Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pano

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Öğretimde yöntem mi önemlidir,öğretmen mi?"

bu konu ile ilgili 3-5 satır karalayabilecek öğretmen veya öğretmen adayları var mıdır? (:
    Ögretmen adayi degilim ama birseyler karalayayim.Bu basliga da siftahim olsun.

Ögren neyi istersen
    Yaz bir cümle Googla
    Artik devir degisti
    Ihtiyac yok okula

Yorum

bu konu ile ilgili 3-5 satır karalayabilecek öğretmen veya öğretmen adayları var mıdır? (:

Artık yöntemler daha ağır basıyor gibi, öğretmenlerden ziyade en basitinden bir tepegöz bile öğrencilerin belleğini daha da aydınlatabiliyor
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Bir nevi öğretim ve öğrenim görevlisi olarak hemen karalayayım...

Öğretimde yöntem ile öğretmenin yeri apayrıdır.Öğretimin iki ayağıdır.Bir ayaktan yoksun öğretim tek kolunlu binaya benzer.Yalnız içerilerinde bulunan yöntemlerde oluşan boşluk,birinin diğeri ile yoksun yaşayabilme bilgisini sunmaya çalışmaktadır.Bu son derece yanlış bilgi,öğrencilerin yanlış yerlere empoze edilmesine yol açmakta ve bilgisiz bunun diayetiyle bilinçsiz toplum oluşmakta.
        Oluşan doğru bilgi açığı öğretimin iki ana materyali arasında gel-gitlere neden olmaktadır.
        Şöyle özetleyecek olursak,birinin yokluğu diğerinin yokluğudur.İstediğiniz her alanda istediğiniz kadar yöntem oluşturun eğer öğretici yoksa bu yöntemlerin hiçbir doğruluğu yoktur.Bunun nedenide öğreticinin yani aksettirilicek kişiye gönderilecek ana kumandanın olmayışıdır.
        Eğer yöntem yok ise bu sefer alternatif bir eğitim dahada açarsak eğitim yoktur diyebiliriz.Çünkü sadece akılda yer edici olarak kalan bilgi dışa aktarım olmadığından tekrardan istenilen kişiye ulaşmayacaktır.
        Sonuç olarak Yöntemsiz öğretmen ve öğretmensiz yöntem düşünülemez...

Yorum

• Arsenal Official Manager Game
          Chelsea Official Manager Game
          Southampton Official Manager Game
          Manchester City Official Manager Game

Önceden bu oyunlar bende vardı cd lerini kaybettim..Netten bulma şansımız var mı acaba
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

Hocanın yöntemi önemlidir

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arsenal Official Manager Game
              Chelsea Official Manager Game
              Southampton Official Manager Game
              Manchester City Official Manager Game

Önceden bu oyunlar bende vardı cd lerini kaybettim..Netten bulma şansımız var mı acaba
              Oyuncehennemi diye bir site var orada mevcut oyunlar sanırım.

Yorum

• Film izleyebileceğim güzel bir site var mı ?görüntü kalitesi falan
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Film izleyebileceğim güzel bir site var mı ?görüntü kalitesi falan
                  Site değilde,filmleri indirebileceğin siteler var hemde istediğin filmi yüksek kalitede.Divxlerim diye aratırsan bulursun.

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    At yarışlarında çalan yabancı müzikleri arıyorum.....
                    youtube linki verirsen sana gönderebilirim müziği

Yorum

• Türkçe bir fotoshop programı var mı ? İndirip kullanabileceğim has birşey çok zor olmasın acemiyim

Yorum

• n73 için hareketli duvar kağıtlarını temin edebileceğim bir yer var mıdır renkdaşlar

Yorum

youtube linki verirsen sana gönderebilirim müziği
                          pardon anlamadım youtube lınkı mı verıcem sana....bu arada youtube acılmıyor bende....
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• laptopumda bi sorun var, actigim zaman

a disk read occurred

Strg+Alt+Del for restart
                            yaziyor acilmiyor yardimci ola bilecek bi arkadas varmi acaba??

Yorum

n73 için hareketli duvar kağıtlarını temin edebileceğim bir yer var mıdır renkdaşlar
                              N73 de bildiğim kadar hareketli duvar kağıtlarının bazılarında sorun yaşanıyor.

Bu sorunu Own Skin Animator diye bi program ortadan kaldırıyo.

OwnSkin Animator:
                              İndir

Hareketli Duvar Kağıtları bulabileceğin 2 sitede aşşağıya yazdım :

Hareketli Duvar Kağıtları - 1
                              Hareketli Duvar Kağıtları - 2

İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Film izleyebileceğim güzel bir site var mı ?görüntü kalitesi falan
                              Görüntü kalitesi iyi ve çok geniş bi arşive sahip.

http://www.filmizle4.com
                              En son BizeHerYer61 tarafından düzenlendi; 30.11.2009, 23:09.
                              Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                pardon anlamadım youtube lınkı mı verıcem sana....bu arada youtube acılmıyor bende....
                                Evet sen youtube linki bulup verebilirsen şarkıyı sana gönderebilirim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X