Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pano

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vay Petersburg'lu abim benim

Emeğine sağlık !!

Yorum

• noldu acıldımı yoksa baska da var?????????ayrıca nedır bu program........
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        noldu acıldımı yoksa baska da var?????????ayrıca nedır bu program........
        Abi şimdi denedim hepsini,çalışmıyorlar

Araştırdığın için saol .
        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 13:18.

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilgisayar çöktü verileri kurtarabilir miyim acaba?

ualş bana berki yardımın dokunur
          Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
          Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• @Emirhan,

Mp3 paylaşımı vs. BMN'de yasak.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Emirhan,

Mp3 paylaşımı vs. BMN'de yasak.

Pardon unuttum
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bilgisayarımda youtube a girmek için youtube jacker programı kudum. Youtube a girebiliyorum ama videoları izleyemiyorum. Programı kaldırdım, proxy ile girdim ama yine videoları izleyemiyorum.

Yardımcı olabilecek biri var mı ?
                Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• dns no larını değiştirirsen site yasaklamasını kaldırmış olursun yani mahkeme kararlarının ötesine geçmiş olursun
                  Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dns no larını değiştirirsen site yasaklamasını kaldırmış olursun yani mahkeme kararlarının ötesine geçmiş olursun
                    ben onları çoktan aştım zaten

youtube giriyorum ama videoları izleyemiyorum
                    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilgisayarımda youtube a girmek için youtube jacker programı kudum. Youtube a girebiliyorum ama videoları izleyemiyorum. Programı kaldırdım, proxy ile girdim ama yine videoları izleyemiyorum.

Yardımcı olabilecek biri var mı ?
                      Gerek yok öyle programlara. Open DNS diye bir şey var. http://www.opendns.com/ adresinde girip sayfanın sağ alt köşesindeki IP adresini ve ağ alt maskesini, Windows kullanıyorsan Ağ Bağlantılarım'dan girip yeğlenen DNS adresi ve ağ maskesi olarak girersen istediğin her siteye rahatlıkla girersin. Eğer nasıl yapacam diyorsan özelden mesaj at yardım ederim.

Edit: Madem onu biliyorsun o zaman tarayıcının Javascript ayarları ile ilgili bir sorunun olabilir. Tarayıcından kaynaklı bir durumdur büyük ihtimalle. Kesin çözüm tarayıcını tekrardan kur. Öteki türlü ayarlardan Javascript ayarlarını kontrol etmen gerekecek.
                      En son ceserdar tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 13:10.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gerek yok öyle programlara. Open DNS diye bir şey var. http://www.opendns.com/ adresinde girip sayfanın sağ alt köşesindeki IP adresini ve ağ alt maskesini, Windows kullanıyorsan Ağ Bağlantılarım'dan girip yeğlenen DNS adresi ve ağ maskesi olarak girersen istediğin her siteye rahatlıkla girersin. Eğer nasıl yapacam diyorsan özelden mesaj at yardım ederim.

Edit: Madem onu biliyorsun o zaman tarayıcının Javascript ayarları ile ilgili bir sorunun olabilir. Tarayıcından kaynaklı bir durumdur büyük ihtimalle. Kesin çözüm tarayıcını tekrardan kur. Öteki türlü ayarlardan Javascript ayarlarını kontrol etmen gerekecek.
                        Bütün bunları zaten yapmıştım yine de teşekkürler

Yorum

• innocence , vereceğim linkteki programı indir ve kur.Kurduktan sonra test amaçLı bir video aç.Eğer izleyebiliyorsan sorun yok ama yine izleyemiyorsan bu sefer de internet geçmişini sil sorun düzelecek

Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle

Yorum

• Tasarımdan anlayan bize yardımcı olabilecek var mı?
                            BMN-Kuşadası pankartını yaptırıcaz ama bize uygun bir tasarım gerekiyor.

Yardımcı olabilecek olan varsa çok seviniriz.
                            BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• Youtube için program falan kurmayın, yavaşlatıyor.

www.navige.com'a girin. Ne yapacağınız anlatılıyor, bir dakika bile sürmez.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Youtube için program falan kurmayın, yavaşlatıyor.

www.navige.com'a girin. Ne yapacağınız anlatılıyor, bir dakika bile sürmez.
                                Teşekkürler. Gerçekten kısa sürede yapılıyor. Ama işin içinde bir yamuk olmasın?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X