[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: TUPAC
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fotoğraflarımız... Fotoğraflarınız...
Daraltma
X
-
[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: TUPAC
- Alıntı
-
arkadaslar resim içermeyen yazilar kural geregi silinecektir haberiniz ola.[img]smileys/smiley36.gif[/img]"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildiarkadaslar resim içermeyen yazilar kural geregi silinecektir haberiniz ola.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ona bakarsan ilk sayfalari da silersen 61 için 1-2 sene bekleyecez[img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
abi bune yaw 61 e 2 sayfa war di dün simdi 62 ye geçmis toplasan 5 resim yok ayiptir, yaziktir yaw . 52 den beri gelmesini bekliyom . ancak aksamlari girdigim için geç kalmisim.[img]smileys/smiley19.gif[/img] neyse formu 1 hafata geriye mi alsak ne yapsak yawFxY
- Alıntı
Yorum
-
ne gusel ya.. Ama tigin'in dedigi olacaksa, ki dediyse olur heralde, o zaman yeni bi 61. sayfayla karsilasacagiz heralde.. Eh ben en güzel fotolarimi çekeyim o zaman..[img]smileys/smiley36.gif[/img]ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..
- Alıntı
Yorum
-
[img]smileys/smiley4.gif[/img]ooo yeter da önceki 61 e de yazdim gitti bu sefer buna izin yok
- Alıntı
Yorum
-
Ulan geçmis sayfa... Adam olun hüleaaaayn!...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Arkadaslar hiç anlamam reserve yapanlardan birine resmimi göndericem koysun benimkini de...[img]smileys/smiley36.gif[/img]Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi
Ulan geçmis sayfa... Adam olun hüleaaaayn!...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Arkadaslar hiç anlamam reserve yapanlardan birine resmimi göndericem koysun benimkini de...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bana ne benim resmim de olmali 61 de. [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Belki arda kaynariz...[img]smileys/smiley36.gif[/img]FxY
- Alıntı
Yorum
-
para ile resim koyulur [img]smileys/smiley36.gif[/img]
1000?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi
Arkadaslar hiç anlamam reserve yapanlardan birine resmimi göndericem koysun benimkini de...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
benim bitane rezerve var
bir esofman
tüm yeni sezon formalari
2-3 tane atkiya biseyler düsünebilirim[img]smileys/smiley4.gif[/img]<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TUPAC tarafından gönderildi
para ile resim koyulur [img]smileys/smiley36.gif[/img]
1000?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
way be firsatçilar çikti ortaya[img]smileys/smiley36.gif[/img]
tam karaborsaya düstük walla da
abi 1000?
neyse ben bi düsünim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
FxY
- Alıntı