Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maçkada Terörist !

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak TS_ilverTS_wan tarafından gönderildi

kutoz kardesim aslinda ben bu findik isçisi kürtleri de tehlikeli buluyorum, findik topluyor parakazaniyor tamam da bunun arkasindan araziyi ögreniyor yasam seklini geçis noktalarini ve köyleri taniyorlar! Bunlarin hepsinin masum isçi oldugunun garantisi olabilir mi? Findik olayi olmasa asla bu bilgileri elde edemezler.

olayin bu yönünüde düsünmekte fayda var diye düsünüyorum, kimin ne oldugunu kestirmek zor.

Tabi ki haklisin. Findik isçileri arasina karisip, istihbarat toplamak amaciyla bölgeye gelenlerde olacaktir. Fakat yakalanan teröristin yaptigi açiklamalarda, Gümüshane üzerinden Maçka'ya geldikleridir. Senin de bildigin gibi Maçka findik yöresi degildir. Benim söylemek istedigim, güney dogu anadolu bölgesi vatandaslarimiza ön yargi ile yaklasir, terörist muamelesi yaparsak kimseye bir fayda getirmez. Aksine, hakli oldugumuz davada haksiz duruma düseriz. Gözümüzü açik tutacagi, iyi birer gözlemci olacagiz. Çünkü destek bulamadiklari anda, kendilerini ifsa ediyor bu soysuzlar.

Findik isçisinin, ne sartlarda geldigini anlayabiliriz. Benim asil anlamadigim, bu teröristlerin -ki ikisi suriye uyruklu- ellerini kollarini sallayarak, Maçka'ya kadar gelmeleridir.

Yorum

İlk olarak Tserhan tarafından gönderildi

KARADENIZLI HIRÇINDIR GEÇIRTMEZ

BU VATAN BIZIMDIR BÖLDÜRTMEZ

SEREFSIZ PKK'YA BU DAGIN SUYUNU IÇIRTMEZ..

TÜRKIYEYI BÖLMEYE ÇALISANLAR MALESEF GÖZGÖRE GÖRE ILERLIYORLAR. AMA TRABZONU, KARADENIZI HESAP ETMEMISLER

HEDEF KARADENIZ BÖLGESI: ARAZI ELVERISLI OLABILIR AMA BIZIM HALKIMIZ SIZI ORADA YASATIRMI BE SEREFSIZLER.

BIZI BIZE VURDURUYORLAR DIYORLAR AMABEN ONLARI BIZDEN KABUL ETMIYORUM. BIZDEN OLSALARDI BIR PPKLIYI OMUZLARINDA TASIYIP CENAZE TÖRENI YAPMAZLARDI.

BURASI BATMANMIS TRABZON DEGILMIS.

GÖRDÜK BATMANI ÖYLE CENAZE TASIRSINIZ SIZ. ANLAMSIZ BIR CENAZE HEMDE SURIYELI.

YA SEV YA TERK ET.

(SINIRLERIME HAKIM OLAMIYORUM NAPIM. msjimi silmezseniz sevinirim.)

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

İlk olarak laz_kopat_61 tarafından gönderildi
        Ulan sayin devlet yetkilileri su serefsizlere müdahale edin.30.000 Sehidin kemiklerini sizlatmayin!!!
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

[/QUOTE]

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

[/QUOTE]

BIZ VAROLDUGUMUZ SÜRECE PKK KARADENIZE GIREMEYECEK.

[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          GÖLGESINDE YASIYORSAN
          BAYRAK SENDEN UTANMASIN
          TRABZONSPOR=ASK

Yorum

İlk olarak laz_kopat_61 tarafından gönderildi
            Ulan sayin devlet yetkilileri su serefsizlere müdahale edin.30.000 Sehidin kemiklerini sizlatmayin!!!
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
            Çalışıyor...
            X