Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nereden nereye...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nereden nereye...

nerden nereye arkadaslar,su resmin güzelligine bak ya!
    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

hey yavrum hey. su ihtisama bak. Ozamanki kiz kardesler bu resmi görünce ürperirdiler be. su makinaya bakan cocukta kesin hami veya senol hocadir[img]smileys/smiley17.gif[/img] . böyle iste bunlar trabzonsporun bahcesinde büyümüs abilerimizEdited by: kelkitli29
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

her TRABZONSPORLUNUN bilgisayarinda masa üstü olacak bi resim...BURASI FUTBOLUN BAHÇESI,FUTBOLUN KITABI BU OKULDA BU BINADA YAZILDI
      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

tamamdir. masaüstü olmustur. hakikaten cokta yakisti
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Yorum

Tarihini bilmeyenler yok olmaya mahkumdur......

K.ATATÜRK

Fazla söze ne hacet[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

vayyyyyyyy
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

süper bi resim o zaman korkulurdu trabzonsporumuzdan simdi ise sadecebi deplasman deniyor [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Burasi Haci Kasimda ki, kulüp binasi degil mi arkadaslar. 1990'da oranin bahçesinde futbol maçi yapmistim. Son durumu nedir acaba oranin. Bence manevi degerinden dolayi, kulüp oraya da el atmali.

Yorum

gerçekten bu binaya sahip çikilmadiysa yazik...insanin içi tuhaf oluyor resme baktikça...serefsizim içim kipir kipir oluyor,insanin sevgisi bin kat daha artiyor...

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                      Burasi Haci Kasimda ki, kulüp binasi degil mi arkadaslar. 1990'da oranin bahçesinde futbol maçi yapmistim. Son durumu nedir acaba oranin. Bence manevi degerinden dolayi, kulüp oraya da el atmali.

Eger bu bina Hacikasim'daki arsaysa,orasi yillarca Ziyabey tesisleri olarak kullanildi...Daha sonra isebüyük tartismalardan sonra yikilip yerine Ziyabey sitesi yapildi. O zamanin yönetimi, ekonomik sikintidan çikmak için bu yönteme basvurmustu....

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

güzelll
                          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                          -ismail-

Yorum

baska bir yerde de görmüstüm böyle bi resim ama ona ne yaziyordu biliyormusunuz
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

PAPAZIN ÇAYIRI
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X