Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir bu eksikti!!!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sorun dizayn arkadaslar. 12 kimsenin mali degil. Bizde 12'yi kullanabiliriz ama o sekilde degil de, örnegin Times New Roman formatinda yazsaydikbunlar olmazdi. Birebir aynisi olunca,lisans sahibinin eline koz vermis oluruz.

Yorum

Zar zor Aldim kimseye vermem...Gerekirse direnise geçerim...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

bu haber de büyük ihtimalle kolpadır. sonuçta berat arkadasin da dedigi
        gibi lisans sahibi üretici firma iki takima da ayni ürünü pazarlamis.

ürünün toplatilmasi ya da satisinin durdurulmasi sonucu dogabilecegini sanmiyorum.

Yorum

bizimkilerde biraz degisiklik yapsinlar sapkanin üzerinde. 12 rakaminin yeri farkli olsun mesela. onada karisamazlarya. o sapkalar benim hosuma gitmisti.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

61 niye yapmazlar onu anlamiyorum yeni üretimler ayni sekilde 61 olsa bari.

https://www.trabzonspor.com.tr/kategori.asp?CatID=7

sitemizde bu sapkalarda yok zaten.

Yorum

Sitede yok ama TsClup'ta satiliyor. Bu yaz kuzenim bir tane almisti. Canli sahidim yani... Belki bu olayla ilgili olarak, siteden çikarilmistir.

Yorum

12 yerine favori olan 61 yazilsaydi hem daha karizmatik olurdu hemde isin bu tarafiyla ugrasmak zorunda kalmazlardi..

Yorum

ts club sitesinde ki sapkalar degistirilmis.isteyen girip baksin

http://www.trabzonspor.com.tr/

Yorum

Babanizin malimi ulan bu cok Ezik gordum sizi hahaha Biri Ts Club i Durdursun [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

sacmalik ya 12 sayisi kullanilamazmi yani simdi[img]smileys/smiley36.gif[/img]ii bari tezahüratlara da telif hakki alinsin
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

baska taklit edilecek sey yokmus gibi gidip hau ezikleri taklit etmisler .bunlari yaptigida is yani

Yorum

bizim uretecek zekamiz yok mu da bu adamlarin mallarinin aynisini yapiyoruz anlamadim..

simdi onemli olan 12 bizim kullanmamiz degil ben ilk defa bu sapkalari gordugumde zaten direk febe aklima geldi cunku bi zaman trubune taraftar cekmek icin mi ne bi kampanya yaptilar butun taraftar 12 numara forma giydi falan yani tescilli olmasa bile insanin aklina febe gelio ilk olarak..

gereksiz yere gundem yarattik. insallah bir daha ayni hataya dusulmez
                          ortadirek tiyatrosu

Yorum

istedigigmiz kullaniriz onlara ne[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                            Çalışıyor...
                            X