nasil kesip yapistiracam buraya biri yardim edebilirmi acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Masaüstünüz Nedir?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
İlk olarak aslihan tarafından gönderildi
arkadaslar direk resmi nasil gösteriyoruz
sadece kisayol olarak gösterebeliyorum lütfen yardim edin[img]smileys/smiley9.gif[/img]
1.ADIM ADRES http://www.imageshack.us/
2.ADIM Gözat yazan kutudan yüklemek istedigin resmi seçip upload yazan kutuyu isaretle.
3.ADIM resize image yazan kutuyu isaretleyip 800x600(15 inç monitör)seç ve host it! tikla.
Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
@coach abi
Bence onu sormadi.Bu mesaj sayfasinda nasil gösterebiliyoruz onu sordu.
Resmi yükledikten sonra bu yanit yazdigimiz bölümde 2.Sirada "ABC" var onun sol yanindaki Agaç bulunan bi buton var ona bas.Bi kutucuk açilacak Resim Adresi bölümüne su resmin direk adresini gir.
Dogrudur kardesim bunu bende bilmiyordum[img]smileys/smiley2.gif[/img]Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
@coach abi
Resmi yükledikten sonra bu yanit yazdigimiz bölümde 2.Sirada "ABC" var onun sol yanindaki Agaç bulunan bi buton var ona bas.Bi kutucuk açilacak Resim Adresi bölümüne su resmin direk adresini gir.
evet senin dedigin gibi ama resim çikmiyo resim geliyo ama göstermiyo çarpi isareti veriyo
heralde bende bi salaklik var[img]smileys/smiley4.gif[/img]Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
İlk olarak aslihan tarafından gönderildiİlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
@coach abi
evet senin dedigin gibi ama resim çikmiyo resim geliyo ama göstermiyo çarpi isareti veriyo
heralde bende bi salaklik var[img]smileys/smiley4.gif[/img]
öyle söyleme,senin kisayolda bi sorun var kardesim herhalde bende denedim resmi görüntülemiyor.[img]smileys/smiley1.gif[/img]Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
Yorum