Allah'a sükürler olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Askerimiz Serbest
Daraltma
X
-
gözümüz aydin da geçtigimiz günlerde torulu basip bir askerimizi sehit etmisler.[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
3 güne kadar oraya gidiyorum.insallah yakalanirlar.olmassa ben yakalayacamHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
y aarakdasalr ama daha haberlrde ben bu haberi gormedim acaba gören varmi dogrumu"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildierimizi maçi izlemek için avni akere getirttirelim maçtan önce bi konusma yapsin...
10 numara bir teklif ama bunu baska yöne çekerler.[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
- Alıntı
Yorum
Yorum