GELSIN YA ÖNCE GÜZEL BIR SEHIR TURU ATTIRIZ ONA SONRA BIR KÖFTECI AKÇAABAT KÖFTESI YEDIRIRIZ EN SONUNDA TEKME TOKAT GIRISIRIZ ÇÜNKÜ BIZ MISAFIRPERVER INSANLARIZ ÖNCE SEVERIZ SONRA DÖVERIZ...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Cem Papila Trabzonda
Daraltma
X
-
GELMESIN DIYEN ARKADASLARBIRAKIN GELSIN.
BURASI TRABZON GIRIS VAR ÇIKIS YOK !elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...Yorum
-
İlk olarak seyyahali tarafından gönderildi
bu turnuvanin asil amaci avukatlari en iyi sekilde rahatlatmakmis bilmiyorum ama 26 agustosta ne kadar rahatlayacak sevgili cem bey [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Baska sekilde rahatlasin deyyus!...[img]smileys/smiley7.gif[/img]TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Yenimahalle,Faroz,Erdogdu,Arafilboyundan minibüslerle üsüsülür cem papilanin yanina
o zaman kendisi kaçar..dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..
en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu IstemiyoruzYorum
-
o adi de yüz mü varda insanlarin karsisina geçip açiklama yapamayacak. yok yok bizimle ugrasmaktan zevk aliyorlar artik bisiler yapmali bu adi insanin topraklarimiza basmasi kadar kötü bisi olamazBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyizYorum
-
gelsin hocam banada findik serecek post lazimdi seref yoksunundan temin ederuk artikMurdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa KorkmazYorum
-
ben bir tane yaziyorum
sorarim sorarim papila papila sana sorarim
fener macini nasil sattin oyle
kendini rezil ettin oyle
birde utanmadan buraya geldin oyle
olsende gelme kalsanda gelme
bu sehire ayak basma bundan boyle
uzerinde calisilabilir hizli yazdim belki biraz hatamiz vaya eksigimiz olmustur hatamiz varsa affola
1453 FATIH SULTAN MEHMET
2006 FATIH SULTAN TEKKEYorum
-
Bir insan tüm sehrin ahini almissa ve bu kadar nefret ediyorsa memleketim insani ondan, bence oturup aglamali ve Trabzona gelmemeli...Almayacaksin mazlumun ahini hem çikar aheste hem çikartacagiz aheste aheste[img]smileys/smiley7.gif[/img]Sana kinim bitmez papila. Her ismini duydugumda...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum