cok güzel bir yazi bende bunu 2 sene önce okmustum gerçekten müthis.bunu okuyunca hemen platonik askima acildim ama böle olmadi reddetti bizi[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Platonik Asiklara
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonlu_ tarafından gönderildicok güzel bir yazi bende bunu 2 sene önce okmustum gerçekten müthis.bunu okuyunca hemen platonik askima acildim ama böle olmadi reddetti bizi[img]smileys/smiley4.gif[/img]HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
ula o nasil bi hikaye acayip oldum inanin oyle bi durumda olsam hemen giderdim ve acilirdim
hikayedeki adama da evlat acisi gibi komustur[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak seyyahali tarafından gönderildi
ben hiç platonik asil olamdim çünkü su anki esimle 12 yil çiktik. daha sonra kendimizi hazir hissetigimizde evlendik ve simdi çok mutlu bir yuvamiz var bilmiyorum liser yillarinda tanidigim esime ilk gördügümde benimle çikarmisin dedim o ilk önce kabul etmedi daha sonra bu tekliften yaklasik bir hafta sonra kavga ettik ama su anda onunla evliyim ve çok mutluyum kavganin sebebini hiç sormayin [img]smileys/smiley9.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Abi ne yaptin çabuk söleeee[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
- Alıntı
Yorum
-
Selami'cm bu basliktan we siirlerinden anladigim kadariyla sen baya asiksinGerçi kime oldugunu sölemiosun ama [img]smileys/smiley2.gif[/img]bu arada ben bu yaziyi daha önceden biliodm, gerçekten güsel
We son olarak bu bnm ilk mesajm, kendi kendime hosgeldin diim bare =P Selami saolsun sonunda üye oldm [img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
Yorum