Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fotoğraflarımız... Fotoğraflarınız...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Evet Bahar aylarına girdik.Ağızlarımız biraz sulansın.)

[/QUOTE]

Yorum

• Bu perdeleri yaptırırken arkadaşlar şöyle demişlerdi ; olm bence böyle birşey yapma. Buranın insanı yobazdır camını indirirler. Yer Sivas.

Yorum

• şimdilik en sevdiğim futbolcu Yattara diyor..FB,Bjk ve GS yı ise nedendir bilinmez , sanki babası dikte ettirmişcesine , hiç ama hiç sevmiyor..

[im][/img]

yer : Yavuzselim stadı
          ....................Celliac ..................

Yorum

• ilhan ve mustafa tesekkur ederim sentenced to death...

@lazman

abi cok hasin bakmis cok seker evladiniz var Allah nazarlardan saklasin
            En son alper* tarafından düzenlendi; 17.07.2008, 00:40.

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şimdilik en sevdiğim futbolcu Yattara diyor..FB,Bjk ve GS yı ise nedendir bilinmez , sanki babası dikte ettirmişcesine , hiç ama hiç sevmiyor..

[im][/img]

abi çocuğun çok sert biri olacak tam Trabzonlu yani

Allah bağışlasın...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

şimdilik en sevdiğim futbolcu Yattara diyor..FB,Bjk ve GS yı ise nedendir bilinmez , sanki babası dikte ettirmişcesine , hiç ama hiç sevmiyor..

[im][/img]

Özgür seçimleriyle bu noktaya gelmiş şahin bakışlı arslan parçasının, öğrencim olmasını çok isterdim..

Allah bağışlasın...

Yorum

• Şimdilik maça götürmüyorum..çok küçük..ama mekanı tanısın diye bazı haftasonları Avni Aker ve çevresindeyiz..Alışsın...

[im][/im]

Yavuzselim...yavrumekan
                  [im][/im]
                  En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 30.04.2008, 20:30.

Yorum

• ****@Gerrard @Korayhan61 @Kutadgu @İlhan ...................
                    teşekkür ederim..Sizin gibi abilerinden çok ama çok şey öğrenecek inşallah..

Yorum

• Masallah Abi cok tatli bir cocuk Allah nazarlardan korusun...Gelecegin fanatiklerinden bakisindan belli
                      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
                        Trabzonspor bizim yüzümüzü güldürmedi inşallah bu pırlanta gibi çocuğunuzun yüzünü güldürür. Maşallah çok şeker bir oğlunuz var
                        İnşallah kanka bizde onunla beraber güleriz

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• coccidiose ve ben
                          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                          **Latocan**

Yorum

Şimdilik maça götürmüyorum..çok küçük..ama mekanı tanısın diye bazı haftasonları Avni Aker ve çevresindeyiz..Alışsın...

[im][/im]

Yavuzselim...yavrumekan
                            [im][/im]

gözümüz açık gitmiycek arkadan bi fanatik daha geliyo demek

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gözümüz açık gitmiycek arkadan bi fanatik daha geliyo demek
                              Yetiştiriyoruz..maçlarda siz abilerine emanet edeceğiz..
                              zorluk çekmeyeceksiniz..Bordo - Mavi çekmeyi şimdiden biliyor çünkü..
                              Ahh...Ahhhh..
                              Çocukluğumun en güzel günleri , oturduğumuz ilçeden , babamın beni Trabzon a getirip et döner yedirtmesi ve ardından maça gitmelerimiz olmuştur....Babama Nejdet , Ali Kemal , İSkender , Tuncay ,Şenol ve diğer yıldızlarımızı tanıttığı , bordo mavi yi her maçta içime sindire sindire çekmemi sağladığı için hep minnettar kalmışımdır .
                              Şimdi bunları bizim velete yaptırtmasam , biliyorum ki , iki eli yakamda olacaktır ahirette..

Yorum

• biz de okullarda, asıl taraftar aşkı nasıl olur gözlük arkasından bakan arkadaşlarımızı yetiştiriyoruz..
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X