• cezanın trabzonsporlulugunu degılde kankasını cok merak ettım
            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Adam bjk'liyim diye şarkı yapmış arkadaş da yukarıda paylaşmış, konu kapanmıştır bence. Kendi ağzından duyduk bjk'li olduğunu başlık değişsin
              İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hay Cezasının Allah cezasını versin.Belli biraz geyik yaptık ama bilmeyen üzerinden prim yaptığımızı düşünecek
              Koskoca Trabzonspor Ceza üzerinden mi prim yapıcak Allah aşkına ya Haa ts'li değilken o başlık hoş olmuyor dersen haklısın.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Başlığı kim böyle yaptı ya )))))

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ünlü Karadeniz Grubu Karmate`nin Solisti Resul Dindar TRABZONSPOR`ludur..Helal Olsun
                  Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Basligi bu hale getiren SUCLU bulundu!

Iste yaklasik 5 sene önce bu polemigi baslatan MESAJ

ççç
                    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 23:55.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ceza Beşiktaşlı yahu değiştirin başlığı

Yorum

• şimdi ben ajdar Trabzonsporlu desem , heralde bi 6 ay içinden çıkılamaz =))
                        pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hay Cezasının Allah cezasını versin.Belli biraz geyik yaptık ama bilmeyen üzerinden prim yaptığımızı düşünecek
                          aynı duygulara sahibim
                          İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Basligi bu hale getiren SUCLU bulundu!

Iste yaklasik 5 sene önce bu polemigi baslatan MESAJ

ççç
                          2005 yılı ççç
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Derken bir gün yolum Trabzon’a düştü.
                            Trabzonspor Kulübü Tesisleri’nde küçük bir inceleme gezisi...
                            Şenol Güneş’in gadre uğradığı halde mağrurluğundan ödün vermeyişinden, Özkan Sümer’in asil duruşundan ve takıma gönül verenlerin adanmışlığından öylesine etkilendim ki...
                            Anında tornistan edip adımı Trabzonspor Kulübü Kayıt Defteri’ne yazdırdım.
                            Bir de söz verdim, “Pazara kadar değil mezara kadar Trabzonsporluyum" diye...

Sözümde durdum: Döneklik yapmadım ama aktif bir taraftar gibi de davranmadım.
                            En son İnter galibiyetinin İstanbul medyasında hak ettiği ölçüde karşılık bulmadığını görünce...
                            Yani yapılan açık haksızlığı fark edince...
                            Kararımı verdim:
                            Ben artık “aktif bir Trabzonspor taraftarı” olacağım.
                            Yolumdan hiç dönmemecesine...

Ahmet Hakan

Yorum

• Ceza Trabzonspor lu mu çççççççççççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hayır şimdi anlamadım neye göre ''Ceza Trabzonsporlu'' yazıldı bu başlığa?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim