Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ama bak gerçekleri de söylemek gerekiyor 2vs0 yenebilirsiniz. Bir ihtimal.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beni yenecek olan böle hilelere başvurmasın lütfen rica etsin gol yerim belki (canberk ve guizaya duyrulur )
      Hey dostum senin sorunun ne ? ççç

Şaka bir yana abi çok kötü oldun yaa valla eski günlerim geldi seni görünce aklıma
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

şunu gördüm yaa artık sırtım yere gelmez helal sana uğurcum

Atakan,canberk ve Mert der ki

batı ağıl düştüğünde gondor neredeydi,Dört bi tarafımızı düşman sardığında gondor nerdeydi yok gondor varisi ömer yok dostluk konusunda sizin (uğur-ben) kadar şanslı deiliz

yüzüklerin efendisinin hayranlarındanımda

hayatımda izlediğim en müthiş film, bende hayranıyım

madem iddiaalısın 2vs3 te yeneriz diyorsun (3vs1 olayına girmeyelim kıyamete kadar oynasak yine yenemezsin) al colman ını geç karşımıza

ççç
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• HAdi beyler yokmu oda kuran.
          Bakın 1 haftadır yazamıyordum artık yazıyorum hadi kurunda oynayalım.
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            HAdi beyler yokmu oda kuran.
            Bakın 1 haftadır yazamıyordum artık yazıyorum hadi kurunda oynayalım.

canberk bunlar lafı ortaya atıp kaçıyorlar gelin kapışalım diyoruz onada cevap yok ne edelum şimdi alay etmeyelum mu ? ççç
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adamın zoruna gitti.
              Baksana kayboldu gittiççç
              BordoMavi.Net

Yorum

• #######BORDOMAVi.NET####

şifre : bmn61
                t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  #######BORDOMAVi.NET####

şifre : bmn61
                  Bende geliyorum oraya şimdi
                  Türkiye'nin en altındaki oda. 659 km. Zor buldum.

Yorum

• Yaa bugün hep dışardaydım üç kafadarlar yine yazmış napsam ne etsem sizin çenenizden kurtulamam tek bişey diyorum bana laf atıcak olan kişi beni önce teke tekte yenmeli

2.takım oyununda da varım uğurla uyduğu anda maçımızı yapcaz siz 3 biz 2 yenerseniz ss alıp koyarsınız yine ne derseniz eyvallah deriz kardeşim ama photoshop falan olmasın
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Yaa bugün hep dışardaydım üç kafadarlar yine yazmış napsam ne etsem sizin çenenizden kurtulamam tek bişey diyorum bana laf atıcak olan kişi beni önce teke tekte yenmeli

2.takım oyununda da varım uğurla uyduğu anda maçımızı yapcaz siz 3 biz 2 yenerseniz ss alıp koyarsınız yine ne derseniz eyvallah deriz kardeşim ama photoshop falan olmasın

şu üstteki odaya gel colman ın bekliyor seni ama bu kez gerçek colman

gel hadi bekliyoruz seni 2vs2 maç yapacağız, gel alalım ifadenizi

Yorum

• Bugün bombaydı yaa ççç

Gerçek Colman'la Çakma Colman'ın karşılaşmasımı dersiniz.
                        Çakma Colman'ın adını Gustavo Colman yapmasını dersiniz.

Gerçek Colman'ın (Uğur 61in) yeni büyük staddaki ilk maçıymış meğer beyler benim ekranda bir sorun var sahanın yarısını gösteriyor deyip pat çıkıp yeniden girmesimi dersiniz ççç

Mert(Oğuzlu_61)in muk_61-iskender abi ve benden oluşan takımı yenememesimi dersiniz.
                        Yoksa Mert'in 5-5 berabere biten maçta yazıyı görünce kendi kalesine maç bitti diyip golü attıktan sonra golün sayıldığını öğrenince yaşadığı şoku nasıl kaçırdık mı dersiniz bilemeyeceğim .ççç
                        BordoMavi.Net

Yorum

• Evet epey keyif aldım bugün

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu üstteki odaya gel colman ın bekliyor seni ama bu kez gerçek colman

gel hadi bekliyoruz seni 2vs2 maç yapacağız, gel alalım ifadenizi

evet az önce bu odadaydım ve birazdan ss leri paylaşcam bekle beni guiza

Yorum

• Ayıptır Ömer paylaşma dargınlık istemiyorum
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

bu biiiiiiiiiiiiiiiir
                                En son 61trabzonomer tarafından düzenlendi; 30.01.2011, 01:07.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X