Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Platonik Asiklara

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

cok güzel bir yazi bende bunu 2 sene önce okmustum gerçekten müthis.bunu okuyunca hemen platonik askima acildim ama böle olmadi reddetti bizi[img]smileys/smiley4.gif[/img]
    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

İlk olarak trabzonlu_ tarafından gönderildi
      cok güzel bir yazi bende bunu 2 sene önce okmustum gerçekten müthis.bunu okuyunca hemen platonik askima acildim ama böle olmadi reddetti bizi[img]smileys/smiley4.gif[/img]
      aynen.ben de okumustum.çok güzel ama ben açilmadan hep bi olaylar oldu.hep geç kaldim.gene de söylemem gibi geliyo
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

ula o nasil bi hikaye acayip oldum inanin oyle bi durumda olsam hemen giderdim ve acilirdim

hikayedeki adama da evlat acisi gibi komustur[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

cok guzel bir yazi gercekten en iyisi cesur olmak karsisina gecmek ve soylemek cevap evet yada hayir uzulmeye fazla degmez sana kiz mi yok koca dunyada[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

valla ne yalan soylim. nisanlimla bizde arkadastik onceleri. tabi ben acilamadim[img]smileys/smiley9.gif[/img]cesaret edemedim ama o etti. iyiki etti..[img]smileys/smiley9.gif[/img]
            Vazgec gonlum sen bu asktan...

Yorum

Daha önce okumustum ve çok etkilenmistim. Buna benzer bir hikaye daha var "Cd' ci Kiz" diye oda tek kelimeyle mükemmel.
              [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

İlk olarak seyyahali tarafından gönderildi

ben hiç platonik asil olamdim çünkü su anki esimle 12 yil çiktik. daha sonra kendimizi hazir hissetigimizde evlendik ve simdi çok mutlu bir yuvamiz var bilmiyorum liser yillarinda tanidigim esime ilk gördügümde benimle çikarmisin dedim o ilk önce kabul etmedi daha sonra bu tekliften yaklasik bir hafta sonra kavga ettik ama su anda onunla evliyim ve çok mutluyum kavganin sebebini hiç sormayin [img]smileys/smiley9.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Abi ne yaptin çabuk söleeee[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Selami'cm bu basliktan we siirlerinden anladigim kadariyla sen baya asiksin Gerçi kime oldugunu sölemiosun ama [img]smileys/smiley2.gif[/img]bu arada ben bu yaziyi daha önceden biliodm, gerçekten güsel We son olarak bu bnm ilk mesajm, kendi kendime hosgeldin diim bare =P Selami saolsun sonunda üye oldm [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                  Çalışıyor...
                  X