Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Online Football Manager ( OFM )

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Online Football Manager ( OFM )

Join millions of other football fans and manage your favourite football club for free. Play now.

Bu oyunu oynayan arkadaşlar var mı merak ettim.
    Online oynanan bir menajerlik oyunu ve oldukça iyi. Hemen hemen bütün dillerde oynanabiliyor, tüm ligler var. Oynamayanlara tavsiye ederim.

Oynayanlar varsa beraber bir lig yapabiliriz.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Bu oyunla ilgili 6161661611. başlık..

Yorum

Evet Dorukhan bu başlık vardı forumda.
      Biz çok lig yaptık zamanında
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Anabaşlığın linkini paylaşıverin ordan devam edelim

Yorum

Evet bir lig yapalım eğer kabul görürse
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Ben oynuyorum . Konyaspor ile 5 siradayim
            1

Yorum

Premium üyeliği olan varsa, bir lig açar lig yaparız.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

Ana başlık. Ama hiç girmeyin böyle şeylere sonra kavga çıkıyor filan ben çekemiyorum öyle şeyleri

Ama oynuyorum orası ayrı

Yorum

Ömer bi bilet daha alsana
                  Sarıyor senla oynamak

Ama darıldım şimdi o lafına.
                  Laf taşıyanlar yanlış taşıyınca ortalık karıştı öyle kasti çıkan bir tartışma yoktu o ligde.
                  Taşıyıcıda yolunu aldı zaten merak etme
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Darılma öyle demek istemedim.

Sadece hepimiz birbirimizi sevdiğimiz için çok sevgiden kaynaklanan kavgalar çıkıyor

Herkes kendi oynasa daha iyi olacak diye düşünüyorum

Yorum

Darılmam ben sana biliyorsun
                      Yok aslında sarıyor ama kimle oynayacağını bilmek lazım sonuçta artık herkes birbirini tanıyor burda
                      BordoMavi.Net

Yorum

Haddimizi aşacak sözler sarfetmeyelim!..

Yorum

Pardon birşeymi dedin?
                          BordoMavi.Net

Yorum

İkili tartışmaya girmek istemiyorum Canberk.. Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Tartışmak istiyorsan özel mesaj yoluyla beklerim.

Yorum

Benim tartışma açma nedenim olsa bunu sana zaten bildirmem olayı kişiselleştirme.
                              Benim forumda kimseyle bir alıp veremediğim yok zaten.

Ama tartışmanın kim yüzünden çıktığı zaten belli.
                              Ki üste çıkmaya çalışma tartışma çıkaran adamla kanka oluyorsun

Hala daha bir derdin varsa veya canın sıkılıyorsa P.M atabilirsin konuşuruz yani sorun olmaz
                              En son Canberk tarafından düzenlendi; 01.02.2011, 20:05.
                              BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X