Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haxball

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tmm da şuan buna ihtiyacım var acil bilen varsa yardımcı olursa iyi olur ama denenmiş lazım yoksa google yazınca çok çıkıo

yaa ben ne zaman netten bi oyun oynamak istediysem beceremedim dota falan hiç beceremedim netten oynamayı
    Ömer pes i çok oynamadım bilmiyorum o yüzden ama dediğimi düşün sen bi .. Netten oynamayı öğrendim artık hatta Utku ile oynadık dün .. Sen de katıl ..

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer pes i çok oynamadım bilmiyorum o yüzden ama dediğimi düşün sen bi .. Netten oynamayı öğrendim artık hatta Utku ile oynadık dün .. Sen de katıl ..
      bende fifayı hiç oynamadım 2006 dan beri ama eğer oynuyosanız indirir kurarım ,bağlanma işini sen halledersin

CANBEEEEEERRRRRRRKKKKKKKK sen anlarsın laaa bul şu ligi bana
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İnanılmaz bir hata yapıldı hesaplamalarda .Daha önce Paulo Henrique ve Onurun takımının şampiyon olduğunu söylemiştik Ama hesaplarda Semih Aydın ve Durant kardeşimin Şampiyon olduğu yanlış anons yapıldığı ortaya cıktı .2 dk sevindiler Paulo Henrique ve Onur

Fikstür :http://www.haxball.gr/league/view/27294

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnanılmaz bir hata yapıldı hesaplamalarda .Daha önce Paulo Henrique ve Onurun takımının şampiyon olduğunu söylemiştik Ama hesaplarda Semih Aydın ve Durant kardeşimin Şampiyon olduğu yanlış anons yapıldığı ortaya cıktı .2 dk sevindiler Paulo Henrique ve Onur

Fikstür :http://www.haxball.gr/league/view/27294
          - Oh iyi oldu onlara ççç alpere selam
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yanlış anons Onur ççççççççç O kadar da sevinmişti kutluyordu sahada

Yorum

• Hürgün niye kaçtın lan bak şampiyon olacaktık ne güzel?

Katılan herkese teşekkürler.
              YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış anons Onur ççççççççç O kadar da sevinmişti kutluyordu sahada
                - Nerde o çarşıyamı gitti ççç eyvah eyvah
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hürgün niye kaçtın lan bak şampiyon olacaktık ne güzel?

Katılan herkese teşekkürler.
                  Sen de mi Semih..

Nedense bir ben sevmedim şu oyunu.

Yorum

• Başka oyunları oyna sen de önemli değil ama yarın Liverpool-Sunderland maçını kaçırma, 17.00'de başlıyor.
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başka oyunları oyna sen de önemli değil ama yarın Liverpool-Sunderland maçını kaçırma, 17.00'de başlıyor.
                      Hadii be. Sen de olmasan nereden haberim olacak. Adamsın biliyorsun değil mi.

Konuyla ilgili bir mesaj da vermek gerekirse, Haxball güzel oyun.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Nerde o çarşıyamı gitti ççç eyvah eyvah
                        Valla bilmiyorum,duyar duymaz çıktı,nereye gitti daha kimse bilmiyor Bugün ne felaket oynadım ya

Yorum

• Yarım saate falan burdayım kapışırız
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Var mı kapışacak cemaat-i müslimin
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• net hızı iyi olan biri oda açsında biraz kapışalım
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Var mı kapışacak cemaat-i müslimin

Şifre: bmn61

Formumu geri kazanmalıyım gel seni yenip moralleniyim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X