Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fotoğraflarımız... Fotoğraflarınız...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar resim içermeyen yazilar kural geregi silinecektir haberiniz ola.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Mübarek sayfa yaaaa...
      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• hehe isi abartmisiz bi yerde ben alayim bari bitmeden sonrada degerlenir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        100%100 LAZ
        100%100 TRABZON

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi
          arkadaslar resim içermeyen yazilar kural geregi silinecektir haberiniz ola.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ona bakarsan ilk sayfalari da silersen 61 için 1-2 sene bekleyecez[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• bosuna yazmayin 62. sayfadasiniz tren kaçti geçmis olsun.
            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• abi bune yaw 61 e 2 sayfa war di dün simdi 62 ye geçmis toplasan 5 resim yok ayiptir, yaziktir yaw . 52 den beri gelmesini bekliyom . ancak aksamlari girdigim için geç kalmisim.[img]smileys/smiley19.gif[/img] neyse formu 1 hafata geriye mi alsak ne yapsak yaw
              FxY

Yorum

• ne gusel ya.. Ama tigin'in dedigi olacaksa, ki dediyse olur heralde, o zaman yeni bi 61. sayfayla karsilasacagiz heralde.. Eh ben en güzel fotolarimi çekeyim o zaman..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img]ooo yeter da önceki 61 e de yazdim gitti bu sefer buna izin yok
                  www.akyuzkalip.com
                  www.facebook.com/akyuzkalip
                  www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Ulan geçmis sayfa... Adam olun hüleaaaayn!...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Arkadaslar hiç anlamam reserve yapanlardan birine resmimi göndericem koysun benimkini de...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

Ulan geçmis sayfa... Adam olun hüleaaaayn!...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Arkadaslar hiç anlamam reserve yapanlardan birine resmimi göndericem koysun benimkini de...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bana ne benim resmim de olmali 61 de. [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Belki arda kaynariz...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      FxY

Yorum

• para ile resim koyulur [img]smileys/smiley36.gif[/img]

1000?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        www.akyuzkalip.com
                        www.facebook.com/akyuzkalip
                        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

Ulan geçmis sayfa... Adam olun hüleaaaayn!...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

benim bitane rezerve var

bir esofman

tüm yeni sezon formalari

2-3 tane atkiya biseyler düsünebilirim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

• İlk olarak TUPAC tarafından gönderildi

para ile resim koyulur [img]smileys/smiley36.gif[/img]

1000?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

way be firsatçilar çikti ortaya[img]smileys/smiley36.gif[/img]

tam karaborsaya düstük walla da

abi 1000?

neyse ben bi düsünim[img]smileys/smiley36.gif[/img]

FxY

Yorum

• Arkadaslar hadi hadi yapin söyle makul biseyler de ayaamiz alissin...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X