Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Masaüstünüz Nedir?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
bu da çok güzel olmus bunu mu koysam masaüstüne[img]smileys/smiley4.gif[/img]süper olmusSomewhere along in the bitterness..
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildiDüne kadar sevdigim kiviyi bu resimden sonra yemiyecegim iyyyyyyyy[img]smileys/smiley11.gif[/img]
yok be harun abi valla o resmi görünce canim çok çekti söle bi fare olsada kessek ortadan yesek içini...mmm...[img]smileys/smiley2.gif[/img]Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildiDüne kadar sevdigim kiviyi bu resimden sonra yemiyecegim iyyyyyyyy[img]smileys/smiley11.gif[/img]
aynen katiliyorum harun abi[img]smileys/smiley11.gif[/img]gece gece midem kalkti bea bu ne yaw[img]smileys/smiley5.gif[/img]Somewhere along in the bitterness..
Yorum
-
bunlar ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yorum
-
İlk olarak kobra_61 tarafından gönderildi
İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
bu da çok güzel olmus bunu mu koysam masaüstüne[img]smileys/smiley4.gif[/img]süper olmus
koy tabi ne olacak ki :=)"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak kobra_61 tarafından gönderildi
aynen katiliyorum harun abi[img]smileys/smiley11.gif[/img]gece gece midem kalkti bea bu ne yaw[img]smileys/smiley5.gif[/img]
amma narinsiniz yani ne var gayet şirin bir resim.Sanki siz kiviyi soyarken fare fırlayacak hem fare fırlasa ne olur gayet sevimli bıcır bıcır havanlar.Ben severim fareleri kivi yide severim gayet uyumlu olmuş çok güel bir resim ayrıca masa üstü[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak lato95 tarafından gönderildiktuTS super bi resim olmus ellerine saglik
hangisini beyendin ?"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak lazandoz61 tarafından gönderildicafede oldugum için koyamiyorum. Benimkinde son olimpiyat maçinda çektirdgim resmim var. Ayrica kisadan baktim Ali-kul arkadasimizin duvar kagidi manyak süper
Saol Kardes[img]smileys/smiley9.gif[/img]
http://img350.imageshack.us/img350/8414/aleecool8vm.jpgBmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum