Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Masaüstünüz Nedir?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://img250.imageshack.us/img250/3072/jefersonn4eq.jpg
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

bu da çok güzel olmus bunu mu koysam masaüstüne[img]smileys/smiley4.gif[/img]süper olmus
      Somewhere along in the bitterness..

Yorum

• Eski masaüstümüzü dagittik bizde yenilenelim..Yenilik Gibisi Yok!

\'\' TRABZONSPOR SK 1967 \'\'

Yorum

• Düne kadar sevdigim kiviyi bu resimden sonra yemiyecegim iyyyyyyyy[img]smileys/smiley11.gif[/img]
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
            Düne kadar sevdigim kiviyi bu resimden sonra yemiyecegim iyyyyyyyy[img]smileys/smiley11.gif[/img]

yok be harun abi valla o resmi görünce canim çok çekti söle bi fare olsada kessek ortadan yesek içini...mmm...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            Tek yildiz,tek büyük...
            Oflu...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
              Düne kadar sevdigim kiviyi bu resimden sonra yemiyecegim iyyyyyyyy[img]smileys/smiley11.gif[/img]

aynen katiliyorum harun abi[img]smileys/smiley11.gif[/img]gece gece midem kalkti bea bu ne yaw[img]smileys/smiley5.gif[/img]
              Somewhere along in the bitterness..

Yorum

• İlk olarak kobra_61 tarafından gönderildi

İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

bu da çok güzel olmus bunu mu koysam masaüstüne[img]smileys/smiley4.gif[/img]süper olmus

koy tabi ne olacak ki :=)
                "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Edited by: ktuTS

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak kobra_61 tarafından gönderildi

İlk olarak Harun tarafından gönderildi

aynen katiliyorum harun abi[img]smileys/smiley11.gif[/img]gece gece midem kalkti bea bu ne yaw[img]smileys/smiley5.gif[/img]

amma narinsiniz yani ne var gayet şirin bir resim.Sanki siz kiviyi soyarken fare fırlayacak hem fare fırlasa ne olur gayet sevimli bıcır bıcır havanlar.Ben severim fareleri kivi yide severim gayet uyumlu olmuş çok güel bir resim ayrıca masa üstü[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• cafede oldugum için koyamiyorum. Benimkinde son olimpiyat maçinda çektirdgim resmim var. Ayrica kisadan baktim Ali-kul arkadasimizin duvar kagidi manyak süper
                      Murat & Yeşim
                      FATİH
                      GÖKDENİZ---Loading
                      BAYRAKTAR

Yorum

• ktu-ts super bi resim olmus ellerine saglik
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi
                          ktuTS super bi resim olmus ellerine saglik

hangisini beyendin ?

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak lazandoz61 tarafından gönderildi
                            cafede oldugum için koyamiyorum. Benimkinde son olimpiyat maçinda çektirdgim resmim var. Ayrica kisadan baktim Ali-kul arkadasimizin duvar kagidi manyak süper

Saol Kardes[img]smileys/smiley9.gif[/img]

http://img350.imageshack.us/img350/8414/aleecool8vm.jpg
                            Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X