Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben oda kursam mı? ne dersiniz????
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Oda kuruyorum gelecek var mı abilerim????

Yorum

• Oda kurdum Sifreyi Veriyorum
        :Bordo Mavi Net
        İsim: BMN

Yorum

• Madem gelmiyorsunuz kapatıyorum...

Yorum

• Haydi BordoMavi.Net. Ölmüş bu sayfa, aranızda hala oynayanlar var. Arada rast geliyorum. Alpacino_61 gibi

Oynayan varsa, kuralım bir oda, başlayalım. Maça kadar biraz zaman geçer.
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Dorukhan kur bi oda oynayalım
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• @@@BordoMavi.Net@@@

şifre:bmn

Kuruldu.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Kuracak olan arkadaş masa adı değil de link verirse iyi olur.
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kuracak olan arkadaş masa adı değil de link verirse iyi olur.
                    Çokbilmiş
                    Kuracak olan arkadaş 20 dakika önce yemeğe gitti kayıplarda hala ççç
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çokbilmiş
                      Kuracak olan arkadaş 20 dakika önce yemeğe gitti kayıplarda hala ççç
                      ççç
                      Ben de niye bulamadım diyorum.

Bu arada bilmeyen olabilir. Linkten girmek için linkteki haxball.com'u haxball.appspot.com yapıyoruz ve giriyoruz.
                      Més Que Un Club

Yorum

• Çokbilmiş vol.2

Kurarsan oynarız Atakan ççç
                        BordoMavi.Net

Yorum

• Olmaz. Başka biri kursun.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Kuran varsa oynarız
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• 5 kişi çıkaramadık yaw, haxball kariyerlerinize son mu verdiniz ne ettunuz ula
                              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 20:53.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 kişi çıkaramadık yaw, haxball kariyerlerinize son mu verdiniz ne ettunuz ula
                                Habu sınav bir geçsun eski günlerum yakındır .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X