Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haxball
Daraltma
X
-
Meydan okuyan ZOKORA : MERT :
Meydan okunanben
Sonuç : belli
tteke tek tamm dedi 2 gündür takım oyunu dedi sonuç yine hüsran yine hüsran) kabul et artık .
Merve her kimsen ve okuyosançok övgü dolu sözler aldınn iyiymişsin artık görelim seni .....
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeydan okuyan ZOKORA : MERT :
Meydan okunanben
Sonuç : belli
tteke tek tamm dedi 2 gündür takım oyunu dedi sonuç yine hüsran yine hüsran) kabul et artık .
Merve her kimsen ve okuyosançok övgü dolu sözler aldınn iyiymişsin artık görelim seni .....
takım oyununda bana hiç tanımadığım arkadaşlar düştü 4 v 4 yaptık takımda acemi 2 kişi vardı ve yenilgi kaçınılmazdı, arada dengesizlik vardıgerçek maçı ben ayarlayacam meram etme orda sizi ezip görüntüyü alıp buraya koyacam
bu arada 1v1 maçta zaten sen daha iyisin ona bişe demiyorum ama dün yalanım varsa fb li olayım, attığın gollerin en az 5-6 tanesi lag yüzündendi(:
galaiakos (böyle bişeydi) ve sadri şener... beyler nicklerinizi unuttum ama müsaitseniz akşam ezilmek isteyen bir takım var, online olmayaa özen gösterin pls
galaiakos
sadri şener
zokora
VS
alper
berat
trabzonömer
akşama bu işi bitirelim !!! xD"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
ben mustafa diyorum alper yerineEn son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 24.08.2011, 17:16.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben mustafa diyorum alper yerine
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen,yerime mustafayı yaz.)))
ayrıca ben dün oynadığım gibi oynarsam daha hiç ayak basmayayım bile haxball'a
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi maç ben bi maç sen oynarsın alper)))
ayrıca ben dün oynadığım gibi oynarsam daha hiç ayak basmayayım bile haxball'a
Bu arada bi oda aç senle teke tek yapalım,hiç yapmadık.En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 24.08.2011, 18:18.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ben o kadroda falan değilim artık hep sensin.
Bu arada bi oda aç senle teke tek yapalım,hiç yapmadık.
bmn61
- Alıntı
Yorum
-
tamam o zaman rakip kadro şöyle
61trabzonomer
berat
mustafa
Golgiakos ve Sadri Şener e sesleniyorum, beyler ses verin, akşama kapışma var nicklerinizi unuttumrakip hazır bizde toplaşalım şöyle
en azından nicklerinizi öğrenmem lazım.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam o zaman rakip kadro şöyle
61trabzonomer
berat
mustafa
Golgiakos ve Sadri Şener e sesleniyorum, beyler ses verin, akşama kapışma var nicklerinizi unuttumrakip hazır bizde toplaşalım şöyle
en azından nicklerinizi öğrenmem lazım.
alper'in oynamasını istiyorum.
sizin takımdaki oyuncuların birisi alper olsun.
hatta rakiplerinden diğeri gelmezse;
utku-alper-oğuzlu çok dişe diş bir maç olur?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemert şöyle bir teklifim var;
alper'in oynamasını istiyorum.
sizin takımdaki oyuncuların birisi alper olsun.
hatta rakiplerinden diğeri gelmezse;
utku-alper-oğuzlu çok dişe diş bir maç olur?
apsimo yu alırımsizin takım belli o zaman, bende apsimoyla ultrası alıyorum, kabul mu ?
61trabzonomer
berat
mustafa
VS
oğuzlu
apsimo
ultras
kabul mu ?bence dişe diş, kana kan vurmalı kırmalı bir maç olur
saat belirleyelim herkes o saatte online olsun. yalnız bir şartım var, odayı ömer abi açacak
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
Yorum