Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• obaaaaa colmaaaaaan yani desene efsane geri dönse döner ama rakipler yokkkk nerde o 2 ye 5-6 kişi yendiğimiz maçlar
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      obaaaaa colmaaaaaan yani desene efsane geri dönse döner ama rakipler yokkkk nerde o 2 ye 5-6 kişi yendiğimiz maçlar
      Öyle bir geliştimki o halimden en az iki kat daha iyiyim 2 ye 6 az gelir artık
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adımızı kullanmışlar adımızı

Atakan oyunu bıraktı zaten bende oynuyorum ama senle kapışamayız reis ççç

oo olmadı şimdi canberk sen böyle pes etmezdin hemen valla bu haline alışkın değilim cık cık olmadı zevkli olmuyor

Yorum

• uğur sen geliştinde ben o gün bugün oynamıyorum tmm yetenek doğuştan canberkler gibi değil ama form tutmak zaman alır bundan sonra bizden geçti

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            obaaaaa colmaaaaaan yani desene efsane geri dönse döner ama rakipler yokkkk nerde o 2 ye 5-6 kişi yendiğimiz maçlar
            Ohoo ben bu kadar popüler olduğunu bilseydim gerçek kimliğimi sahaya yansıtırdım Psikopat Engin olurdum yani

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Beyler şuan çok tırsıyorum. Odaya girdim ve sanırım hayaletler var

Mehmet olduğunu düşündüğüm bir şahıs var ama ses etmiyor.

Evet Mehmet sendeyiz????? MEhmettttt???
              En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 07.08.2011, 03:43.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler şuan çok tırsıyorum. Odaya girdim ve sanırım hayaletler var

Mehmet olduğunu düşündüğüm bir şahıs var ama ses etmiyor.

Evet Mehmet sendeyiz????? MEhmettttt???
                hahaha
                sahur yaptım bi kaç bişey yemeye gittim içeri bilgisayar açıktı.
                şimdi geldim.
                oynamak istiyosan kur kapışalım iki.
                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Kapattım odayı
                  En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 07.08.2011, 04:16.

Yorum

• Yalnız Mehmet olayda ki abesi gördün mü Mustafa seni ararken video atıyo başlığa bak Mala Bağlayan ççç
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalnız Mehmet olayda ki abesi gördün mü Mustafa seni ararken video atıyo başlığa bak Mala Bağlayan ççç
                      Daha düzgün isimli olanını aradım bulamadım, ciddiyim))Yoksa kasıt yok yani.

Yorum

• Ben kasıt ararım arkadaş. Mustafa'nın bu ilk olayı değil benden demesi
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bu akşam yaptığını unutmadım Mustafa!
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Vuuuuuuu Hürügün hırs yapmış sabahlayacak bana inat
                            Lem ben şakasına demiştim git yat psikopatlık etma

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vuuuuuuu Hürügün hırs yapmış sabahlayacak bana inat
                              Lem ben şakasına demiştim git yat psikopatlık etma
                              Yuh! La onu demiyorum oynarken birden beni aldın dışarı.ççç
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• La yok orda ben almadım dışarı. Benim yetkim de yoktu ayrıca.
                                Ben gole gidiyordum önüm boştu adam birden çıkardı beni oyundan bir şey anlamadım))

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X